90 -tallets comeback vil forbli veldig aktuelt i 2021. Det hele startet med den plutselige gjeninnføringen av hårtilbehør i typiske retrofarger og mønstre. Nå ser vi også flere og flere 90 -talls frisyrer som erobrer moteshow rundt om i verden. Ikke rart heller! 1990 -tallet er preget av unike kutt og stiler som i stor grad påvirket mange senere utseende. De er formet av multikulturalisme og subkulturer som grunge, hip-hop, rap og andre. Frisyrer tillot folk å uttrykke sin individualitet og originalitet.

Med fjernsyn, litt senere datamaskiner og dermed også Internett i alle hjem på 1990-tallet begynte kjente film- og musikkstjerner å påvirke moteverdenen mer enn noen gang. Nye frisyrer dukket stadig opp fra ingenting. Hvis du vokste opp på 90 -tallet, har du kanskje opplevd eller til og med brukt mange av disse stilene selv. Så la deg inspirere av følgende nostalgiske utseende. I dagens artikkel vil du oppdage noen av de mest populære frisyrene fra 90 -tallet og hvordan du gjør dem selv.

90 -talls frisyrer er helt hippe igjen i 2021

90 -talls frisyrer opplever et comeback med kule snitt og stiler, retro utseende, overdimensjonerte jakker

Også med en moderne vri som noen regnbuehøydepunkter

90 -talls frisyrer gjør et comeback med kule kutt og stiler av romboller regnbuehår

Rachel

Det er nesten umulig å snakke om frisyrer fra 90 -tallet og ikke nevne Rachel. Fans av den populære sitaten til F.R.I.E.N.D.S vil selvfølgelig umiddelbart kjenne igjen dette utseendet. Tross alt ble frisyren båret av en av hovedpersonene, Rachel Green, spilt av Jennifer Aniston. Rachel trenger skulderlang, tykk manke med en sidedel. Det imponerer med sitt ekstraordinære volum og shaggy honningblonde lag med fjær som vakkert rammer ansiktet.

Frisører rundt om i verden kjenner allerede denne frisyren godt fra frisørakademiet og vet umiddelbart hva de skal gjøre når du bestiller en Rachel. For å opprettholde dette utseendet på hjemmet, bør du først vaske håret med volumiserende sjampo. Påfør varmebeskyttende spray på fuktig hår, tørk det deretter med en rund børste og rull det innover mot haken din. Til slutt er det bare å fikse Rachel med litt hårspray.

Jennifer Aniston var ikke en stor fan av frisyren til å begynne med

90 -talls frisyrer opplever et comeback med kule kutt og stiler rachel green hairstyle

Selena Gomez hadde på seg en lang shag Rachel i 2020

90 -talls frisyrer opplever et comeback med kule kutt og stiler rachel frisur

90 -talls frisyrer gjør et comeback med kule kutt og stiler shag rachel

Krøllet hår

Hair creping er en annen kjent frisyre teknikk fra 90-tallet som ble brukt til å lage små bølger i et sikksakk mønster på naturlig rett, vanligvis langt hår. Creped hår gjøres ofte ved å flette små, fuktige tråder før sengetid. Neste morgen er frisyren klar. Denne metoden tar lengre tid, men gjør mye mindre skade på hårsekkene enn varmebehandlinger. Med den alternative teknikken kommer a spesielt kreppjern for bruk, som du kan style utseendet på i løpet av få minutter.

Den kreppede frisyren var spesielt populær blant stjerner som Britney Spears og Christina Aguilera i flere av musikkvideoene deres på 90 -tallet. Frisyren ser vakker ut i halv-opp-halv-ned-varianten, kombinert med ekstravagante hårfarger, høydepunkter eller iøynefallende hårtilbehør. 90 -tallet var fullpakket med ganske retro hårtilbehør, fra bandanas, pannebånd, hårklipp, hårbånd, scrunchies, sommerfugler og tusenfryd.

Den kreppede frisyren gir rett eller tynt hår mye ungdommelighet, lekenhet og volum. Det er til og med et populært valg for bruder eller bryllupsgjester. Enten med en midt- eller sideskille, om den er krympet fra hårfestet til hårspissen eller bare delvis, etterlater denne frisyren fra 90 -tallet ingenting å være ønsket.

