Fiji Islands Vacation cloud 9 og andre attraksjoner

Restaurant Cloud 9 og andre fakta om Fiji -øyene

Liker du også å spise pizza? Vi er avhengige av det. Vi ble enda mer fascinert da vi fant ut at du kan spise disse på et så flott sted som Cloud 9 på Fiji -øyene.

Tillat oss å fortelle deg litt mer om det!

Dra på ferie til Fiji -øyene

Fiji Islands vacation cloud 9 bar midt i havet

Cloud 9 fra fugleperspektiv

Fiji Islands vacation cloud 9 restaurant

Restauranten av våre drømmer

Vi vil gjerne bruke Cloud 9 -restauranten på en av Fiji -øyene som en anledning til å dele noen tanker om hva en drømrestaurant har å tilby. Det er helt klart på et drømmested. I tillegg har du en nydelig atmosfære. Det skal være solrikt og lyst, men ikke for varmt. Det ville være ideelt ved sjøen, hvor du naturlig kan kjøle deg ned ved havet. I tillegg bør du få servert din favorittmat, og den skal smake himmelsk … Og la oss være ærlige: hva er favorittmaten til de fleste? Uansett de siste trendene, foretrekker en stor del av den moderne befolkningen fortsatt å spise pizza.

Dette er den flytende baren i Fiji

Besøk Fiji Islands vacation cloud 9

Drøm om en eksotisk sommerferie?

Fiji Islands vacation cloud 9 flytende bar

La deg slappe av og nyt øyeblikket!

Fiji Islands vacation cloud 9 lounge furniture

Midt i Sør -Stillehavet 

Fiji Islands vacation cloud 9 bar avslapning

Blått vann overalt 

Fiji Islands ferie sky 9 bar i havet

Paradis på jorden 

Fiji Islands ferie sky 9 vann

Planlegg drømmeferien!

Fiji Islands vacation cloud 9 bar restaurant svømme

drømmer blir sanne!

Flytende restaurant på Fiji Islands vacation cloud 9

Veien til restauranten

På vei til Cloud 9 -restauranten vil du også få en fantastisk opplevelse. Du vil kunne nyte det omkringliggende landskapet og alle dets fordeler under den 30 minutter lange båtturen. Når du er der kan du spise, men du kan også bare ta en drink, og ellers svømme og dykke.

Cloud 9

Mer om Fiji -øyene

Fiji er en fantastisk vakker skjærgård i den sørlige delen av Stillehavet. På grunn av den store avstanden er det også et drømmemål. Men når du kommer dit, er hver krone av investeringen verdt det. Totalt er 322 små øyer gruppert her og danner skjærgården. Ingen mennesker bor på rundt 100 av disse øyene.

Fiji -øyene kart

Fiji Islands ferie kart besøk fiji øyer

For generell informasjon ville det faktisk være nok hvis du husket hovedstaden Suva og hovedøya Vitu Levu, som den ligger på.

Ferie på Fiji -øyene

Fiji Islands ferie strand sommerferie fiji

Den vakre naturen

Som du godt kan huske, er Fiji -øyene hovedsakelig kjent for sin vakre natur. De flotte hvite strendene, de magisk vakre øyene og den fantastiske undervannsverdenen fortryller turister og ferierende her.

Fantastisk natur

Fiji -øyene ferie natur hav fjell

Interessante fakta

Her er noen flere interessante ting om Fiji -øyene. Hvis du planlegger å reise dit, gjør de forventningene dine til besøket enda mer spennende.

Finn ut mer før du besøker Fiji -øyene

hovedstad

Suva er ikke bare hovedstaden, men også den viktigste havnen i landet. For en tid siden var det byen Levuka. På et tidspunkt viste dette seg imidlertid å være for lite for det økende antallet i befolkningen.

Hovedstaden Suva

Suva hovedstad fiji øyene fiji øyer ferie

Mange kulturer

Fiji er et land der det bor mange forskjellige etniske grupper. Men også mange nasjoner. Folk fra et stort antall land og representanter fra de mest varierte religionene har funnet et hjem her.

