retro frisyrer stilikoner 50 -talls frisyrer hårklipp

50 -tallets frisyrer og de kjente menneskene fra denne epoken

De moderne trendene innen frisyrer i år er sterkt påvirket av stilene på 50-, 60- og 70 -tallet på 1900 -tallet. 50 -årene er en populær inspirasjonskilde som man liker å trekke igjen og igjen.

Vil du referere til det når du velger din nye frisyre? I så fall kan vi tilby deg en litt uvanlig tilnærming. Vi viser deg super flotte og populære frisyrer, men også de kjente menneskene som hadde dem.

Stilige hårklipp i retrostil

retro hårklipp 50 -talls frisyrer hårklipp

Lucille Ball

En av de mest slående trendene blant 50 -tallets frisyrer ble bestemt av Lucille Ball. Et slikt hårklipp kan veldig fint understreke finheten i ansiktstrekk på runde ansikter.

Lucille Ball og hennes røde hår

lucille ball 50 -talls frisyrer

Rita Moreno

Den andre stjernen som understreket verden av 50 -talls frisyrer veldig sterkt, heter Rita Moreno. Husker du henne? Kanskje du bruker muligheten som en mulighet til å se filmen “West Side Story” igjen.

Rita Moreno fra “West Side Story”

Rita Moreno frisyrer på 50 -tallet

James Dean

Etter to damer er det nå tid for en herre. Synet hans var veldig særegent for de maskuline frisyrene på 50 -tallet. Det går hånd i hånd med ideen om den “dårlige gutten”.

Den dårlige gutten James Dean

James Dean 50s frisyrer moms hårklipp

Bill Haley og Elvis Presley

Begge jobbet mye sammen. De kan også ofte sees på fellesopptak. Hennes særegne frisyrer fra 50 -årene er et godt forbilde for mange menn den dag i dag, selv om de kan sees i en mer moderne form.

Bill Haley og Elvis Presley

Bill Haley Elvis Presley 50s frisyrer menn hårklipp

Marilyn Monroe

Når det gjelder kvinners frisyrer fra 50 -tallet, som fremdeles fascinerer kvinner og deres stylister den dag i dag, er det ingen måte du kan hoppe over Merlin. Hun er bare fantastisk … Bildene taler for seg selv.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe 50 -talls frisyrer

Eartha Kitt

Bob in waves blir en av treffene til høsten. Men hvor lenge er det siden du hadde på deg en slik frisyre for første gang? Ta en ny titt på videoen for den berømte suksessen “Santa Baby”, og du kan finne det riktige svaret der.

Eartha Kitt

Eartha Kitt hårklipp 50 -talls frisyrer

Kitt med en elegant pinne -frisyre

Eartha Kitt Updo 50 -talls frisyrer

Nancy “Ka Shen” Kwan

Romantisk, langt og med myke bind – det høres veldig moderne ut. Men det var også å se på 50 -tallets frisyrer. Bildene av Nancy “Ka Shen” Kwan kan tjene som bevis på dette.

Nancy “Ka Shen” Kwan

Nancy “Ka Shen” Kwan hårklipp 50 -talls frisyrer

Billie Holiday

I søket etter inspirasjon blant 50 -talls frisyrer, vil du kanskje også sjekke ut bilder av Billie Holiday. Hun har også en utmerket stil og utseende. Det er alltid verdt å få dette til liv.

Billie Holiday med blomster i håret

Billie Holiday Updo With Flowers 50s frisyrer

Sophia Loren

Sophia Loren var også godt kjent på 1950 -tallet. Bildet deres formet også stilen på frisyrer den gangen. Ta en titt på bildene våre og få inspirasjon! Disse frisyrene er spesielt passende valg for de av dere som ønsker at det skal være spesielt romantisk.

Sophia Loren bruker alltid en trendy frisyre 

Sophia Loren frisyrer på 50 -tallet

Listen kan fortsette og fortsette. Her er noen flere navn på artister hvis 50 -talls frisyrer du absolutt bør sjekke ut: Dorothy Dandridge, Connie Francis, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Grace Kelly, Bettie Mae Page.

Sophia med kort hårklipp

Sophia Loren korte hårklipp 50 -talls frisyrer