terrassedesign-ideer-fargedesign-grønn-hovedfarge-innendørs planter-blomsterpotter

En rød og en grønn terrasse som bringer naturens varme inn i hjemmet ditt

I dagens artikkel vil vi vise deg hvordan to veldig forskjellige tilnærminger kan brukes for å oppnå en lignende følelse. Fordi vi i dag har to områder som er dominert av den røde og den grønne fargen.

Men begge fører til en stor indre harmoni og en følelse av å være nær naturen.

Vær så god. Se selv om vi har rett i vår vurdering!

På det første bildet er det røde ikke bare tilstede på skapene. Gjennom de mørkt skyggelagte, varme tremøblene ser det ut til å trenge inn i alle detaljene. Uansett hvor de rødaktige aksentene ellers har vært subtile, kommer de nå til sin rett. La du merke til den sterke effekten av de røde blomstene i de to store plantebeholderne i høyre del av bildet? Og hvor flott ser rekken med dekorative fliser på bakveggen ut, tror du ikke? De små dekorative gjenstandene på hyllen og de røde fargene på skjermen ser nå ut til å tiltrekke seg mer oppmerksomhet. De grå og grønne aksentene blir nesten hastende brakt hit, slik at man ikke brenner i denne røde “ilden”!

Terrassedesign og interiørdesign ideer i rødt eller grønt

grønn-dekorasjon-ideer-stueplanter-glassert-terrasse-design-tre-kjøkken

Her kan du se det lengre perspektivet til det samme rommet. Det er åpenbart en åpen planløsning som kombinerer spisestue og kjøkken. Det samme som ble sagt før fungerer også her. Trebenken på siden er trukket med rødt. Blomstene i den kurvlignende blomsterbeholderen på bordet er også laget i en av de lyse røde nyanser. Mer dynamisk, men også ekstremt rustikk takket være materialene, og derfor er det hele tett på naturen.

Rødt på kjøkken og spisestue

grønn-dekorasjon-ideer-stueplanter-terrasse-design-tre-kjøkken-spisestue

Like overveldende som det røde er det grønne på neste bilde. Tilsynelatende ble beslutningen tatt om å la denne nyansen dominere at en ombre -effekt ble brukt på steder. Det ble gjort i tilfelle av de grønne plantebeholderne. De utføres i en brukt nyanse av grønt blandet med blått. Det virker litt lettere enn bladene.

Grønne planter som boligtilbehør

terrassedesign-ideer-fargedesign-grønn-hovedfarge-innendørs planter-blomsterpotter

Grønt er naturens farge

terrasse-design-ideer-farge-design-grønn-hoved-farge-beholder-planter

De resterende fargene som vises her er hovedsakelig forskjellige nyanser av brun, grå, lys grå og hvit. Her, som på bildet før, er utstyret veldig nær naturen. Men denne gangen føler du ikke at du er på landet, men som i skogen.

 Vertikal hage på veggen

terrasse-design-ideer-farge-design-grønn-vegg-vertikal-hage

Planlegg forsiktig grønningen av terrassen din 

   terrasse-design-ideer-farge-design-grønn-hoved-farge-innendørs-planter-plan