Moderne farger for stuen 2015 varm

Vi har skrevet mange artikler om valg av farger de siste månedene

Men denne er annerledes av flere årsaker. Først er det en titt på hvilke trender som forventes i 2015. I tillegg blir vi i vår presentasjon guidet av konklusjonene trukket av eksperter fra AkzoNobel.

Moderne farger for stuen 2015

Moderne farger for stue 2015 rundt salongbord

Det er det internasjonale senteret for fargedesign i Amsterdam. Du bestemmer hovedfargen for det neste året, og deres mening respekteres hver gang rundt om i verden.

Hvis du uansett vurderer nye farger for stuen eller andre rom, så er det best å trekke inspirasjon fra konklusjonene deres.

Varme og nøytrale farger kombinert

samtidsfarger for stue 2015 smør gulgrå

Oransje kobber

Moderne farger for stue 2015 tradisjonell

Det er åpenbart for kaldt for oss mennesker i ordets direkte og figurative betydning. Verdensutviklingen, de klimatiske endringene, det raske, moderne livet får oss til å ønske oss noe bedre. Vi leter etter varme og vil sannsynligvis finne det i de oransje-kobber nyansene, som viser seg å være hovedfargene for stuen og interiøret generelt.

Attraksjonen til denne paletten er at den er både skånsom og super moderne takket være metallisk glans. Som en trendkombinasjon anbefaler vi sammenkobling med pastellfarger, nøytrale og andre oransje- og metallaktenter.

En veldig dyp karisma

Moderne farger for stue 2015 peis

Populariteten til oransje-kobberfargene for stuen og designet skyldes sannsynligvis at de utstråler en viss dybde. Som et resultat skaper de alltid et koselig utseende som er varmt og superkomfortabelt.

Hilsen til solen og de eksotiske verdenene

Moderne farger for stue 2015 mintgrønn

Hvis du velger de oransje-kobberfargene i stua, vil du garantert oppnå en sterk, eksotisk teft. Dette er ønsket og sterkt ønsket av flere og flere mennesker. Den minner deg hele tiden om sola og eksotiske sandstrender. Det er derfor veldig passende å kombinere det med fargene på andre naturelementer som forekommer i de sørlige landene. Tenk på oker, sepia, blå i alle varianter. Et slikt valg blir mer og mer populært, spesielt i små mellomrom.

Lysspillet og de fasjonable fargene i stua for 2015

Moderne farger for sofaer i stuen 2015

I 2015 ble bruken av tilstøtende fargenyanser i fargepaletten ansett som svært nyskapende. Dette vil gi deg en ide om lysets samspill. Dette skaper en rik tekstur. Dette skaper en dypere og varmere aura.

Ikke par veldig åpenbare farger

Moderne farger for stue 2015 gul

Det er de lyse fargene, men i 2015 -stua vil andre stjele showet. Fordi det er nyanser som virker veldig subtile, men til syvende og sist dominerer rommet mye mer enn du skulle tro før du valgte dem. De er spesielt billige hvis du vil lyse opp det ene eller det andre mørke hjørnet. Tenk på gråblå og nøytrale rosa aksenter i rommet.

Beige rominteriør i tradisjonell stil  Moderne-farger-for-stue-2015-vinduer    Salongbord dekket med skinnFarger til stue 2015 grå sofa skinnbord moderne

Ved som veggdekorasjon

samtidige farger for stue 2015 ved

Feminine rosa og blå farger

gardiner eksempler farger for stue 2015 nøytral

Rødt fargevalg i stua

Farger til stue 2015 rød lenestol

Meningsfulle, elegante stykker

Moderne farger for stuer 2015 striper

   Lavsatte runde salongbord i treFarger for stue 2015 varmt lys moderne

Dypblå veggdesign

Moderne fargedesign for stue 2015 hvitt skinn

Tradisjonell interiørdesign for i år

flotte farger for stuen 2015 innendørs planter

Feminin, søt fargedesign

sterke farger for stue 2015 lilla gardiner

Turkis og lysegrønne nyanser

Moderne farger-for stue 2015 gardinsofa

Ferskenfargede veggstriper som en aksent her

Moderne farger for stue 2015 frisk