Imponer med unike frisyrer fra 90 -tallet

90 -talls frisyrer gjør et comeback med kule snitt og stiler av krøllet hår langt

90 -talls frisyrer opplever et comeback med kule kutt og stiler av krøllet hår blond kort

Krøllete hår ser moderne og fantastisk ut med fancy hårfarger

90 -talls frisyrer gjør et comeback med kule kutt og stiler av krøllet hår rødt

Box fletter

Box fletter betegner en frisyre som har eksistert i gamle afrikanske kulturer i mange årtusener. Disse flettene bærer mye symbolikk og er forbundet med fruktbarhet, guddommelig kommunikasjon og sosial status. Box fletter ble spesielt populære på 1990 -tallet da kjendiser som Janet Jackson, og senere Rihanna og Zendaya, bar dem på den røde løperen og på scenen.

Den flettede frisyren er preget av tynne, geometriske fletter. For å gjøre dette er fire hårstråer vevd sammen på en spesiell måte. Boksfletter krever mye dyktighet og tid, men kan vare i mange dager uten å løsne seg. Det er best å få denne frisyren utført av en frisør som har erfaring med afro -stiler.

Boksfletter er ikke for nybegynnere, da de krever mye trening og tålmodighet

90 -talls frisyrer gjør et comeback med kule kutt og stiler box fletter afro

De ser best ut med tykt afrohår

90 -talls frisyrer opplever et comeback med kule kutt og stiler boksfletter moderne rosa

90 -talls frisyrer gjør et comeback med kule kutt og stiler av romhår

Grisehaler og plassboller

Pigtails, enten flettet eller løs, i tillegg til plassboller, er begge veldig populære frisyrer fra 90 -tallet. De er kjent for å ha blitt båret i musikkvideoer av stjerner som Emma Bunton fra Spice Girls og Britney Spears. Dette gjorde dem selvfølgelig også mer populære. Grisehaler og romboller ser veldig ungdommelige og jentete ut og passer godt til alle hår og ansiktstyper.

For å gjøre de klassiske pigtail flettene, børster du ganske enkelt håret godt, deretter deler du det på midten og knytter to symmetriske hestehaler på hver side av hodet ditt. Hvis du vil, kan du nå flette, krepe, krølle eller knytte dem til boller – mellomromboller. Bruk fargerike retro scrunchies, gjør asymmetriske smell, eller hold løse høydepunkter i ansiktet ditt med noen kule hårklipp.

Leken, jenteaktig og full av positiv energi

90 -talls frisyrer opplever et comeback med kule kutt og stiler romboller lekende vakre

Friske eller kunstige blomster var veldig populære som hårtilbehør på 90 -tallet

90 -talls frisyrer gjør et comeback med kule kutt og stiler flettehaler

90 -talls frisyrer er moderne og elegante igjen. De er super enkle å etterligne og vedlikeholde, men tilbyr en leken endring fra klassiske frisyrer og kutt de siste årene. Deres uvanlige natur og karisma full av selvtillit og mot gjør dem til fantastiske samtalestartere. Så hva venter du på? Ring frisøren din i dag for å avtale tid.

Romboller brukes også ofte med halv-opp-halv-ned-frisyrer

90 -talls frisyrer gjør et comeback med kule kutt og stiler halvveis halvveis nede mellomrumsboller

90 -talls frisyrer opplever et comeback med kule kutt og stiler bandana klut ideer

Scrunchies med dyretrykk var og er fortsatt en stor hit i dag

90 -talls frisyrer gjør et comeback med kule kutt og stiler bun med scrunchie

90 -talls frisyrer opplever et comeback med kule kutt og stiler

90 -talls frisyrer opplever et comeback med kule kutt og stiler av hårtilbehør

90 -talls frisyrer gjør et comeback med kule kutt og stiler halvt opp halvt ned med scrunchie

Kombiner elegante frisyrer fra 90 -tallet med kule streetwear -antrekk

90 -talls frisyrer gjør et comeback med kule kutt og stiler halvveis halvveis ned retro

90 -talls frisyrer gjør et comeback med kule kutt og stiler med høye hestehaler retro

90 -talls frisyrer opplever et comeback med kule kutt og stiler hestehale sideskille

90 -talls frisyrer opplever et comeback med kule kutt og stiler pigtails for kvinner jentete

90 -talls frisyrer opplever et comeback med kule kutt og stiler som er trendy og trendy