Ventetiden er endelig over. Årets Pantone -farge i 2021 er valgt. Eller rettere sagt, Årets Pantone -farger. Fordi i dette tilfellet er det to fascinerende farger som vil sette tonen når det gjelder design, mote og interiør i løpet av det neste året. Den trendy fargeduoen heter: “Ultimate Grey” og “Illuminating Yellow”. To motsetninger som tiltrekker og utfyller hverandre samtidig. Den jordingende, energigivende karismaen i grått og den varmende, energigivende auraen av solgult – to fargestemninger som vi alle absolutt trenger for øyeblikket. Hvorfor gjorde fargeeksperter på Pantone Color Institute Bestemt for disse fargene på alle steder? Hvilken effekt har de og hvordan kan du integrere dem i ditt eget anlegg? Du vil lære alt dette nedenfor.

Årets Pantone -farger er her!

lysende gul pantonfarge av året 2021

Hva står hver Pantone -farge i året 2021 for?

Det skjer ikke veldig ofte at Pantone utpeker to farger i året. For å være mer presis, er dette andre gang noensinne. Etter at den delikate rosa “Rose Quartz” og den lyseblå “Serenity” var fargefavorittene for 2016, er “Ultimate Grey” og “Illuminating” nå det neste fargede paret som allerede har blitt verdensberømt.

Oppfinnelsen av Pantone Color of the Year bør ikke ses på som en umiddelbar magisk handling. Imidlertid handler det mye mer om en utvikling, en prosess, som administrerende direktør (Leatrice Eiseman) og visepresidenten (Laurie Pressman) i Pantone Color Institute forklarer i mange intervjuer. Over måneder samles informasjon og observasjoner som kommer fra den sosiokulturelle nåtiden rundt om i verden og som best tilsvarer tidsånden. Samtidig blir det lagt stor vekt på fargens psykologi. Hvordan disse påvirker menneskelig psyke og humør og hvilke holdninger som støttes av dem.

Gul og grå – en uslåelig fargeduo

Årets pantonefarge 2021 lysende gul og ultimate grå

Det var ikke annerledes i år. Bare selve året var et helt annet. Det var hovedårsaken til å kunngjøre to Pantone -farger i året og disse to. Hva utstråler de?

Den “ultimate grå”

Denne myke gråen er forbundet med “fargen på småsteinene på stranden, steinene og steinene som har eksistert i millioner av år”, som Leatrice Eiseman rapporterer. Denne fargen er også forbundet med sikkerhet og sikkerhet, men samtidig med standhaftighet og spenst. Vi trenger for tiden indre styrke enda mer for å tåle den globale usikkerheten. Et stabilt grunnlag som transformeres fra visuelt til psykologisk.

Ultimate Grey passer perfekt til Illuminating Yellow

årets ultimate grå og lysende gule pantonefarge 2021

Den “lysende gule”

På samme tid som en kontrast, men faktisk mye mer enn en uunnværlig følgesvenn, blir den lyse gule lagt til. Som det allestedsnærværende solskinnet eller det etterlengtede lyset i enden av tunnelen, bringer denne fantastiske fargen håp, optimisme og positivitet med seg. Det løfter umiddelbart stemningen og får sjelen til å fly glede. Med “Illuminating” vil vi få akkurat den riktige mengden tillit og energi det neste året til å være mer optimistiske om livets vei i denne turbulente og kontroversielle tiden.

Årets nye Pantone -farger bestemmer designet over hele verden

årets pantone -farge 2021

Innred med årets Pantone -farger

“Ultimate Grey” og “Illuminating” er laget for interiøret. Brukt sammen er de blant de vakreste fargekombinasjonene noensinne. Den myke grå bakgrunnen forsterkes med den livlige friskheten i den lyse gule. De to fargepartnerne utfyller hverandre og viser seg i sin beste form. For eksempel fungerer vegger i myk grå som det perfekte bakteppet for lyse gule dekorative puter, vaser eller til og med blomster i stuen. Andre hjemmetekstiler som tepper, gardiner eller sengetepper er like populære fargesprut som gir den nødvendige visuelle balansen.

En myk krem ​​eller til og med hvit er egnet som en nøytral fargesvenn for den trendy duoen

lysende gule og ultimate gråfarger i året 2021

Litt metallisk glans gjennom kjøkkenfronter og elektriske apparater gir mer urbant følelse inn i rommet

stue kjøkken pantone farge av året 2021

Gult og grått går også hånd i hånd med de andre trendfargene for 2021

innredning ideer med årets pantonefarge som lyser gult

“Ultimate Grey” ser også spesielt elegant ut med “Classic Blue”

spisestue innvendig veggmaling ultimate grå pantonefarge i 2021

Beslutningen fra fargeeksperter ved Pantone Color Institute ser ut til å bli en absolutt hit for det neste året. En farge av året ville definitivt ikke være nok akkurat nå for å finne den perfekte balansen som vi alle så desperat trenger. Med “Ultimate Grey” og “Illuminating Yellow” får vi definitivt dette, i det minste visuelt. Den rustikke standhaftigheten og den subtile sikkerheten, kombinert med den kraftige joie de vivre – det kunne ikke vært bedre!

De to fargene i året 2021 kan implementeres i enhver møbleringsstil

interiørideer med årets gule og grå pantonefarge 2021

Fordel hjemmetilbehøret i “Illuminating” jevnt i hele rommet

moderne farge på pantone i året 2021

Spill dyktig med utseendet

Årets pantonfarge 2021 møblert stue

Metaller og myke overflater og materialer er velkomne her

Årets pantone farge 2021 møblert stue

Lag din egen, fargerike oase av velvære!

Årets pantonefarge 2021 lysende gul og ultimate grå  Årets pantonefarge 2021 lysende gul

Innred et soverom med årets pantonefarge 2021

årets farge i pantone i 2021

trendfarger 2021 pantone farge i året ultimate grå    stue interiør med pantone farge av året 2021