Reis til Egypt ferie mirakel størrelse Sfinx

Tur til Egypt

Egypt er et populært reisemål som på ingen måte er for langt unna. Likevel er det eksotisk og varmt nok der, for oss europeere er dette en god forutsetning for en virkelig flott reiseopplevelse, spesielt om vinteren. Er du enig? Du vil nesten helt sikkert bestille turen til Egypt, men du trenger bare litt mer tid for å være helt overbevist om ideen?

Hvis det jeg nettopp har sagt angår deg, må du holde fast ved det

Reise kameler Egypt ferie bilder

Hvis du vil besøke et varmt land og et land med kontraster i vinter, så er turen til Egypt noe for deg. Du har en strålende historie her og samtidig en gave som ikke lenger er så fantastisk. Du vil garantert se faraos frodige og imponerende templer. Men vær også forberedt på å møte fattige mennesker som ikke lever under veldig gode forhold.

Reise på kameler

Reis feriemåltid i Egypt

Etter vår mening må du ha den riktige holdningen når du reiser til Egypt. Det er ikke verdt å bli stresset og skuffet. I mange land i vår verden, selv i de vakreste og mest populære, må man regne med denne særegenheten og dette sosiale gapet. Du må godta det som gitt og fortsatt se den gode siden.

Bemerkelsesverdige høye bygningerReise bygge Egypt ferie palmer

For mye fordommer vil være skadelig på turen til Egypt. De må unngås. Hvis du er for naiv kan du bli forrådt eller ranet med penger. Men hvis du har altfor mange fordommer eller bare vil besøke turiststedene, går du også glipp av det. Det er best å la gode turledere vise deg rundt i de vanlige nabolagene. Der vil du oppdage tradisjoner og skikker som har eksistert i århundrer og er veldig spennende og unike for oss.

Trafikken på gaten

Travel Egypt ferier lys natt trafikk vei

Dette kan også være litt stressende under turen til Egypt. Spesielt på nyttårsaften, når det sikkert er mange turister, kan dette problemet bli enda større.

Den beste måten å forestille seg er: Trafikken i Egypt er bare en gal ting. Hvis du tenker slik, kan du bare bli positivt overrasket.

Du har mange biler og faktisk ingen regler som virkelig følges.

Vi anbefaler at du ikke kjører bil alene og uten erfaring. I de fleste tilfeller kan dette ikke gå bra. Hvis du absolutt insisterer på det, er det best å ta noen med deg i det minste på din første tur.

Alms mens du reiser gjennom Egypt

Reiseskulpturer Egypt -statuer

“Baksheesh” er noe du definitivt vil forvente i Egypt under turen. Det beste du kan gjøre er å holde deg til det. Dette vil gjøre det mye lettere for deg å vinne lokalbefolkningens gode holdninger til deg enn på andre måter. Faktisk, hvis du lar deg klare deg uten det, er det svært sannsynlig at du blir snakket aggressivt og høyt til deg. Det er en kulturell særegenhet. Vi anbefaler at du bare godtar dette under turen gjennom Egypt og dermed sparer deg for mye stress.

Shopping mens du reiser gjennom Egypt

shopping egypt ideer lokale råvarer

Lokale krydder på markedet

shopping egypt ideer lokale krydder

  Fargerike klær og smykker

egypt ideas lokale objekter marked

Beige og hvite leirgryter

shopping egypt ideer lokale leirkar

Shopping og gaver er et must, spesielt hvis du reiser rundt jul og nyttårsaften. Du trenger en god unnskyldning for at du ikke er sammen med familie og venner, ikke sant??

Her vil du definitivt finne mange ting fra alle områder som det ikke er så lett å skaffe andre steder. Men du må være modig og besøke de lokale markedene. Du trenger absolutt en guide for å unngå stress på grunn av kulturelle forskjeller.

Klar himmel over pyramidene

Reise til Egypt ferie kameler

Kontraster

Reise familie reiser Egypt ferie Sfinx

Eksotisk sjarm i Egypt

Reise til Egypt ferie eksotisk

Nilen

Reis til Egypt nilen ferie frisk natur

De egyptiske gudene

Reise Egypt ferie guder

Øya nær Egypt

Reis til Egypt ferieøya

Luxors tempel    Reise til Egypt ferie tempel luxor

Storslått opplyste omgivelser   Reisetransport Egypt ferie måne

Vakker solnedgang   Reis nedover Egypt -feriesolen

Eksotiske strender

Reis til Egypt ferie solvann

Store skulpturer som de gamle egypterne laget   Reis til statuer for ferieboere i Egypt

Gå i templet

Reise tempel Egypt ferie inne

På bredden av Nilen

Reisemerker Egypt ferie elv

Palmer, sand og Nilen.

Reise Egypt ferie elven nilen sand

Attraktive pyramider

Reisepyramidene Egypt ferie natur

Sfinxen i det fjerne

Reis lilla skyer Egypt ferie pyramide

De egyptiske gudene

Reise til Egypt ferie sightseeing

Gyllen himmel

Reise sol Egypt ferie solnedgang

Sfinxen og pyramidene

Reise til Egypt ferie visjon