Soverom rød og hvit rød sengeteppe maleri bilder

Velg en fet fargepalett hjemme

Valentinsdag er ikke over så lenge, og kanskje er mange fortsatt påvirket av stemningen på denne festivalen. Dette gjelder også meg, og derfor følte jeg inspirasjon til å skrive en artikkel om romantiske soveromsmøbler.

Vakre soverom i rødt og hvitt – rødt og hvitt skaper akkurat den rette atmosfæren

veggdesignlinjer soverom i rødt og hvitt

Ja, røde og hvite soveromsmøbler er absolutt ikke uvanlig i designblader. Men når var siste gangen du så en oversikt over disse? Hva kan være bedre enn livlige røde og hvite soverom som utstråler en moderne stil?

Over ser vi vekslende røde og hvite mønstre. Sammen skaper de et feilfritt utseende som kan beskrives som kongelig. Tro meg, du trenger ikke flere ornamenter.

I eksemplet ovenfor må du bruke fantasien

polstret lenestol belysning lilla soverom i rødt og hvitt

 Tenk hvordan dette settet med stoler med armlener ville passe sømløst inn på soverommet ditt. Fargen gir rommet en karakter. Knappestilen forsterker den brennende karismaen.

Ikke den vanlige røde og hvite dekorasjonen

rød polstret grå belysning soverom rød hvit

Absolutt stemningen på bildet nedenfor viste ikke det klassiske røde og hvite utseendet. Men her opplever du nye dimensjoner av forsterkning gjennom utstyret, som består av fargeeksplosjonene og de fargede mønstrene. Det røde taket, høydegradienten og det vakre lampesettet gir nok røde nyanser til å berike det ellers nøytrale farget soverommet.

I den neste illustrasjonen er det et annet eksempel som det som nettopp ble diskutert av Savio & Ravio

Rød og hvit rød polstret sengegavl

 Det er et grått utstyr som også viser oss hvordan du kan gjøre noe flott ut av den flotte effekten av de røde aksentene. Urban loft og leiligheter vil kunne ha mye nytte av disse dekorasjonsideene. Det er sannsynligvis fordi slike mellomrom representerer blandingen av eksklusiv dekadens og industriell spiss.

Rave om et koselig soverom?

Soverom rødt hvitt rødt sengeteppe mønstret orientalsk

Jeg er sikker på at du ikke ville ha noe imot et rom som gir komfort og stil. Ingenting kan være mer egnet for helgens lykke enn en komfortabel seng i et vakkert designet rom som er oversvømmet med naturlig lys.

Sjekk ut dette muntre etniske teppet

rødt persisk teppe ved siden av soverommet rødt og hvitt

Det røde og hvite soverommet ovenpå er godt nok for alle som kan nyte en slurk te. Vi har her å gjøre med en slags moderne dekorasjon. Men din egen karakter skal ikke forveksles, ikke sant?

Hvis du uansett snakker om etniske mønstre, så vil jeg stille følgende spørsmål: Hvordan finner du fargede blå og gule kasteputer som utfyller den støyende rosa dekorasjonen? Soverommet oppe med det asiatiske sidebordet ved siden av sengen og teppet med stammemotivene kan fort bli populært blant gode designere. Spesielt de som elsker den kulturberiket atmosfæren vil sette pris på det.

Her ser ikke den røde veggen så iøynefallende ut, men henger veldig interessant sammen med interiøret

sengeteppe soverom i røde og hvite r veggfarger

Kult og tidsriktig

kul samtidsrød himmelseng i rød og hvit rød dyne

Det er en Marie Antoinette i hver dame, tror du ikke? Det vekker seg innimellom og fører oss til en parisisk stil innen interiørdesign. Jeg finner ikke noe dårlig med det! Jeg vil heller anbefale alle å øve på å bruke den. På bildet nedenfor endte dette med denne nydelige røde og hvite innredningen, som var beriket med noen moderne aksenter.

Hvis du vil holde veggene enkle og rene, må du dekke vinduene med gardiner for å fullføre bildet. Røde gardiner, enten de er laget av fløyel eller silke, er elementer som kan berike interiøret på en veldig elegant måte.

Fra Arthouse Baku

sengeteppe soverom i røde og hvite maleri bilder

Fra Borden Interior Associates

rødt moderne stue soverom i rød og hvit gulvlampe

Mørkt og farlig kan noen ganger vises i samme fargekombinasjon. Dette er vist i neste eksempel. I rommet nedenfor skaper den dominerende røde nyansen med hvit aksent akkurat den rette valetintag -stemningen. Ta et glass vin med det, noen jordbær dekket med sjokolade … Det blir den perfekte natten!

Av Rikki Synder

rødt teppe mønstret soverom i rødt og hvitt

Fra Billy Benson Company

solid rød skuff salongbord soverom i rødt og hvitt

Fra Florensa USA

Soverom i fengshui i rødt og hvitt glass