fargedesign og fargerike levende ideer pastellfarger rosa rosa

Fargedesign og fargerike levende ideer – vakre nyanser av rosa – fra subtile til virkelig oppsiktsvekkende

Rosa er ikke bare en farge. Det representerer en holdning. Så Miley Cyrus. (“Rosa er ikke bare en farge; det er en holdning!”)

Og Audrey Hepburn sa: Jeg tror på rosa! (Jeg tror på rosa)

Så her har du det.

Folk som er ekstremt motsatte av sine meninger, bekrefter at denne nyansen er altfor viktig til å bli oversett når de velger for enhver anledning.

Men vent litt! Ikke gå til nærmeste butikk som selger veggmaling. Før jeg gjør dette, vil jeg vise deg noen fine eksempler på rosa nyanser ved å bruke noen få blomster. De viser de beste, myke, livlige og søteste rosa nyanser jeg noensinne kan forestille meg. Naturen i seg selv lærer oss også hvordan vi gjør disse fargene hjemme.

Rosene representerer verdifulle casestudier for den avslappede, makeløse bruken av denne fargen. De viser oss hvordan oransje, gult og krem ​​kan leve sammen i det samme objektet.

Så når du begynner å planlegge det rosa rommet ditt, er det ingenting bedre du kan lære av enn blomstene

fargedesign og fargerike levende ideer rosa roseblomst

Her ser vi et slikt rom som jeg virkelig vil kalle en “rosabitt”. De nydelige rosa formene har blitt avrundet med friskt grønt. Men du unngår også det “for søte” utseendet! Det svart -hvite sebra -teppet bidrar til dette.

Hengiven og rosa, men ikke for søt!

fargedesign og fargerike levende ideer rosa veggmaling stue

Kombinasjonen av svart og rosa finnes i verkene til mange forskjellige kunstnere, designere og stylister. Det forekommer hos både Mamie Eisenhower og Isaac Mizrahi. I alle sammenhenger fremstår det som magisk, kontrollert og elegant. Du trenger ikke å bruke tonnevis med svart og hvitt for å få den effekten du ser her.

Noen ganger er en fin stol nok, i tillegg til noen få aksenter i samme farge her og der, for å oppnå en verdifull effekt

fargedesign og fargerike levende ideer pastellfarger rosa veggfarge stue

Ørkenlandskapet her inspirerer meg også mye til å bruke rosa på rommet mitt. Du kan prøve å gjengi dette utseendet ved å bruke Benjamin Moore Bruk nyanser av Pink Panther, Elephant Grey og Devonwood Taupe.

Husvegger i en subtil rosa nyanse

fargedesign og fargerike levende ideer rosa rosa hushusvegger

Jeg elsker måten denne fargepaletten fungerer på i rommet. Hun understreker mer mangfoldet av detaljer enn viktigheten av “stjerneobjektet”. Sjokolade -nyansene er innbydende og til og med velsmakende vil jeg si. De fremstår imidlertid livlige, hovedsakelig på grunn av aksentene i rosa.

Aksenter i rosa og rose – iøynefallende lysekrone

fargedesign og fargerike levende ideer pastellfarger rosa rosa lysekrone stue

I dette tilfellet synes veggen rosa å “hviske”. Tilnærmingen her kan beskrives som innbydende og romantisk. Det er her ørkenens palett dukker opp igjen, men den gjør det på den mest subtile måten.

Veldig mild veggfarge i lys rosa

fargedesign og fargerike levende ideer rosa veggfarge soverom pastellfarget lys

Kanskje når du bruker Rosa, vil du spesielt bruke dette rommet som modell. Fargene ser ut til å være kombinert som i en klassisk engelsk hage. Det ser ut til at ingen tenkte på å tilpasse dem. Effekten av den rosa rosa sofaen har blitt mykere av de mykere nyansene av rust. Maleriet la til gul, blå, sjokolade og krem ​​i rommet.

En vellykket fargekombinasjon av sterke farger

fargedesign og fargerike stueideer rosa rosa stue

Den innbydende stuen fungerer fantastisk med sine organiske fargekombinasjoner. Det rosa i avføringen stemmer ikke overens med det røde på teppet eller lavendelskyggen på veggen. Atmosfæren forsterkes ytterligere av de vårgrønne putene på sofaen.

Den lyserøde veggfargen er den rette bakgrunnen for alle de andre fargene i denne stuen

fargedesign og fargerike levende ideer rosa fargenyanser rødgullfargeideer

Vil du ikke dele rosa ut i hele rommet? Du trenger ikke gjøre dette, for det kan også ha en sterk effekt ellers. Her ser vi en enkel rosedør, som skjuler nok varme og sjarm i hele rommet.

Inngangsdør i søt rosa

fargedesign og fargerike levende ideer fargeideer pastellrosa

Det neste bildet viser oss en annen veldig effektiv måte å bruke rosa. Den lyse, dype formen ble brukt til å skape en fantastisk bakgrunn for bøkene. Den var innrammet med hvitt, grått og svart. Skyggen av rosa har også blitt lagt til på plassene i rommet i mykere former.

Bakgrunn for bøkene

fargedesign og fargerike stueideer stue rosa veggfarge spisestue

Hvis du virkelig vil fortsette med rosa, gå for det! I dette tilfellet her gir den turkise veggen akkurat den rette mengden avslapning

fargedesign og fargerike levende ideer rosa veggfarge soverom turkisgrønt

Rosa sammen med metallic gir følelsen av isolasjon. Selv om skyggen som er nevnt først har vært begrenset til avføring og gardiner, er deres rolle ikke mindre merkbar.

Rosa blandet med metallic – en effektiv fargekombinasjon

fargedesign og fargerike stueideer rosa stuefarger

Her skinner metallic igjen bak det rosa. Dette fargetemaet tas opp igjen i putens striper. De metalliske nyansene danner faktisk en bue i dette rommet.

Et annet eksempel i samme fargemiks

fargedesign og fargerike levende ideer rosa rosa kasteputer

Ikke vær redd for å bruke rødt og rosa. Du bryr deg ikke om hva vennene dine sier om det. Bruk rosene som en guide.

Denne touchen av rosa i hjertet av blomsten her komplimenterer de røde fargene på kronbladene fantastisk

fargedesign og fargerike levende ideer rosa rød roseblomst

Som rosen selv, er dette eksemplet organisk nydelig.

Du har rødt, blått, grønt, rosa, korall og gult, og de ser alle fantastiske ut sammen

fargerike levende ideer fargevalg rosa laks rød skjenk veggmaling

Undervurder aldri designkraften til rosa og grønt. Hva er den mest naturlige nøytrale fargen? Selvfølgelig er det grønt. Derfor fungerer det fantastisk i hver kombinasjon og gir liv til dem. Rommet som vises her viser en veldig dyktig bruk av grønt. Kombinasjonen med rosa og hvitt er rett og slett vakker å bli forelsket i. Det viser at de grønne veggene ikke er den eneste egnede måten å få frem den rosa fargen.

Balanse mellom fargenyansene

stue pastellrosa fargevalg og fargerike levende ideer

Barna på 60 -tallet er stort sett veldig knyttet til den rosa fargen. Dette gjelder også oransje. Begge nyanser har blitt brukt her. På dette bildet ser vi ekstraordinære rosa stoler og duker med dristige rosa og oransje mønstre.

Vil du ikke sette deg ned med det samme og få et glass vin skjenket ut??

fargedesign og fargerike levende ideer rosa rosa borddekorasjoner spisebord spisestue stoler

 Lag en fet fargepalett som denne

farge design fargerike levende ideer rosa rosa kongeblå veggmaling