Hva sier vintermoten 2016

Om sommeren viser vi mye bar hud, vi stråler av joie de vivre og har en sunn hudfarge. Alle disse faktaene gjør klesvalget litt lettere. Selv noen feil kan se sjarmerende ut, og de kan korrigeres med en relativt liten investering.

Om vinteren koster alt litt mer, og klærne må ikke bare få oss til å se bra ut, men må også beskytte oss mot de harde værforholdene. Du kjøper vintermote i begynnelsen av sesongen når det ikke er veldig kaldt ennå. På grunn av dette er noen særegenheter ved dette valget undervurdert. Shopping er definitivt mindre morsomt om vinteren. Noen ganger trenger vi noe raskt og prisene er høyere. Dette resulterer i et upassende valg.

Elegant vintermote og mye mer

vintermote 2016 trendfarger rød oker

Følgende sjekkliste unngår slike ubehagelige situasjoner.

Vinterklærne må ha ermer

Det ser ut til at en slik selvfølge må vektlegges! Ofte kjøpes strikkede kjoler eller ermeløse topper. De eksisterer, men de er beregnet på lagdelte antrekk.

Kjøp alt annet du trenger for å gjøre det med en gang. Ellers vil ikke disse vakre trendy motestykkene gjøre deg noe bra så snart det virkelig stormer eller snør der ute.

Fete fargekombinasjoner for en tydelig femininitet 

vintermote 2016 trendfarger rød oke kontraster

Du trenger et par flate støvler som du virkelig liker

De flate støvlene er ofte et must i vinterhverdagen, og du må absolutt like dem. Disse er varme og veldig behagelige. Hvis du ikke har et par som dette hjemme, skaff deg et så snart som mulig.

Ville mønstre fra catwalken

vintermote 2016 trendfarger rødt okermønster

Du trenger en varm og elegant pels

Spørsmålet om kappen ser likt ut: dette er et must i kaldt vær for hver dame som også vil se bra ut denne sesongen. Velg en kvalitetsmodell som får deg til å føle deg veldig varm og komfortabel. Når vi har flotte klær, liker vi å gå ut selv i det kaldeste været. Du vil absolutt ikke tilbringe vinteren hjemme i melankoli og isolasjon fordi du føler deg uattraktiv eller ubehagelig i klærne dine ute?

Klassisk

vintermote 2016 trendfarger rød oker mønster3 chanel

Flere komfortable svarte bukser

Du trenger flere par varme og stilige svarte bukser. Sammen med favorittgenserne dine vil du se elegant ut i den, selv om du har liten tid til å velge passende vinterklær.

Ta på deg kjoler i den røde gammaen

Rød, rosa og andre nyanser fra denne serien er obligatoriske for vintergarderoben. Ta dem alltid på når alt virker uendelig grått og mørkt. De røde tonene gir deg energi, hjelper deg med å tiltrekke oppmerksomhet og øke din selvtillit – dette er noe vi trenger oftere om vinteren.

Solid grønne og lyse fargesprut viser karakter 

vintermote 2016 trendfarger rød oker mønster3 toppfarger

Komfortable klær til kontoret

Du trenger også flotte, lettstelte klær på jobb om vinteren. Herrene trenger et par bukser og skjorter som ikke trenger å strykes så ofte og for kvinnene – et par elegante kjoler med lange ermer.

Jeans er fortsatt veldig trendy 

vintermote 2016 trendfarebn rotocher mønster 3top farger denim

tilbehør

Har du minst to håndvesker som du kan bytte ut om vinteren? Hva med de varme skjerfene, hattene og hanskene? Få en av hver av disse elementene, som er fra de nyeste samlingene. Det ville være nok til å se trendy ut selv om klærne dine har et litt klassisk utseende.

Nostalgi og fine stoffer råder vinteren 2016

vintermote 2016 trendfarebn rotocher mønster 3top farger denim

Kos deg

De effektive rettsmidler for vinterstress og depresjon er forskjellige for alle. I praksis er det imidlertid godt for alle å gå ut på en kul fest eller en koselig middag med venner.

Tone på tone er også inne, spesielt når det kommer til syriner 

vintermote 2016 trendfarger rød oker mønster3 toppfarger syrin

Dette kan ikke mislykkes på grunn av mangel på passende klær. For dette kan du holde noen få ting fra sommergarderoben klare, som alle kan kombinere godt med obligatoriske vinterartikler som jakker, strøk og varme sko. For menn kan oppgaven løses med noen elegante T-skjorter, og kvinnene må finne på noen få kombinasjoner av kjoler, ugjennomsiktige strømpebukser og støvler. Kåper og korte skinnjakker er egnet for de fleste antrekk.

Vi ønsker deg en behagelig og uforglemmelig glad vinter!

Opprørsk og selvsikker resulterer i en solrik gul 

vintermote 2016 trendfarger rød oker mønster3 toppfarger gul

Mettede jordfarger og naturlige nyanser følger oss i vinterhalvåret

vintermote 2016 trendfarger rød oker mønster3 toppfarger tomatrød

Tekstildesignere skaper mye spenning

vintermote 2016 trendfarger rød oker fremtid

Sporty og elegant til sporty og ekstravagant er tillatt 

vintermote 2016 trend farebnred oker mønster3

Mot mangler heller ikke på barnemote 

vintermote 2016 trendfarger rødt okermønster3 pottefargemønstre

Menn står fritt til å uttrykke sin motebevissthet 

vintermote 2016 trendfarger rød oker mønster3 toppfarger mønster sw

De samme trendene gjelder for sko 

vintermote 2016 trendfarger rød oker mønster3 toppfarger mønster sw