leken fargekombinasjon blå skinnende moderne kontor

Originale og moderne forslag til interessant fargeskjema

I dag utforsker vi smarte og interessante fargevalg for huset. Svart og hvitt kan være en elegant klassiker, men det er mange andre mer interessante alternativer. Å velge en interessant kombinasjon av farger kan være veldig slitsomt. Det er så mange vakre nyanser og nyanser, så mange mulige blandinger, skinn og teksturer.

Fargevalg er virkelig ubegrensede. Så her er noen ideer for hvordan du velger og kombinerer farger for å lage interessante fargeskjemaer for hjemmet.

Farger fra samme fargefamilie – leken stuedesign

leken fargekombinasjon stue barn livlig grønt

Slike farger kan fungere bra sammen. For eksempel blandes gule og oransje nyanser veldig godt med nøytrale kremfarger. Supplerende skygger gir litt kontrast og kan brukes i detaljer som gardiner, puter eller veggdekorasjoner.

Kontrastfarger – vakker, livlig stue

interessant fargevalg stue lys grønn oransje grå dyremønster

 De kombinerer godt med hverandre for å skape lyse, energiske og livlige interiører. Det er ganske mye fargevalg som består av lyse farger som ofte brukes i romdesign – som limegrønn og lyserosa, lilla og blå, svart og hvit, men det er et stort utvalg av nyanser og nyanser som kan brukes til å lage et interessant fargevalg for å lage i dette uvanlige soverommet – grått, hvitt, gult og vannblått.

Lys kombinert med nøytral  – Soveromdesign

interessant fargevalg gul vegg blå hodegjerde soverom

Lyse og nøytrale farger kan skape et stilig fargevalg. Prøv å ikke kombinere enkle hvite og svarte farger i fargevalget ditt, men heller andre nyanser og nyanser som har ulik intensitet og smelter veldig godt sammen.

Fargetekstur – Klassiske møbler i stuen. Fløyelsofa og blå puter

leken fargekombinasjon inkludert sofa blå gulvlampe bakgrunnsbilder

Å lage et fargevalg er mer interessant enn å bruke enkle, kjedelige farger og fargetoner. Avhengig av veggfarge eller møbler, vil fargene variere i tekstur og glans. Noen er skinnende eller metallgrå, andre er matte og kornete. Avhengig av materialene er noen farger mer iøynefallende enn andre, og det er opp til deg å bestemme hvilken av dem som dominerer og hvilke som fremhever.

Tørrstoffer og mønstre – åpen stue – frisk, fasjonabel designidee

interessant fargeskjema unik åpen planløsning

Farger blandes også i mønstre med andre fargetoner og nyanser. Dette kan berike fargeskjemaet ditt eller legge til en fet aksent. Mønstre kan også bidra til å skille en bestemt farge mot de andre. En uventet vri i et fargevalg er definitivt et blikkfang som får hele interiøret til å skille seg ut.

 Eksepsjonelt unikt og koselig soverom med stilleken fargekombinasjon mørke vegger ungdommelige romMinimalistisk stil i stuen – moderne og gammeldags teksturer kombinert i ett interessant fargevalg unikt minimalistisk lilla stue  Lyst og koselig kjøkken – lyse grønne vegger og beige kjøkkenmøbler interessant fargeskjema kjøkken grønne kurvmøbler Fargekombinasjon – oransje sengetøy, vannblå vegger på soverommet interessant fargevalg soverom blå vegger lyse oransje sengetøy  Klassiske, ekstravagante og attraktive møbler i stuen interessant fargevalg stue klassisk pompøs