fargerike tepper kommode moderne

Teppet er et av de grunnleggende elementene i interiørdesign

Det er ofte utgangspunktet for resten av utstyret. Du kan for eksempel bruke dette som en veiledning når du velger de resterende nyanser. Til slutt vil teppet sveise alle fargene i rommet sammen.

Uansett hvilke argumenter du finner for teppet store betydning, vil disse sannsynligvis være riktige.

Men det er viktigere å sette disse prinsippene for flerfarger ut i livet.

  1. Tepper med piksellignende farger

Dette teppet heter Funk og ble laget av Asiatic Carpets. Den ble laget av bomull fra New Zealand av indiske håndverkere. Du kan kombinere et slikt teppe med hvitt når du møblerer stuer, for eksempel.

Fargerike tepper – eklektisk gjennom og gjennom

fargerike tepper geometriske figurer mykt trekk

Jeg kan knapt forestille meg at du i et eklektisk rom bedre kan sveise de forskjellige aspektene ved innvendig og utvendig beslag sammen enn med et teppe som dette.

Løsne den strenge karakteren med passende tepper

fargerike tepper skaper farger

En veldig streng tilnærming til innredning av denne stuen ble bestemt fra starten. Du kan se det fra den svarte sofaen og den lyse gule lampen.

Men så ble alt krydret med det superfargede teppet du ser her.

Virvel av farger

fargerike tepper marmor mønster

Swirl er navnet på teppemodellen du kan se her. Den ble designet av Paul Smith for The Rug Company. Et teppe som dette ville faktisk skrive seg inn i alle rom. Du kan bruke den til å innrede stuen. Videre ville du sette mye moro på kjøkkenet med en slik løsning. Sist, men ikke minst, ville det være en flott soveromidé.

Lyse diamanter

fargerike tepper malerier vegglampe

Americo fra Carpet Diem har blitt integrert i denne stuen av designerne. Med slik geometri og fargevalg er disse typer tepper fantastisk innskrevet.

Tilbake til tradisjonen

fargerike tepper moderne stolgardiner

Hva kan være bedre enn et tradisjonelt teppe med et klassisk utseende? Det er noe og det ville være tepper i lyse, moderne farger. Du kan hente ideer fra dette soveromsdesignet av Jessica Helgerson. Her har hun integrert et slikt teppe i et enkelt rom.

Fantastiske fargede stråler i stua

fargerike tepper koselig atmosfære

Vi anbefaler denne ideen med de fargede strålene spesielt for innredning av stuen. Likevel kan det være flott å melde seg på andre typer lokaler.

“Strikket” teppe

fargerike tepper stue grå sofa

Disse teppene er fra Loom Rugs. De ble laget for hånd av tette og fargerike tråder. De lyse fargene gjør et slikt teppe til det virkelige sentrum av rommet.

Utrolig kombinasjon

fargerike tepper sofa polstring rosa

Her ser vi et super flott verk av Rug Company. Denne typen tepper ble laget av designeren Matthew Williamson. Her ble inspirasjon hentet fra afrikanske kunstverk. Men også her er kombinasjonen av farger veldig passende.

Solrik geometri

fargerike tepper kommode toalettbord

Denne teppemodellen kommer også fra Rug Company. Navnet er Syrie Yellow og er fra Jonathan Adler. Den var laget av tibetansk bomull. Likte du denne modellen for interiøret ditt?

 Hvor vil du helst integrere slike fargede tepper? Vil du bruke den til å innrede stua? Vil du heller krydre kjøkkenet? Eller betrakter slike tepper som en ide for soverommet?