kul rød farge på kjøkkenet skinnende napoli rød og hvit

Kul rød farge på kjøkkenet med panache

Rødt er en signalfarge. Hun har en sterk personlighet og potensial for tiltrekning. Deres evne til å gjøre folk sultne er også bevist. Det er derfor deres nyanser brukes i utformingen av elegante restauranter. Mange mennesker er veldig glad i å bruke rødt i hjemmet sitt.

Men på den annen side har denne fargen en sterk og utfordrende natur. Derfor er det ganske uegnet for soverommet eller arbeidsrommet. Men i dag snakker vi om bruk av rød maling på kjøkkenet. I dette tilfellet bidrar dette mye til matlaging med hengivenhet.

Kjøkkenet ser veldig verdig ut i amarantrødt

kul rød farge på kjøkkenet skinnende amarantrød

Populariteten til røde kjøkken øker for hver dag. Derfor fortjener de absolutt mye oppmerksomhet. Først og fremst bringer det følelsen av rikdom og individualisme inn i det praktiske kjøkkenrommet.

Det er tonnevis med tekstiler og nyanser å velge mellom. Alle disse kan brukes. Utvalget inkluderer både de slanke og blanke så vel som de matte overflatene. Tenk på den uslåelige kombinasjonen av rødt og rustfritt stål for hjemmet ditt. Du kan også velge de flotte mosaikkflisene. Disse setter seg som dominerende aksenter på vedlikeholdsfrie vegger og vinner våre hjerter.

Ultramoderne design i oransje rødt

kul rød farge på kjøkkenet ultra moderne i oransje rødt

Glatt, romslig benkeplate og flotte ornamentskap

kul rød farge på kjøkkenet ultra skinnende benk

Har du en blanding av farger i tankene for hjemmet ditt? Ta deretter den røde malingen inn i den. Du bør bruke fem til ti prosent rødt. Lag kompakte og intense røde elementer. Disse vil umiddelbart bli en attraksjon på kjøkkenet ditt. Dette kan for eksempel brukes når du designer kjøkkenøya.

Sølv kjøkkenøy og burgundermøbler

kul rød farge på kjøkkenet kjøkkenøya i sølvhvitt tak

De røde barkrakkene er fantastisk innskrevet i en hvit suite. I dette tilfellet vil effekten være mindre intens, men mer subtil. Sikkert den røde designen vil legge til en bedre, mer uformell atmosfære under middagen med venner.

Lei av de kjedelige kjøkkenskapene dine? Deretter tar du frimodig penselen og maler den rød! Du kan krydre det selv med en vakker farge! Du kommer med en sterk uttalelse uten å falle inn i en minimalistisk stil. Hvis du ikke liker dette, kan du oppnå et individualisert og litt retro -preg.

Fargerike retter og filigranmønstre på vindusrullen  

kul farge på kjøkkenet mørkt rødt firkantet gulv ornamenter

Rustikk atmosfære – fargerik og koselig

kul farge på kjøkkenet tradisjonelt mørkerøde skap marmoroverflate

Runde barkrakker i skinn – retrostil

kul rød farge på kjøkkenet skinn barstoler grå marmor benk

Imidlertid bør man ikke gå for langt med den røde fargen. Det er best å kombinere de røde kjøkkenmøblene i mer naturlige nyanser som hvit, krem, beige og andre jordnære nyanser. En passende variant vil være en forbindelse med tre.

Den kremfargede sittegruppen passer perfekt til de mørkerøde møblene

kul rød farge på kjøkkenet kremfarget sittegruppe marmorgulvfliser

Peg Berens Interiørdesign / Fotograf Dale Hanson

Rødt og svart er ultramoderne, og rødt og grått er ganske sjeldne og veldig effektive kombinasjoner. Vil du foretrekke å blande to farger? Rødt går fantastisk med grønt, men begge i målte mengder. Bakgrunnen må være nøytral.

Svart og hvit mosaikk og en vinrød nyanse

kul rød farge på kjøkkenet vin rød og hvit med et mosaikk flislagt speil

Dyp rød skyggelegging og mye lys

kul rød farge på kjøkkenet veldig elegant og moderne

Nylig har de skinnende røde aluminiumskapene blitt veldig populære. De er også super moderne. De skylder denne effekten det stilige og industrielle utseendet. Minimalistisk og lett å vedlikeholde, disse er tidløse og kan være et livslangt valg.

Vil du oppnå en strålende, ungdommelig og lett techno -atmosfære? Du kan gjøre det med den røde fargen. Dette gir alltid litt royalisme og eleganse.

Det gir også kjøkkenet umiskjennelige særegne nyanser. Tynne mosaikkfliser i rødt er vedlikeholdsfrie og enkle å ta vare på. De gir litt orientalsk inspirert glamour til hvert kjøkken.

Spennende baratmosfære takket være stilige blodrøde stoler

kul rød farge på kjøkkenet med stilige barkrakker

Fine bladpynt på veggen og ildrøde kjøkkenmøbler

kul rød farge på kjøkkenet flammende røde møbler bladpynt

Søtt lite leilighetskjøkken – virkelig magisk

kul rød farge på kjøkkenet søt innredning liten leilighet

Når det gjelder psykologiske effekter, viser det ekte kraft. Den røde fargen er også veldig underholdende. La oss huske chilipepper og Coca Cola! Kombinert med de riktige stoffene kan du oppnå alt med den røde fargen. Du kan få både en industriell og en retro -design. Hvis du liker rødt uansett, bør du definitivt bruke dette på kjøkkenet. Det gir flotte overflater og fremmer underholdning og appetitt.

Etter renoveringen ser alt stilig og elegant ut

kul rød farge på kjøkkenet renovert i mørke nyanser