lilla fargepalett på kjøkkenøya hengelamper lilla

Lilla fargepaletten på kjøkkenet – vakre, lekne design skaper en livlig atmosfære

Valget av lilla farge på kjøkkenet er et utsagn i seg selv. Hun likestiller viktigheten av kjøkkenet med stuen. Selv om denne fargen er uvanlig i øynene til de fleste, gir den faktisk rommet mye drømmelighet og et høyt nivå.

Den inneholder alltid en subtil moderne uttalelse. Denne veldig individualistiske fargen motiverer til å se innvendig og har et ikke-engasjerende elegant preg

I kombinasjon med de riktige finishene og tilbehøret kan den lilla fargen skape et flott individuelt utseende.

Dette rommet vil være høydepunktet i ditt hjemmedesign

lilla fargepalett på kjøkkenet klassisk design veggfarge

Denne fargen er lilla og elegant, og den passer fantastisk til moderne minimalistiske kjøkken.

Den ene er i utgangspunktet bekymret for vedlikeholdet av et moderne kjøkken. De hvite områdene er faktisk veldig enkle å vedlikeholde. Det er noe drømmende med dette kjøkkenet, med det reflekterende lyset som kommer fra de lilla overflatene.

Glamorøse overflater – elegante og elegante fargekombinasjoner

lilla fargepalett på kjøkkenet moderne design lilla overflater

Lilla er en veldig merkbar farge, og derfor kan den kombineres med svart. Resultatet er et ultramoderne utseende. Ved å bruke hvite og lilla elementer samtidig, vil du oppnå en delikat og feminin stemning. Men du kan også enkelt kombinere den lilla nyansen med små elementer i turkis. Så du vil skape harmoni med den dominerende nyansen.

Lys stilig kjøkkendesign

lilla fargepalett på kjøkkenet hvit kombinert gulvlampeskål

Gul er motparten til den lilla skyggen. Kombinasjonen av de to kan også være veldig egnet. En annen sikkert varm og lys treoverflate vil også være et garantert godt valg for designet. Elementene vil utstråle litt mer varme. Dette er absolutt en god beslutning, også basert på dominansen av den lilla fargen. Psykologer forbinder disse med det innadvendte synet og også med depresjon.

Sikkert ikke hvert rom ser fabelaktig ut med lilla og svarte elementer. Det kan ikke sies om kjøkkenet eller andre rom.

Takvinduer på kjøkkenet belyser de blanke overflatene

lilla fargepalett på kjøkkenet glitrende innebygde kjøkkenskap

Lys gul veggdesign passer perfekt til den lilla kjøkkenets bakvegg

lilla fargepalett på kjøkkenet skinnende lysegul design

De myke alternativene er lavendel eller lilla, og disse oppfattes som drømmende, gjennomtenkte og avslappede. De passer fantastisk godt inn i kjøkkendesignet.

I slike rom spiller belysningen en spesielt viktig rolle. Her bør du velge enkle geometriske former, skinnende glasslegemer eller ganske enkelt designet krystalllysekroner. Lilla gjennomsiktige overflater er vakre og smakfulle og blir veldig skitne hvis du sprayer dem med olje mens du lager mat.

Kompakt kjøkken – elegante lyseblå kjøkkenfliser

lilla fargepalett på kjøkkenet glitrende øyekjøkkenskap

To lilla nyanser har en elegant effekt på sansene

lilla fargepalett på kjøkkenet kjøkken bakveggskap tre

Mørk lilla skygge – innebygde kjøkkenskap

lilla fargepalett på kjøkkenet skinnende anheng lys mørkt

Har du også tenkt på skinnende lilla overflater med et industrielt utseende? Sammen med det naturlige utseendet på trekabinettene med en grov finish, kan disse bidra til en interessant kontrast. Videre vil du i dette tilfellet få en elektrisk effekt, og dette blir stadig mer populært i dag.

Himmelsblå kjøkkenfliser får øye på dette kjøkkenområdet

lilla fargepalett på kjøkkenet skinnende blå kjøkkenfliser attraktivt tregulv

Lilla kan finne et sted i både desidert tradisjonelle og industrielle design. Tror du de monokrome tremøblene gir en dyster atmosfære på kjøkkenet? Legg til et par lilla aksenter! Se etter et individuelt møbel, for eksempel skapet eller kjøkkenøya, og oppdater det med et lilla lag med maling.

Rustikk kjøkkendesign – kjøkkenøy i tre malt i lilla

lilla fargepalett på kjøkkenet glamorøs kjøkkenøy rustikk design

De lilla mosaikklignende eller de matte lilla flisene kan se moderne ut, men fortsatt koselige på samme tid. Disse egenskapene kommer til sin rett når de kombineres med treoverflatene.

Kjøkkenbenk – moderne innredningsløsning og en slående fargepalett

lilla fargepalett på kjøkkenet glamorøse kjøkkenfliser bak veggkomfyr

Eleganse møter enda mer eleganse med kombinasjonen av lilla og marmoroverflater. For å få de iøynefallende stoffene til å virke mindre overveldende og pompøse, bør de kombineres med en minimalistisk og rektangulær kjøkkenpakke.

Massivt trebord på kjøkkenet

lilla fargepalett på kjøkkenet massivt tre spisebord vegghyller glass

Har du litt intuisjon for å bruke stoffene? Lilla kan kombineres med de forskjellige stoffene på en kul måte. Du kan enkelt unngå det overveldende aspektet. Ta en titt på kjøkkenene nedenfor for deres overflater i rustfritt stål, synlig murstein og lilla øy. Legg også merke til de blanke pannene og de mosaikklignende flisene.

Avhengig av materialet kan veldig forskjellige aspekter spille inn: bisarre, elegante, tyranniske, drømmende, myke, poetiske, nevrotiske. Så vil du vise dine personlige følelser for verden? Gå for lilla!

Mettede lilla overflater – matlaging og kjøkkenbenk

lilla fargepalett på kjøkkenflaten