gulmalt kjøkkendesign smør ekstravagant klassiker

Gulmalte kjøkkendesigner – nyttige, kreative tips

Slip bunnen av disse skapene til hånden din treffer en jevn tekstur og sprut på den lyse gule malingen. Dette er bare en av måtene du kan gjøre hjemmet ditt lysere med panache og kraft av sitroner, fra kjøkkenet ditt.

 I slike tider går jeg tilbake til barndommens dager og befinner meg flatt på ryggen i det store utendørs. Jeg legger hendene rundt øynene mine slik at jeg kan se himmelen og bare himmelen.

Smørgule vegger på kjøkkenområdet – moderne innredning og innebygde kjøkkenskap

gulmalt kjøkken design smør aksenter sitteplasser akryl

Solen er vår venn, som gir oss hele året med vitamin D og mye kjærlighet til de andre livpustende innbyggerne på jorden, både slimete snegler og dessertroser.

Sennep, smørkrem, til og med den moderne chartreuse, gul er en farge full av vitalitet da den stimulerer øynene våre med varme, vennskap, håp, optimisme og mot. Når disse tankene og følelsene bringes inn i hjemmet vårt på en mer permanent måte, kan de oppmuntre oss til å gjøre det bedre, jobbe hardere og leve lenger.

Med inspirasjon som dette ønsker vi å innlemme denne fargen på kjøkkenet vårt på fem morsomme, allsidige måter!

Kjøkkenutstyr utstyrt i rustikk stil

gulmalte kjøkkendesigner smør aksenter kjøkkenskap

Redesign på kjøkkenet

Vi startet denne diskusjonen med å forklare hvordan du skal slipe og male skapene. La oss fortsette denne samtalen med hvordan du kan smake kjøkkenet ditt med solskinn. En kreativ tilnærming til dette er å male underskapet krem ​​eller hvitt og vise frem den gule fargen din på skap- og skuffedørene. Fullfør utseendet med noen pærer av bronse eller krom, og det er på neste del av kjøkkenet, slik at vi kan male den patetiske gulsott i det gule smilefjeset.

Spisestue på kjøkkenet – praktisk til frokost

gul malt kjøkken design smør aksenter overlegg benk

 Frokosttid som varer hele dagen

Det er synd at bodene på kjøkkenet er satt av til frokost. Noen ganger er de det arkitektoniske elementet i huset som faktisk bare ser bra ut, iscenesatt med alle arkene og plasseringene, perfekte og innbydende, men som ikke må berøres. Med striper, flora og fauna og mye gult, kan vi lage fokuset på kjøkkenet her – hjørnet der frokost, lunsj, middag og te kommer og vi befinner oss ved bordet. Vindete gardiner og gule aksentvegger sprer seg i størrelse sammenlignet med de andre hvite veggene på kjøkkenet og hjørnet.

Iøynefallende gul kjøkkenvegg i det hvite møblerte rommetgul malt kjøkken design smør kjøkken bak vegg fliser speil

Alt på kjøkkenet ditt virker sterilt og helt utilitaristisk. Ingen dikkedarer. Ingen tillegg av temmet mye mindre eventyrlystne farger eller unødvendige linjer. Men med litt bevissthet kan du bringe gul inn i fremtiden din ved å installere et oppstående panel bak vasken og komfyren. Fargen vil øke når du fortsetter å målrettet beholde de nye flisene, da de kan være en god avskrekkende effekt for å rydde opp i fett og egensinnig spising. Det flotte med gult er at det, i motsetning til vårt indre fargehjul, harmonerer godt med andre farger. Med oransje, svart, hvit, blå, grønn kan du få liv i alle rom hvis du begynner å blande gult med de eksisterende fargene.

Kombinasjon av to dominerende farger – svart og gult

gulmalt kjøkken design svart veggoverflate

Jeg så nylig et online -innlegg som sa: “Hvis jeg hadde en britisk aksent, ville jeg aldri ha holdt kjeft.” Jeg måtte være veldig enig i den linjen, men dessverre, selv uten aksent, har jeg aldri holdt kjeft. Det er det du trenger på kjøkkenet. Aksentmøbler som aldri holder kjeft, og hvis aksent alltid er overbevisende og snakker vennlig til alle som sitter, står eller ser på det.

Miljøvennlig løsning – ta vare på et tre på kjøkkenområdet i stedet for å fjerne det

gul malt kjøkken design smør interessant tre

Når du har grunnleggende hvite vegger, benkeplater og skap, kan du la kjøkkenet ditt blomstre uten å rive noe ned. Hvis du får inn funky gul maling med barkrakker, valanser, duker og en stor, behagelig lenestol hvis tonen tydelig sier gule, disse kan være dine dumme, eller bare det samme gamle rommet til et glitrende rom som har en lys aksent på ørene, øynene.

Buttery gul skinnende overflater på kjøkkenet

gulmalte kjøkkendesigner smør skinnende

Innredning er en glede for øynene og en måte å vise våre preferanser og hobbyer på. Men hva om våre fargeinfusjoner og styling i dette DIY -prosjektet (gjør det selv) var 100% en del av essensen i rommet og en del av vår daglige bruk på kjøkkenet? En gjenoppblomstring av et gult vintage kjøleskap og komfyr med matchende blender, kaffetrakter, brødrister, hva du vil på benkeplaten din, du kan dekorere den grå marmor benkeplaten med dagligdagse verktøy for å kunne si “supper på!”

Helt gul kjøkkendesign – spisestue

gule vegger kjøkken spisestue design skinnende lyse nyanser

Så med disse morsomme innendørsjaktene trenger ikke de regnfulle dagene å tyde deg lenger. Når du kommer hjem er det lyst på kjøkkenet ditt, og du er lykkelig enig!

Gulmalte kjøkkendesigner

gulmalte kjøkkendesigner smør kjøkkenskap