Veggfarger på soverommet grønnhvit kombinert seng

  Veggfarger på soverommet som fanger øyet

Et nytt år har kommet og mange bruker denne nye starten som den perfekte muligheten til å endre bildet av leiligheten sin med noen få nye slag. Soverommet er det første rommet du ser etter å ha åpnet øynene dine om morgenen, og det siste flyktige inntrykket sansene dine får når du sovner om kvelden etter en lang dag kommer fra det igjen.

Hvilken bedre idé om hvordan du kan friske opp hjemmet ditt enn ideen om et helt nytt malingsstrøk på soverommet?

Soverom – før og etter veggmaleri

Veggfarger på soverommet grønnhvit himmelseng

I dag introduserer vi fire veggfargevalg for boudoiret ditt. Hver nyanse er særegen på sin egen individuelle måte, ikke bare fordi den gjør rommet mer iøynefallende med en uforglemmelig nyanse, men også på grunn av den allsidige bruken. Nedenfor finner du et rikt utvalg av bilder som viser nytten av hver farge i en rekke forskjellige typer møbler, fra tradisjonelle til ultramoderne. For ikke å snakke om at vi har tatt med noen livlige overraskelser som inneholder flere tips for garantert fremragende romdesign, slik at du kan være sikker på at nyttår har startet med stil.

Smaragdgrønn på soverommet

Veggfarger i soverommet grønt hvitt lenestol blomstermønster

Vi starter med Panteones farge for 2013: smaragdgrønn. Eleganse, naturlighet, dynamikk – den smaragdgrønne fargen fremkaller alt dette og mer. For ikke å nevne at denne skyggen er best for å adoptere alle de frodige grønne underverkene på utsiden, fra utendørs til hjemmekomfort. Den dype edelsteneskyggen i denne fargen kan gi glans til selv det enkleste rommet, samtidig som liv og energi kan infiltrere hvert lille hjørne. Beroligende og beroligende, men også utrolig slående, smaragdgrønt er det ubestridelige fargevalget for i år. Nedenfor ser vi et smaragdgrønt soverom med en virkelig fengslende aksent på en av veggene som feirer kraften til dyrebare mineraler.

Smaragdgrønn har også egenskapen til å se frisk og klar ut. Selv det mest rent møblerte soverommet kan freses opp med denne grønne nyansen, som det neste bildet viser.

I tillegg kan tekstiler med plantemotiver brukes til å gi rom som er pyntet opp under nyansene av grønt med årets vinner.

Mange smaragdgrønne soverom nyter stilen i Hollywood Regency-stil, som det gitterlignende dekorerte taket på bildet nedenforVeggfarger på soverommet grønn hvit nattlampe hvit lampeskjerm

Vårt neste soverom ble omtalt i en tidligere artikkel av Decoist i delen Dekorvarianter i edelstener. Legg merke til den opplysende effekten som en litt mørkere grønn nyanse kan ha når den står i motsetning til lamper og kunstverk i ekte smaragdgrønne toner.

Mettede smaragdgrønne farger – gardiner og veggspeil

Veggfarger på soverommet grønt hvitt sengetøy

Hvis du ikke tør å ta beslutningen om å male veggene dine på nytt, kan du alltid legge til aksenter i den valgte fargen! Bildet nedenfor viser vegger med en spesiell tekstur, som blir enda mer tydelig ved å legge til gardiner i rike nyanser av smaragdgrønt. Ta Notz, hvordan akkurat disse tonene reflekteres i speilet som han selv vedtar gjennom rammen, slik at den samlede effekten av smaragdgrønt økes som et resultat.

mandarin

Fargen mandarintango eller mandarin var Pantones farge for 2012. Ikke tro at denne fargen allerede er oppbrukt! Egentlig er det fortsatt en farge du vil se ofte i 2013! I denne brennende skyggen møtes rødt og oransje i en utrolig blanding som gjør seg gjeldende i hvert rom det pryder. Nedenfor ser vi en vegg tegnet i munter mandarinfarge, hvis tone oppveies av den friske hvite malingen som kontinuerlig dekker resten av rommet.

Levende oransje farge

Veggfarger på soverommet oransje lyse positive

Når vi snakker om hvitt, må vi også understreke at aksenter og dekorelementer i denne klare fargetonen kan kontrastere spesielt godt med de dristige mandarinfargene. Se selv den skarpe effekten som de hvite møblene, den hvite lampen og det hvite dekorasjonsstykket på bordet skaper på det neste bildet.

Komfortabelt soveromsdesign – oransje vegger

Veggfarger i soverommet oransje vegg polstret hvitt hodegjerde

Er det noen annen tone som skiller seg ut i en kombinasjon med mandarinfargen? Selvfølgelig lilla! Sjekk sengetrekkene nedenfor, som skiller seg ut i nyanser av anilinrødt og lilla. 

