Selv om Pantone Color Institute ennå ikke har valgt årets offisielle farge, har fargemeldingen for trendfargene 2021 for den nye vår / sommersesongen allerede blitt publisert. I den avslørte de internasjonalt anerkjente fargeeksperter den siste utviklingen og prognosene når det gjelder farge, hvorav de fleste allerede ble vist på Fashion Weeks i London og New York. Designere fra hele verden både innen mote og interiør bruker disse trendprognosene som inspirasjon for sine siste kolleksjoner og setter tonen for motebevisste og designelskere. Andre kjente malingsprodusenter og institutter som f.eks Benjamin Moore, Sherwin Williams og Dulux har allerede annonsert sine favoritter når det gjelder fargetrender for det nye året. Selvfølgelig vil de også inspirere designere og forbrukere med dette. Du kan finne ut hva de siste fargetrendene er nedenfor. Vi vil også avsløre noen av våre favoritter blant trendfargene for 2021.

Trendfargene for 2021 er allsidige og inspirerende

trendfarger 2021 veggfarger

Hvilke tendenser gjenspeiles i trendfargene for 2021??

Det er velkjent at farger har stor innflytelse på vårt velvære og spontant kan vekke følelser og minner hos betrakteren. Det er derfor av grunnleggende betydning hvilke fargetoner vi omgir oss med, ikke bare når vi er kledd, men også når vi lever og jobber.

På den annen side oppstår trendfarger fra de siste hendelsene og trendene i samfunnet, eller med andre ord, de er knyttet til den nåværende tidsånden. Derfor spiller 5G -teknologier, virtual reality og kunstig intelligens for tiden en ganske viktig rolle i utviklingen av de siste fargetrendene. Samtidig er imidlertid global usikkerhet, koronakrisen og klimaendringene noen av de viktigste faktorene som også bestemmer våre fargebehov og preferanser. Vi lengter etter mer sikkerhet og samtidig etter mer frihet og natur. De erfarne fargeeksperter har sporet alt dette og laget fantastiske nye trendfarger som hjelper oss til å føle oss mer komfortable.

Varme, myke farger gir en følelse av hjemmekoselighet

terrakotta veggmaling trendfarger 2021

Våre favoritter blant trendfargene for 2021

I disse turbulente og usikre tider bruker de fleste av oss mye mer tid hjemme enn noen gang før. Derfor er det nå enda viktigere å ta mer hensyn til interiøret og skape et harmonisk miljø. Det kan også være på tide å male veggene med et nytt malingsstrøk eller legge til litt farge med litt nytt hjemmetilbehør. Følgende trendfarger kan definitivt hjelpe deg med dette. Ta en titt på disse og tenk på hvilken av dem og spesielt hvor i hjemmet du kan bruke dem best.

Vårt hjemmekontor har lenge vært en integrert del av våre fire vegger

trendfarger 2021 innredning hjemmekontor myke beige farger

“Brave Ground” fra Dulux

Den kjente malingsprodusenten har allerede offisielt kunngjort det. Denne beroligende, jordnære skyggen er fargen på året 2021. Dette sies å ha blitt opprettet som en reaksjon på den globale pandemien og for å gi folk mer styrke og tillit. Fargen føles kjent og står for jordens urkraft, som nærer og opprettholder oss. Med dette kan vi jorde oss og komme til oss selv. Du kan deretter hente ny energi fra de rustikke røttene og mestre fremtiden bedre.

Brave Ground passer perfekt inn i den moderne stuen

trendfarger 2021 dulux farge modig grunn

Lysere nyanser som krem, beige og off-white er fortsatt blant fargetrendene som for tiden er perfekte for innredning av ditt eget hjem eller hjemmekontor. De kan kombineres like dyktig med den jordnære skyggen til Dulux og uttrykke det enda bedre.

Lag en koselig, beroligende atmosfære på soverommet

trendfarger 2021 modig bakken dulux soverom

“Egeerhavet” og “Potters Clay “ av Benjamin Moore

Den trendy Aegean Teal and Potters Clay er også myke farger inspirert av naturen. Den første er mer en harmonisk blanding av blått og grønt med en liten grå fargetone som formidler fred og frihet, og den andre er en saftig terrakottaskygge som utstråler optisk varme.

Aegean Teal kan kombineres perfekt med lyst tre, kobber, men også rustfritt stål og gull

aegean teal trend farger 2021 årets benjamin moore farge

Hvitt, mørkt tre og kosete, myke tekstiler i dempede farger er de perfekte følgesvennene for Potters Clay

soverom veggfarge trendfarger 2021 terrakotta

trendfarger 2021 Benjamin Moore

“Botanisk hage” fra Pantone

Grønt står for håp og bærekraft. Og disse to er det vi trenger mest nå. I tillegg har den grønne fargen i nesten alle nyansene en ekstremt beroligende og avslappende effekt på øyne og sjel. Sørg for å introdusere denne naturlige nyansen i hjemmet ditt. Hvis det ikke fungerer som en veggmaling, så i det minste som et putetrekk, polstrede møbler eller som grønne stueplanter.

Gressgrønt og rosa pulver – en utrolig vellykket fargeduo

trendfarger 2021 botanisk hage pantone farge veggmaling

trendfarger 2021 pantone farger sinergi

“Chestertown Buff” av Benjamin Moore

Og hvis du savner solen og sommerenergien for mye, kan nyanser som den fantastiske Chestertown Buff gi deg den nødvendige delen av joie de vivre. Dette gjør det også mye lettere å komme gjennom den mørke årstiden og vente på at våren skal bli mer avslappet og fremfor alt lykkeligere.

Gi veggene dine et snev av solskinn!

trendfarger 2021 gul benjamin moore

Oppdag enda flere favoritter under trendfargene 2021! Du kan forvente en ekte eksplosjon av farger fra strålende rødt, gult, rosa og blått, men også fantastiske bærtoner. Hva med noen av Pantone -fargene, for eksempel? Hva kan det være? Den drømmende blå atollen, de lidenskapelige lavafallene, den forførende lilla rosen eller kanskje den søte piruetten?

De siste fargetrendene fra Pantone for vår / sommersesongen 2021

trendfarger 2021 pantone vårsommer

Et dypere blått gir rommet mer ro og ro

palace blue pantone farge trendfarger 2021

Sherwin Williams “Urban Bronze” kan også virke beroligende

trendfarger 2021 urban bronse av sherwin williams

Bare forvandle hvert enkelt rom til en skikkelig oase av velvære med de riktige fargene!

trendfarger 2021 jordfarger varme farger veggmaling kasteputer

okerfarge trendfarger 2021

trendfarger 2021 myke nøytrale nyanser stue veggmaling

Kombiner trendfarger 2021 dulux modig grunn

trendfarger 2021 hjemmekontor levende trend

trendfarger 2021 pantone dusky orchid

male soveroms trendfarger 2021

trendfarger 2021 jordfarger kjøkken

trendfarger 2021 levende beige fargetoner stue

trendfarger 2021 stue beige nyanser

trendfarger 2021 beige naturfarger

virtual reality trendfarger 2021

varme trendfarger 2021 terrakotta