maler ideer soverom svart vegg maling tak

Kryss over ideer for et kult interiør

De nøye utvalgte nyansene sikrer et fargerikt og morsomt hjem. Du kan bruke dem til å gjøre enhver leilighet innbydende, sjarmerende og rett og slett vakker.

Elegant kombinasjon av farger får møblene til å virke mer attraktive

rommaling ideer fargede skuffer

Flott varm veggmaling

male ideer stue varm veggmaling flotte lenestoler

Rød veggmaling med hvite aksenter

male ideer stue røde vegger beige møbler

Men ikke tenk på dristige nyanser. Noen av dere kan like dem. Men for de som foretrekker å ikke bruke den, er det andre alternativer. Vi skal nå snakke om disse.

Sett aksenter

Hvis det handler om Å børste Ideer da mener de fleste først veggene. Men det trenger faktisk ikke å være det. Du kan også designe døren som en aksent og dermed finne en ikke mindre dristig og lystig løsning for ditt eget interiør. Ikke engang hele døren. Du kan også ganske enkelt male rammen på en så fremhevet og imponerende måte. Det fungerer igjen med bare noen få slag i en passende farge.

Kombiner romdør og lenestol i rødt i en hvit atmosfære

rom maling ideer hvit atmosfære rød dør

Flotte forfriskende aksenter

male ideer gangen farget teppeanlegg

Triks på veggene

La oss nå gå tilbake til veggene og også til de uventede triksene som kan brukes. Bryt mønstrene ved å trekke teppet litt lenger ned. Vi mener det rent visuelt, selvfølgelig. Fargen på denne kan brukes i den øvre delen av sideveggene. Dette skaper inntrykk av at rommet ditt har to hovednyanser når det egentlig bare er en.

Design hele rommet i grønt

male ideer barnehage takvegger grønne

Skuffer i forskjellige fargenyanser

Du kan også krydre et møbel fantastisk ved å male. For eksempel kan du lage skuffene til ett og samme møbel i mange forskjellige nyanser. En slik løsning ville ikke bare se bra ut på et barnerom.

Fargede møbler passer perfekt på barnerommet

rom maling ideer fargede møbler skuffer

Farger på bakveggen på åpne hyller og skap

Er også moderne Å børste Ideer på bakveggen av vitriner og forskjellige innebygde skap og garderober. Men selv med de låste innebygde lagringsenhetene er dette ikke et så dårlig valg. Tenk bare på den flotte stemningen du alltid får når du åpner et slikt skap. Du tror ikke det ville gjøre gjesterom enda mer innbydende med en slik idé?

Mal bakveggen i grått

rommaling ideer barnerom åpne hyller

Kombiner grønt og gult

rom maler ideer åpne hyller

Farget tak

Hvem sier at taket må males hvitt? Hvis du vil løpe vekk fra det tradisjonelle, er det en rekke flotte nyanser å vurdere som alternativer. Dette er bare for lyst og kult ved første øyekast. Resultatene kan beskrives som elegante og eksklusive, avhengig av fargevalget. Det er best å kombinere dem med forskjellige stoffer på møblene.

Grønt tak på kjøkkenet

mal ideer kjøkken grønt tak design

Mal taket i stua gult

male ideer stue tak design farget

Vil du være villig til å eksperimentere med ett eller flere av disse triksene i hjemmet ditt? Vi tror det ville være verdt det!

Myk lyseblå veggmaling får rommet til å se friskere ut

male ideer stue leke plass kombinere

Design en oransje aksentvegg på soverommet

malerom ideer soverom oransje aksentvegg