På det moderne kjøkkenet brukes forskjellige elementer for å sette imponerende høydepunkter som forsterker rommet. På denne måten er kjøkkenets bakvegg den perfekte scenen for kreative ideer. De blir stadig mer designet av glass, tre og metall. Så kjøkken splashbacks også ta på seg funksjonen av dekorative elementer i matlagingsområdet. Men i dag vil vi henlede oppmerksomheten på den klassiske utformingen av kjøkkenets bakvegg, nemlig flislagt område. Et kjøkken med flislagt speil gir deg like mye frihet til å eksperimentere og er fortsatt en populær trend innen kjøkkendesign. Samle mange ideer og hent inspirasjon fra følgende.

Kjøkkenflisespeil – Velg en attraktiv form på veggflisene på kjøkkenet

kjøkken flis speil sekskant fliser hvit moderne

Flispeilet er fortsatt trendy

Bakveggen på kjøkkenet er daglig utsatt for oppvaskvann, fettsprut og alle slags flekker. Å holde dem enkle å rengjøre er et av hovedkriteriene i kjøkkendesign generelt. Å velge fliser som kjøkkenvegg bak er en skikkelig hit! Ikke bare fordi de er en evig klassiker, men også på grunn av de mange fordelene som et kjøkkenskvett.

De er så enkle å tørke av, noe som gjør dem til et spesielt stellende kjøkkensprut. Vedlikehold av leddene er imidlertid litt mer arbeidskrevende, men ikke en reell ulempe med flisnivået. Dagens kjøkkenfliser er også spesielt holdbare. Selv om du treffer dem flere ganger med kanten av potten, er det faktisk ikke et stort problem.

I dag er flere varianter av det klassiske flisemønsteret oftere foretrukket. For eksempel er et større område av kjøkkenveggen kledd med fliser i stedet for bare å flislegge et smalt område mellom arbeidsflaten og veggskapene. For eksempel er det veldig trendy å flise et område på veggen som er mer enn 60 cm høyere. Veggen utenfor arbeidsområdet er også ofte kledd med fliser. Det bringer en viss dynamikk inn i kjøkkeninnredningen. Og så inviterer et vakkert kjøkken deg til å dvele der lenge.

Kjøkkenets bakvegg er et ekstremt viktig element i kjøkkendesign

kjøkken flislagt speil ferske veggfliser glans

Det er også betydelige forskjeller nå når det gjelder valg av kjøkkenfliser. Rektangulære og store formatfliser er veldig på moten. Disse erstatter de firkantede veggflisene som kunne sees på kjøkken fra da. Metrofliser skiller seg ut som en utmerket løsning for enhver kjøkkenstil. De er moderne, friske og lett tilpassbare.

Egentlig er ikke alle fliser egnet for kjøkkenets bakvegg. Spesielt når det gjelder materialet. Selv om keramikk er det perfekte valget for kjøkkenveggen, er terrakottafliser slett ikke egnet for kjøkkenets bakvegg. Men fint steintøy, fajanse og porselen er også gode løsninger for veggedesign i moderne kjøkken.

Et friskt og samtidig subtilt mønster er en god løsning for det koselige kjøkkenet

kjøkken flislagt speil ferskt mønster svart kjøkkenskap

Kitchen Tile Mirror – Hvordan får du frem veggflisene på kjøkkenet?

Veggflisene gir et bredt spekter av designalternativer på kjøkkenet. Avhengig av hvordan disse legges, oppstår forskjellige optiske effekter. Dette får igjen kjøkkenet til å se annerledes og veldig individuelt ut. Så tenk nøye over arrangementet av mønstrene og lag visse optiske effekter i rommet. Gjør det koselig eller la det virke veldig moderne. Et stort pluss av kjøkkenet splashback med fliser er at du kan legge dem selv. Så du trenger ikke nødvendigvis en håndverker, men du må være veldig presis og spesielt forsiktig når du jobber.

Små nisjer kan også kles med fliser. Her kan du være veldig kreativ og sette vakre aksenter gjennom kjøkkenets bakvegg. Med for eksempel mindre veggfliser kan du gi kjøkkenet en spesiell sjarm.

Med riktig design av leddene kan du designe hele kjøkkenet vakkert, og ikke bare kjøkkenets bakvegg. Som regel foretrekkes mindre ledd fordi de blir mindre omhyggelig vedlikeholdt senere. Fremfor alt er det imidlertid viktig at leddene er ensartede og rette.

Vann og smuss kan lett tørkes av flisene

kjøkken fliser speil ombre stil kreativt veggdesign

Konklusjon: For å beholde skjønnheten på kjøkkenet over en lengre periode, bør du definitivt planlegge en passende kjøkkenvegg på forhånd. For her lager folk mat hver dag og flekkene på veggen er ikke uvanlige. I tillegg til sprutbeskyttelse, tilbyr kjøkkenskvett også en flott dekorativ effekt. Dette gjør det nødvendig å nøye vurdere kjøkkenets bakvegg og designe den i harmoni med kjøkkeninnredningen. Fliser er klassiske og holdbare, noe som gjør dem til et fordelaktig alternativ!

Metalliske veggfliser gir kjøkkenet et moderne utseende

kjøkken flislagt speil sølv look moderne kjøkkeninnredning

kjøkken flislagt speil friske ideer hvite kjøkkenskap

kjøkken fliser speil marmor ser stilig kjøkken

kjøkken flislagt speil grønne veggfliser uvanlig kjøkkenøy

kjøkken flislagt speil lyse farger plante deco ideer

Kjøkken flislagt speil kjøkken satt opp stor arbeidsflate

kjøkken flislagt speil fersk fargekombinasjon åpne vegghyller

kjøkken flislagt speil sølv fliser lys hvitevarer teppe løpere

kjøkken flislagt speil hvite fliser svarte aksenter

kjøkken flislagt speil hvite metro fliser innbydende kjøkken

kjøkken flislagt speil mosaikk fliser lyst kjøkken friske møbler