uvanlige hoteller trebungalow prefabrikkerte hus gracia studio encuentro guadalupe antiresort

Uvanlige hoteller over hele verden – Endemico Resguardo Silvestre i Mexico

Det er mange flotte hoteller rundt om i verden. De fleste av dem er preget av luksus og moderne arkitektur. Vi har allerede vist deg disse flere ganger, for eksempel denne. Den siste tiden har vi imidlertid svømt på bølgen av bærekraft, og vi vil gjerne presentere deg med flere eksempler deretter.

Sjekk ut dette prefabrikkerte huset i trebungalow på bildet nedenfor. Dette er en av en serie på 20 tvillingbungalower som danner et hotell i den meksikanske landsbyen Valle de Guadalupe.

Hver trebungalow har et boareal på 20 kvadratmeter og har sin egen terrasse og utendørs peis. Designerne på Endemico Resguardo Silvestre-Hotel er de erfarne arkitekter av Studio Gracia, med base i San Diego. Hotellet er en del av turistregionen i Guadalupe, som også inkluderer en vinkjeller og et boligområde med utendørsbasseng, alt på 99 hektar i villmarken i Mexico.

20 spesielle feriehus utgjør et hotell i Beja California

spesielle feriehus terrassedesign trebordplater bærekraftig design

 For et hotell i åssiden

spesielle feriehus Endemico Resguardo Silvestre prefabrikkerte trebungalow

Helt i harmoni med naturen

spesielle hytter trebungalow prefabrikkerte hus i skråningen Endemico Resguardo Silvestre

Vil du bestille et hotellrom som dette??

trebungalow prefabrikkerte hus spesielle feriehus arkitektur og design

Byggematerialene er så miljøvennlige som mulig, og lar bungalowene bli fullstendig sammenflettet med naturen rundt. Disse står på fire stålstøtter og har absolutt ingen kontakt med jorden. Denne konstruksjonsmetoden kalles EcoLoft og med den oppnår du så lite som mulig for å ødelegge og skade naturen.

Bærekraftige materialer og en naturlig fargepalett

uvanlige hoteller gracia studio Endemico Resguardo Silvestre

Endemico Resguardo Silvestre Hotel

trebungalow prefabrikkerte hus uvanlige hoteller bærekraftig arkitektur

Ferie i villmarken

uvanlige hoteller Endemico Resguardo Silvestre mini bungalow tre

Bærekraftig arkitektur er trendy i dag

mini bungalow wood uvanlige hoteller gracia studio Endemico Resguardo Silvestre

Ved solnedgang

trebungalow prefabrikkerte hus spesielle feriehus bærekraftig arkitektur

Hver bungalow er komfortabelt innredet

mini bungalow laget av tremøbler tremøbler uvanlige hoteller over hele verden

Nyt kvelden på treterrassen!

uvanlige hoteller terrasse design ideer tregulv Endemico Resguardo Silvestre

 Friluftsbasseng

utendørs svømmebasseng Endemico Resguardo Silvestre eksepsjonelle hoteller

Omgitt av fjell og vill natur

miljøvennlig design trebungalow spesielle hoteller grønn arkitektur Eksepsjonelle hoteller trebungalow prefabrikkerte hus uvanlige hoteller Endemico Resguardo Silvestre Uhyggelig på utsiden, men komfortabelt innredet på innsiden mini bungalow tre interiørdesign uvanlige hoteller Endemico Resguardo Silvestre Dette soverommet er på ingen måte luksuriøst, men tilbyr fred og avslapning midt i naturen fancy hoteller Endemico Resguardo Silvestre mini bungalow soverom ideer  Praktisk og kompakt uvanlige hoteller Endemico Resguardo Silvestre mini bungalow seng tremøbler Plassbesparende skyvedører mini bungalow tre interiørdesign soverom møbler fancy hoteller Gå og få litt frisk luft    uvanlige hoteller Endemico Resguardo Silvestre mini bungalow levende ideer Som på et vanlig hotell             trebungalow prefabrikerte hus soverom innredning uvanlige hoteller Slapp av i landstedet stil mini trebungalow interiørdesign soverom ideer fancy hoteller Soverom og bad på 20 kvadratmeter     mini bungalow tre interiør design lite bad fancy hoteller Vil du Besøker Endemico Resguardo Silvestre Hotel? Du vil sikkert samle unike minner der   moderne arkitektur trebungalow prefabrikkerte hus gracia studio Endemico Resguardo Silvestre