Lekne, glade fargerVeggfarger på soverommet oransje lilla rosa sengetøy

Noen ganger er en lys farge alt du trenger. En annen gang er magien i antallet dem. Gul, rød, oransje og fuchsia kan kombineres utmerket med hverandre for å skape et fargerikt soverom som bildet nedenfor, som allerede ble vist i et tidligere innlegg hos Decoist under overskriften Designideer for små soverom, å designe. Solnedgangskygger i sin edleste form!

Feminint soverom med stil

Veggfarger på soverommet levende sengetøyputer gul sengestel

Har du noen gang tenkt deg at mandarinfargen kan være helt elegant? Fremfor alt gjennom kledningen med iøynefallende møbler i Hollywood Regency-stil, samt utstyret med kunstverk og aksenter i komplementære blå nyanser, viser rommet nedenfor at denne fargen kan legemliggjøre glans.

Klassisk og moderne kombinert i møblene

Veggfarger på soverommet oransje hvitt sengetøy hodegjerde

Midnatt blå

La oss nå roe stemningen litt med en beroligende midnattskygge. Hva er det som gjør denne fargen så kjærlig? Den er designet for å skape følelsen av dybde uten å være mørk. Hun klarer perfekt å tilhøre de nautiske tonene uten å være en klisje. Å se moderne ut uten å bli steril. Og det er også så rart at det avslører seg som maskulin uten å utelukke feminin eleganse. Hva er det ikke å elske med det?! På bildet nedenfor er et midnattblått soverom fra en Icon Interiors -leilighet i London.

Lunefuld, romantisk atmosfære på soverommet

Veggfarger på soverommet mørk blå moderne midnatt

Takket være en sperret utsikt med en industriell smak, har det blå soverommet vist et unektelig moderne utseende som gjør metallaksentene i det enda mer passende for et så unikt rom!

Flere fantastiske fargepaletter på soverommetNyt de mange designene

Veggfarger på soverommet mørkeblå moderne komfortable

I det neste rommet som vises, er midnattblått den ideelle bakgrunnen for nyanser av hvite, svarte og lyse asurblå toner..

Veggfarger i soverommet mørk blå mannlig stil

Introduser dekorative elementer i friskt hvitt! Takket være de nautiske assosiasjonene det fremkaller, kan blå fremkalle en sommerlig følelse i enhver sesong, spesielt når den står i kontrast med hvite møbler (og runde speil som minner om kopper)!

Veggfarger i soverommet veggspeil nattbordslamper klassisk

Kan midnattblått til og med virke landlig? Bestem selv! Nedenfor kan vi skille eklektisk utseende hyller fulle av bøker og et lite sett med dekorative gjenstander mot bakgrunnen til en vegg med aksent ved midnattblått. Et leken kunstverk med neon -aksenter forhindrer at rommet blir tatt for seriøst!

Veggfarger på soverommet mørkeblå aksenterte hvite sengetepper

Surt gult

Vi avslutter med en fargetone for soveromsveggene som ganske enkelt vil blåse din estetiske sans! Eller i det minste tar det pusten fra deg! Sur gul er en dristig gul nyanse med bare et lite snev av grønt. Denne fargen kan veldig ofte sees i kombinasjoner med naturlige nyanser av brunt, som vist på bildet nedenfor.

Veggfarger i soverommet lyse gule sommerfuglemønster

La deg nå bli ledet inn i det elegante rommet i et ultramoderne soverom. Nok en gang fungerer brune nyanser som foretrukne aksentfarger, mens glansen av sur gul er begrenset til garderobedører, hyller, sengegavl og skrivebordskuffer. Så dette er en nyttig anelse om hvordan du holder den mektige drakten i sjakk!

Veggfarger på soverommet bygget i gul madrass garderobe

Nå gjør vi en omstilling til det tradisjonelle, noe som minst er forventet med hensyn til denne fargen spesielt, spesielt siden den i kvinnesoverommet vist nedenfor oppnår sin effekt i et muntert samspill med laksefargede nyanser og grønne nyanser..

Veggfarger på soverommet leken munter design gul grønn oransje

La oss fortsette med jentestilen. Nei! La oss gå dypere! Dette mesh -soverommet trekker sin kraftige effekt fra mettede farger som f.eks B. Rosa og grønt. Det er vanskelig å forestille seg at den samme effekten kan oppnås ved å male vegger i hvitt, ikke tro det?!

Veggfarger på soverommet gul lysekrone feminin

Vi nærmer oss slutten med illustrasjonen av et rom som er i stand til å skape en sur gul stemning ved å sette gullgule vegger og grønt gulv sammen. Hvite tekstiler hindrer at rommet blir overveldet av farger.

Veggfarger på soverommet gul sollys loft

Av alle fargene som presenteres i dag, hvilken fanget din oppmerksomhet? Beundrer du den sterkt mettede smaragdgrønne, beriket med nyansene i selve edelstenen, ifølge Pantone årets farge? Eller du er sannsynligvis fascinert av den penetrerende ilden fra mandarinfargen. Det kan også være at du allerede er nedsenket i den milde elegansen i midnattblått. Ville du gå imot vanlige forventninger og få veggene på soverommet ditt malt en sur gul? Gi oss beskjed om tankene dine ved å legge igjen en kommentar nedenfor …