UV -fargen kjent som svart lys blir først synlig etter eksponering for UV -lys. Det mest utbredte og kjente eksemplet på svart lysfarge i daglig bruk er sedlene vi betaler med daglig. Alle sedler i verden har et UV -belegg som er usynlig for våre øyne og kan indikere potensielle forfalskninger.

svart lys farge body2

svarte lyse farger

Svart lampe

Ultrafiolett lys kalles kort sagt UV -lys. Du kan enkelt kjøpe en lampe med den eller en svart lyslampe på OBI, AMAZON eller EBAY og prøve trikset med sedlene. Men hva annet dette spesielle lyset kan brukes til, finner du i neste avsnitt.

svart lysfarge lesbar

sedler i svart lys farge

svart lysfarge fra røret

svart lys farge katt

Svart lys farge – kunst og underholdning

Den “svarte lysprosessen”, men også de fluorescerende eller fosforescerende planteartene som sjelden forekommer i naturen, har imponert mange kreative sinn kunstnerisk. Så en spesiell kunstbevegelse har dukket opp, som ganske enkelt kalles svart lys kunst. Den svarte lyskunsten utføres ved å male med svart lysmaling, som er lett gjenkjennelig under UV -stråling og etterlater betrakteren målløs. Det svarte lyset inspirerer også mange interiørdesignere og arkitekter med sitt umiskjennelige utseende. Den mystiske karakteren til svart lys brukes som designteknikk i spillefilmer eller i svart lys teater.

svart lys farge minigolf koeln

svart lys farge maldivene

Noen av oss kjenner bilder med svart lys fra visse festscener der dekorasjon av svart lys er et must. Motivene til bildene og fargelegningen antyder at scenen er påvirket av psykedeliske stoffer. For bedre og tydeligere å beskrive livet om natten, brukes denne visuelle teknikken i mange musikkvideoer.

svart lys farge svart lys teater

En bemerkelsesverdig spesialitet i kunstscenen er det spektakulære og praktfulle svartlysteateret, som du dessverre får sett mindre og mindre.

svart lys jente ansikt

svart lys farge stringart

svart lys farge fest dekorasjon

Det populære svarte lyset er nødvendig i dag mer enn noen gang. Vi mennesker leter alltid etter nyere opplevelser som stimulerer sansene våre, for eksempel … Svart lys minigolf? Ja, dette er ikke en spøk, men en seriøst ment og implementert sportsaktivitet i flere og flere store byer, der moroa med golf er doblet eller til og med tredoblet. ( Svart lys øy)

svart lys dekorasjon

Black light district / Hamburg

Nei, dette er ikke en feil, og vi mener ikke det røde lyset, men definitivt det svarte lysdistriktet i Hamburg, som er en av de største innendørs eventyrverdenene i Tyskland. (Black light district)

takdesign i svart lys farge

svart lys farge minigolf2

svart lys farge spill

svart lys minigolf

svart lys farge avatar

musikkvideo i svart lys

Svart lys dekorasjon

Etterspørselen etter svart lys er og vokser. Vi har en god adresse med et omfattende utvalg for alle som enten leter etter inspirasjon, teknisk utstyr, eller bare tekstiler eller bilder. På svart lys. de finner du alt ditt Nachtvogel -hjerte ønsker og uttrykker ditt uvanlige synspunkt. (Schwarzlicht.de)

svart lys farge

svart lys farge ozora festival goa

svart lys farge fest dekorasjon

svart lys kroppsart

svart lys dekorasjonsfest

nattbutikker i svart lys farge

svart lys farge ozora ungarn

svart lys farge i løpet av dagen

svart lyse klær

design i svart lys farge

svart lys graffiti

svart lys farge katt

svart lys farge frosk