Bare halvparten av befolkningen er lokale.

Mange indianere

Rundt 40% av befolkningen kommer fra India. Indianerne kom og slo seg ned her under den britiske koloniseringen. På den tiden kom indianerne inn et antall på 600 000 som slaver som måtte plante og bearbeide sukkerroer.

Lokal befolkning 

Fiji Islands ferie befolkning fiji Islands barn

Dessverre kommer urbefolkningen ikke godt overens med de indiske immigranter. Etnisk konflikt og vold er ikke uvanlig.

Ingen våpen

Til tross for konfliktene er Fiji -øyene relativt trygge. Ingen, inkludert politiet, har lov til å bære våpen her.

Fred og kjærlighet i paradis 

Ferie på Yasawa Island Fiji Fiji Islands

Det høyeste stedet

Det høyeste punktet du kan nå i Fiji er på øya Viti Levu. Det høyeste punktet er på Tomanivi -fjellene og er 1322 meter høyt. Fjellene på Fiji -øyene er av vulkansk opprinnelse.

Fjell av vulkansk opprinnelse

Fiji Islands vacation viti levu island mountains

Mangfoldig flora og fauna

De enkelte øyene viser særegenheter i flora og fauna. Dette skyldes de forskjellige klimatiske forholdene. Den geologiske strukturen spiller også en viktig rolle. De fleste av øyene er tett gjengrodd. Du kan finne mange mangroveskoger og skjær.

Landskjøkkenet

Vi startet denne artikkelen med Cloud 9 Restaurant med vilje. Gastronomien er også unik på Fiji -øyene. Dette er delvis fordi landskjøkkenet tilbyr så mye variasjon. Innflytelsen er indisk, fra Fijis stammefolk selv, kinesere. Til slutt er det spesifikke retter som ikke kan spises andre steder i verden.

Tradisjonell mat med asiatisk smak

Fiji Islands ferie tradisjonell mat Fiji Islands

Kannibaler og kristendom

Det pleide å være kannibaler på øyene Fiji. Selv i dag kan gafler, som er nødvendige for å spise forskjellige deler av kroppen, sees i noen butikker. Kongen av Fiji introduserte kristendommen i 1871 og appellerte til innbyggerne om at kannibalisme skulle stoppe i landet.

Hinduisme

I tillegg til kristendommen er hinduismen også veldig vanlig. Det er vakre templer. Sannsynligvis den vakreste og absolutt den største er Sri Siva Subramaniya. Rugby er den mest populære sporten på Fiji -øyene.

religiøst mangfold

Fiji -øyene ferie taveuni island kirke religion

Gjestfrihet

Gjestfriheten vist av innbyggerne på Fiji -øyene er imponerende gitt kannibalismen for noen generasjoner siden. Tross alt er det noen viktige regler du må huske på når du besøker en stammefamilie. Du bør ta med en liten gave. Solbriller og hatter er bare tillatt i landsbyene for landsbyguiden.

Fiji – en av de vakreste øykjedene i verden

Monoriki øya Mamanuca øyene Fiji øyene

Fiji Mana Island Resort Fiji Islands Ferie

reise til Fiji Islands ferie

Mel Gibson

Mel Gibson har sin egen øy her, som han kjøpte for 15 millioner.

Landsbylivet

Flertallet av befolkningen bor fortsatt i landsbyer på øyene. Fellesskapet er veldig viktig. Ressursene fordeles jevnt mellom beboerne. De fleste regionene er veldig fattige og har ingen strøm eller vann fra springen.

Et populært reisemål

Ferier og ferie på Fiji -øyene

vann

Vannet fra Fiji -øyene er et av de dyreste produktene i USA.

Fantastiske strender og krystallklart sjøvann

Fiji -øyene ferie drømmeaktig strandvann

Det kan du også oppleve!