nøytralt fargevalg penthouse moderne sett ovenfra

Unikt interiørdesign i leiligheten – nøytralt fargevalg

Vi har presentert deg mye om interessante fargevalg og lyse og lyse husdekorasjoner. Men hvis du liker pastellfarger og nøytrale design, er det noen tips om hvordan du kan dekorere og dekorere hjemmet ditt med nøytrale farger. Nøytrale farger er flotte og flotte for å skape en beroligende og behagelig atmosfære i alle rom.

De er også absolutt egnet til å gjøre interiøret mer koselig og få det til å se varmt og innbydende ut. Her er noen ideer for hvordan du lager et elegant interiør med nøytrale farger.

Velg fargeskjemaet – Interiør i stuen – attraktiv krakk med sebraovergang

monokrom fargekombinasjon krakk sebraovergang grå skygge

Velg et fargeskjema som skal brukes i rommet. Prøv interessante, nøytrale farger. Ikke bare grå, hvit eller svart. Gå for de gråblå, brune og lilla, off-white og grønne med sennepsgule eller dempede blåtoner. Velg en lysere eller mer intens nyanse eller annen nøytral, slik at de blander seg med den dominerende fargen. Dette vil få rommet til å se mer interessant og annerledes ut.

Høydepunkt – elegant stue i moderne stil – slående hengende lamper

stue glanzpunk rødt maleri vegghengende lamper nøytral

Du kan bruke ekstra, nøytrale farger for å vise arkitektoniske detaljer som innganger og lagringsplasser. Det er merkbart at disse nøytrale fargene står i kontrast til den nøytrale, dominerende fargen du ønsker.

Aksenter – minimalistisk stue design lyse røde kasteputer arrangert på sofaen

nøytral fargeskjema minimalistisk stue rød kastepute

For å gjøre rommene hjemme mer interessante, legg til aksenter og ekstra elementer. Velg mettede fargenyanser som brukes i fargeskjemaet for å legge til levende aksenter i interiøret. Dette vil gjøre rommet mer elegant og koselig. Dype aksenter er også usedvanlig preget av et nøytralt fargevalg som lys rosa eller gult i et svart -hvitt rom. Sett kunstverk, små møbler og dekorasjoner som aksenter.

Lightening – teksturer av silkestoff – delikate beige og grønne nyanser

nøytralt fargevalg stue tre tekstur silke stoff kastepute

Hvis du ikke synes det helt nøytrale fargevalget er en god idé, må du bare bruke nøytrale farger når du for eksempel maler veggene. Dette vil balansere de lystige og nøytrale nyansene. Bland de veldig livlige og nøytrale nyanser til et unikt fargevalg.

Spisestue innredet i klassisk stil – monokrome farger

monokrom fargekombinasjon spisestue klassisk elegant  Vakker, minimalistisk design på badet – glasspartisjonnøytralt fargevalg minimalistisk bad badekar i glass   Kompakt soverom med monokromatiske farger – blå blomstersengetøymonokrom fargekombinasjon soverom sengetøy blomstermønster

Svarte og hvite farger hjemme – behagelig design

nøytralt fargevalg stue koselig innebygd peis

Koselig stue – monokrome farger og myke teksturer – behagelig lesehjørne

monokrom fargekombinasjon stue lesehjørner