america feriehus Ski Shores Lakehouse Texas Stuart Sampley Architect

Moderne weekendtur i Texas

Hvis du noen gang har vært i Texas, vet du det: helgens retrett og feriehytter der har en uforlignelig sjarm. De er kledd i stein og tre. Mange av disse skiller seg ut for sin vakre og elegante måte som de uklare grensene mellom innendørs og utendørs bruk.

Du kobler dette samspillet mellom innvendig og utvendig med det luftige designet, og du kan ikke la være å knytte det hele til de kule sommerkveldene.

Også i Ski Shore Lakehouse det hele kommer ned til hvile og avslapning i stil. Huset ble opprinnelig bygget i typisk Dogtrot -stil. Men den ble deretter omgjort til en moderne stil. En fantastisk blanding av kalkstein, tre og glass ble valgt. Arkitekten har oppnådd en stor balanse mellom disse.

america feriehus Ski Shores Lakehouse Texas

Bygningen ble laget av arkitekten Stuart Sampley. Huset ønsker deg velkommen med den sunkne stuen. Dette er det perfekte stedet å unnslippe Texas -varmen for en rask, forfriskende lur.

Det sunkne området gir tilstrekkelig personvern og får interiøret til å føles luksuriøst. Det moderne kjøkkenet i nøytrale nyanser ble også livlig opp med gule aksenter og blide barkrakker.

Tre har vært mye brukt både på gulvet og i det sunkne området. Kjøkkenøya og taket fyller rommet med varme, noe som fullfører det åpne, muntre utseendet.

Store skyvedører i glass, intelligent tak og andre lysåpninger sørger for god ventilasjon. Et kjølig soverom i hvitt er den perfekte oase. Zen -karakteren forsterkes av den innrammede utsikten over bakgården.

Der kan du igjen nyte utesalongen og den flotte utsikten over innsjøen i nærheten.

For et hyggelig opphold! Er ikke dette det ideelle stedet å komme vekk fra hverdagens stress??

 america feriehus Ski Shores Lakehouse Texas moderne interiør

america ferie ferie hjem texas ski strender lakehouse interiørdesign tre marmor klare linjer

america feriehus texas ski shores lakehouse interiørdesign spisestue tre steinvegger tre tak

america feriehus texas ski shores lakehouse spisestue steinvegger tre tak

america ferie ferie hjem texas ski strender lakehouse kjøkken øy minimalistisk moderne barstol

america feriehus texas ski shores lakehouse kjøkken øy stoler

america ferie ferie hjem ski strender lakehouse texas soverom møbler   america feriehus texas ski shores lakehouse tretak takvinduer

america feriehus texas ski shores lakehouse vinterhage utvendig design   america feriehus texas ski shores lakehouse gårdsplass utendørs lounge møbler