australsk himmelsk hvitt hus design drømmested

Fantastisk hvitt utvendig og interiørdesign – Australian Heavenly White House Design

Har du støtt på de nye ideene innen interiørdesign? Hva med å sette opp et helt hvitt og eterisk interiørdesign og ikke i et enkeltrom, men i hele leiligheten!? Et unikt, hvitt hus i Australia er akkurat det vi snakker om.

Fantastisk designerprosjekt i Australia

australsk himmelsk hvitt hus hund tre lukker

Denne fantastiske bygningen er basert i Queensland, Australia, og er farget i mange hvite nyanser. Huset minner om en uvirkelig, himmelsk design på grunn av all sin hvithet og renhet. Dette er virkelig omfattende – tar opp mer enn 800 kvadratmeter land.

design av snøhvit stue

Australian Heavenly White House Design stue sofaer

Selvfølgelig er dette ikke helt hvitt, men den hvite fargen spiller den dominerende rollen. Det har også en uvanlig skinnende effekt, det ser ut til at huset glitrer. TV -en kan ha en svart ramme; det lille bildet vil ha en grå farge. Men alle andre farger er utsatt for hvit skygge: kremhvit, lys gråhvit, ren hvit. Det er imponerende hvor mange forskjellige hvite nyanser som er tilstede i fargenes verden.

australsk himmelsk hvitt hus tv stue

Huset i seg selv er veldig moderne og minimalistisk. Den har fire soverom, fire bad, noen rom for fritidsaktiviteter og tre garasjer: dette er et virkelig enormt hus. Den himmelske hvite designen er til og med utenfor huset i nærheten av svømmebassenget. Det hvite ender med det hvite gjerdet som omgir huset.

australsk himmelsk hvitt hus spisestue

Det virtuose hvite huset er noe av et drømmested der renheten og overlegenheten til en farge er litt urovekkende og kan forårsake svimmelhet. Kanskje eierne av denne magiske bygningen liker den tilsynelatende gjennomsiktigheten og vektløsheten til den..

Stort kjøkken – kjøkkenøya, benkeplate og spisestue i ett

australsk himmelsk hvitt hus kjøkken

      Stor stue – hvite fliser på gulvetAustralian Heavenly White House Design soverom  Lys og koselig stue – lave møbleraustralsk himmelsk hvitt hus stue sofabord lavt

Moderne og inspirerende soverom – myke tepper

australsk himmelsk hvitt soveromsdag

Luksuriøst og ekstravagant – drøm i hvitt!

australsk himmelsk hvitt soverom

Ekstravagante hvite soverom

australsk himmelsk hvitt soverom toalettbordKlassisk skap på badet – off -white

australsk himmelsk, hvitt hus design bad klassisk ødelagt