de vakreste strendene-av-verden-reiser-og-ferie

Dette kan være de 10 vakreste strendene i verden

Det er mange fantastiske strender i denne verden. Vi tør ikke si at vi kan bestemme hvilke som er virkelig vakre og strålende. Vi tar det heller ikke fra noen som tør påstå noe slikt. For det er sikkert mange som ikke har reist og ikke er kjent.

De vakreste strendene – Bora Bora, Tahiti

de vakreste strendene Bora Bora Tahiti

Men i dag har vi valgt ti av de vakreste strendene i verden. Du er absolutt verdig å skildre drømmen til mange mennesker. Vi lover deg en skikkelig glede når du først er der.

Topp 10 drømmestrender i verden – Moorea Island

de vakreste strendene Moorea Fransk Polynesia

Strender på Maldivene

Her har du en unik effekt om natten, som når du har sett den, aldri vil glemme den. Bioluminescerende planteplankton absorberte det. I vann har du noe som en andre himmel. Dette er akkurat det som gjør den til en av de vakreste strendene i verden. Hvis du har sjansen, bør du tillate deg selv å se dette for en gang i livet.

ferie på maledivene

vakreste strender Maldivene ferie

 Bioluminescerende planteplankton

vakreste strender Maldivene ferie Lysende fytoplankton

Skjult strand i Puerto Vallarta

Naturen eksisterer utenfor vår vilje eller uvilje. Hidden Beach i Puerto Vallarta beviser det. Fordi det var resultatet av en bombe sendt av mennesker. Som et resultat har vi en av de vakreste strendene i verden.

Den skjulte stranden i Mexico

Hidden Beach Puerto Vallarta Mexico

Maho -stranden i Saint Martin

Vi snakker ikke om de vakreste, men de mest spennende strendene i verden. Flyplassen er så nær at flyene flyr super tett over hodet på folk. Det ser ut til å være en veldig stor attraksjon for mange mennesker.

Strand med flyplass i nærheten

de vakreste strendene Maho Beach Saint Martin

Punaluu Black Sand Beach

Også her er det tvilsomt om Punaluu Black Sand Beach er en av de vakreste eller en av de mest spennende strendene i verden. Fordi denne stranden er svart på grunn av basaltlavaen, som renner inn fra havet og avkjøles super raskt.

Svart sand

Punaluu Black Sand Beach

Glassstrand på Fort Mountain – California

Denne stranden har fått navnet sitt fordi den er dekket med mange forskjellige glassstein. Dette er et av byens bemerkelsesverdige landemerker. Frem til 1967 kastet lokalbefolkningen søppelet der ute. Restene har blitt polert av naturen og denne vakre utsikten ble skapt. Nok et eksempel på hvordan naturen kan gjøre vår dårlige side til noe flott.

Dekket med glassstein

beste strender Glass Beach Fort Mountain California

Rosa sandstrand

Den rosa sanden på Bahamas, som bærer korallnyansene, er veldig kjent. Han utgjør også skjønnheten i denne rosa sandstranden. De ødelagte korallbitene forvandler sanden og hele stranden til et merkelig naturfenomen.

Den rosa stranden på Bahamas

de vakreste strendene Pink Sand Beach Bahamas

Koekohe -stranden

En av de vakreste strendene i verden består også av de ødelagte fjellformasjonene. Det er snakk om Koekohe Beach på New Zealand. Det er vanskelig for vannet å oppløse dem helt, og dette skaper slike pittoreske strukturer.

Koekohe Beach i New Zealand

de vakreste strendene Koekohe Beach

Giants Causeway Beach

En av de vakreste strendene vi ønsker å introdusere for deg er i Irland. Her har vi å gjøre med en interessant formasjon som ifølge forskere oppsto for rundt 50 millioner år siden. Det skjedde da basaltlava steg opp til overflaten. Dette avkjøles og lager vakre formasjoner og kolonier.

Rocky Beach i Irland

vakreste strender giganter causeway beach irland

Papakolea Green Sand Beach

Den grønne fargen på denne hawaiianske stranden kommer fra de vulkanske fjellene rundt den. Etter utbruddet avkjølte lava og danner et mineral kjent som olivin. Dette blir deretter kastet ut til kysten. Navnet kommer også fra skyggen av sand på stranden.

En hawaiisk strand farget i grønt

de vakreste strendene Papakolea Green Sand Beach

Shell Beach

La oss avslutte med en av de vakreste strendene i Australia. “Shell” betyr skall på engelsk, og dette har mye å gjøre med strandens karakter. Fordi vannet er for salt, er det millioner av blåskjell til stede. På grunn av dette er det en rikelig befolkning. Skjellene dekker hele strandområdet.

Skalstranden i Australia

vakreste strender shell beach australia

Europeiske strender: Étretat, Frankrike

   de vakreste strendene i Europa Étretat Frankrike

Flamingo -stranden på Aruba

vakreste strender Flamingo Beach Renessanse øya Aruba

Koh Phi Phi Don i Thailand

  de vakreste strendene Koh Phi Phi Don Thailand