natursteinfliser og minimalistisk design

Interessante fakta om flisene i naturstein

Utseendet på natursteinfliser på det moderne badet blir stadig mer populært. Steinsteinene, også kalt stablet stein, gir badet et naturlig utseende og gir deg en varm følelse i atmosfæren. Denne steinen er tilgjengelig i mange farger, former og størrelser. Valget avhenger blant annet av kostnadene.

I dag har vi noen tips for orientering klare for deg.

Små antikke møbler er perfekte tilbehør til fliser i naturstein

fliser laget av naturstein, antikk teft, krakk, rund, speil

Den grunnleggende informasjonen:

Vanligvis er denne typen vegg laget av naturstein. Disse er utarbeidet på forhånd i en tynn, rektangulær form. De er forskjellige i høyden. Etter installasjonen skaper denne steinen et drama som umiddelbart blir fokuspunktet i rommet.

Størrelse:

De fleste steinene er omtrent 15 x 50 eller 15 x 70 cm. Steinene kan bringes sammen på forhånd, eller de kan være tilgjengelige i separate deler.

Fordeler:

I tillegg til den nydelige teksturen, kan dette materialet også kombineres med veldig forskjellige stiler. Mange huseiere har veggbelysning for å tilføre ekstra lys til den fantastiske overflaten.

Du kan enten bruke innfelte lys eller, som i dette tilfellet, en lang vegglampe plassert over speilet

fliser av naturstein tre dekorasjon hvite tulipaner

Ulempe:

Denne steinen er veldig tung og kan skade andre gjenstander når den installeres. Å feste et speil på en slik vegg ville også være risikabelt og ekstremt vanskelig.

Av sikkerhetsmessige årsaker bør slike vegger for eksempel unngås i barnefamilier. Fordi kollisjonen med en slik vegg ville være veldig smertefull og noen ganger ganske farlig.

I dette tilfellet er belysningen veldig diskret gjemt

Fliser av naturstein i en grå glassert dusjkabinett

omsorg

Hvis du er gal om renslighet, er sannsynligvis ikke naturstein noe for deg. Ulikhetene og kurvene er ganske vanskelige å rydde opp i. Du bør i hvert fall ikke sette en slik vegg ved siden av dusjen, fordi det kan være slitsomt å vaske veggen med rent vann hver gang etter badekaret.

Av hensyn til enkelt vedlikehold bør du velge en profesjonell rørlegger som ikke tillater hull mellom de forskjellige steinene.

Det er også flate design som gir en illusjon av en slik stein

fliser av naturstein lys grå og hvit keramikk

Moderne dusjsystemer og stilige baderomsmøbler fra CJB Designs LLC

naturstein fliser fullt glassert skyvedør

Bærekraft:

I de fleste tilfeller er det en veldig miljøvennlig beslutning. De fleste steinene ble laget av industriavfall.

Men ikke glem at hver stein som ble trukket ut utenfor området bidro til mye røyk i luften.

Spesielle tips

Kanskje noen av dere allerede har valgt den stablede steinen. Spesielt for dette og likevel for alle andre interesserte, vil jeg gi følgende tips:

Sørg for å ha en glassoverflate når du installerer i dusjen. Sørg for at installatøren har tenkt på dette. Det er nydelig å omgi det med speil. Bare sørg for at hjørnene er rene. Rengjøring etterpå er nesten umulig.

Ta en koselig og avslappet dusj for to

fliser laget av nisjedekorasjon i naturstein

Ja, skjønnhet krever omsorg. Men hvis du har lett å rengjøre overflater i resten av huset, er det vel verdt innsatsen. Etter min mening kan utsikten over de stablede steinene ikke sammenlignes med noe annet.

naturstein fliser rektangulær mørk marmor servant