Når du designer et bad, kjøkken eller et velværeområde, handler det først og fremst om å finne riktig design. Det er hyggelig å være omgitt av harmoniske fargemønstre, men handler det om det å velge riktig gulv eller veggflis? Og hvordan kan du være sikker på at valget ditt denne morgenen også vil se elegant ut og se ubrukt ut? Og ville det ikke være mulig at flisene fra katalogen er så effektive og iøynefallende hjemme? I dag vil vi finne et eller flere nyttige svar på alle disse spørsmålene og komme med nye forslag.

Du planlegger en større utvidelse, er bygningsentreprenør, byggherre eller ønsker bare å få en klar, visuell ide om hvordan rommet som skal flislegges, vil se ut i mange varianter. Fotorealistisk romplanlegging, der du på forhånd kan bedømme om farge og tekstur, design og, men ikke minst, effekten av designet, er fullt mulig og jevn i det tyske området.

veggfliser baddesign natursteinbelastning

Selskapets historie

Düsseldorf -selskapet Morick vil garantert kunne visualisere og profesjonelt implementere mange av dine ønsker og ideer knyttet til fliser og naturstein. Nå kan man spørre hvordan denne tjenesteleverandøren skiller seg fra de andre i feltet.

Etter vår mening er dette et spesielt selskap som har funnet et fantastisk grensesnitt mellom byggeplanlegging, kompetent rådgivning og salg av fliser og naturstein.

 En fast balanse mellom det tradisjonelle og jakten på det bærekraftige og det moderne kan også sees på Morick.

veggfliser bad design naturstein farge design

Grensesnittet mellom det tradisjonelle og det moderne

På selskapets nettsted kan du lese at Morick har hatt fornøyde faste kunder i over 35 år. Selskapets historie går enda lenger tilbake til den tiden da mesterflisleggeren Franz Morick grunnla sitt firma med samme navn i Göttingen i 1948.

For tiden står navnet Morick ikke bare for utmerket kvalitet innen fliser. På et utstillingsområde på over 400 kvadratmeter opplever kunden en variasjon i designet med fliser og tilbys alt fra profesjonell rådgivning til den endelige implementeringen fra en enkelt kilde.

veggfliser bad design naturstein badstue

Selskapet sysselsetter 20 kompetente flisleggere, og det tradisjonelle håndverket blir videreført til mange praktikanter. Romplanleggere overtar visualiseringen og tilbyr deg den optimale løsningen for hvert rom i ditt byggeprosjekt.

veggfliser bad design naturstein boblebad

De tyske fabrikkene og barrierefritt liv

Spesialbutikken sjekker kvaliteten på hver flis og opprettholder kontakter med tyske fliseprodusenter som også har en lang produksjonstradisjon og er stolte av sin historie. Denne tradisjonen er dyktig knyttet til dagens trender og moderne behov hos kundene. Temaet “bærekraft og barrierefritt liv” blir behandlet seriøst på Morick. Erfarne arkitekter kan utføre byggeplanlegging med deg i god tid, noe som vil spare deg for mange nerver og kostnader i det lange løp.

Hvis vi har vakt din interesse, kan du kontakte det vennlige personalet i dag og dra nytte av deres kompetanse og profesjonelle råd!

veggfliser bad design naturstein

veggfliser bad design naturstein 3D

veggfliser bad design badstue naturstein

veggfliser bad design naturstein badstue utstyr

veggfliser bad design naturstein sjakkbrett