Mullet, ofte også kjent under det engelske navnet mullet, er en unik og umiddelbart gjenkjennelig retro -frisyre. Det tyske uttrykket er en interessant forkortelse for “vorne kurz, Heinth lang ”, som perfekt beskriver denne frisyren. Håret er klippet foran og på sidene i mellomlange smell, slik at det blir omtrent skulderlengde bak. Mullet -frisyren hadde sin fineste time på 1970- og 80 -tallet og ble populær takket være popstjerner og skuespillere som David Bowie, Paul McCartney, Rod Stewart, Keith Richards, George Michael, Chuck Norris, Mel Gibson og mange andre. Til og med Diana, prinsesse av Wales, hadde på seg en mullet i rock’n’roll -tiden!

På 2010- og 20 -tallet dukket multefrisyren opp igjen og ble populær blant kjendiser som Miley Cyrus, Rihanna, Scarlett Johansson, Billie Eilish, Demi Lovato, Kristen Stewart, Halsey og andre som bæres på scenen og den røde løperen. I dag er den også kjent som “Modern Mullet”, men er fortsatt kuttet på samme måte som den klassiske varianten. Mullet ser bra ut på både kvinner og menn og er stilig, moderne, praktisk og lett å ta vare på samtidig.

Mullet og andre retro -frisyrer er veldig populære igjen i dag

Mullet -frisyre - retro -frisyren vil forbli veldig trendy i 2021, delikat lilla farge

Det som er mindre kjent om multen er at det faktisk er en gammel frisyre. Historikere mener at det var så tidlig som på 600 -tallet f.Kr. Var populær. Tross alt var dette kuttet spesielt praktisk for arbeidere, jegere, vogner og soldater. Mullet holdt løst hår ute av syne, men tilbød varme og beskyttelse på nakken.

Mullets ble allerede slitt av de gamle romerne

Mullet -frisyre - retro -frisyren vil også forbli veldig trendy i 2021, shullet shag volumen

En frisyre å bli forelsket i

Vokuhila frisyre - retro frisyren vil forbli veldig trendy i 2021, blond mullet volumen

Den moderne multen er ekstremt allsidig og kreativ

For noen år siden ble mullet -frisyren ansett som latterlig og pinlig. Nå har hennes berømmelse blitt betydelig bedre. Det enorme potensialet og den overraskende allsidigheten til dette snittet ble oppdaget, og multen er igjen oppdatert og trendy. Retroutseendet blir ikke slitt av så mange kjendiser ved en tilfeldighet.

På den ene siden fyller multen en ekstremt praktisk funksjon i hverdagen – den holder irriterende høydepunkter borte fra ansiktet ditt som ellers har en tendens til å feste seg til sminke og leppestift på vindfulle dager. På den annen side ser multen utmerket ut med enhver ansiktsform, hårtype og hårfarge. Frisyren er voluminøs, vill, shaggy og rammer ansiktet ditt samtidig.

Siden multen har fått så stor popularitet de siste årene, har det dukket opp mange kreative kombinasjoner av forskjellige retro -frisyrer. Våre favoritter er utvilsomt “Pullet”, en korthåret kombinasjon av nisse og mullet, og “Shullet”, en lengre og busket kombinasjon av shag og mullet.

Mullet -frisyren krever utvilsomt mye tillit og mot for å virkelig imponere. Tross alt, til tross for den økende populariteten, er det en av de mest ekstraordinære retroklippene. Hvis du på ingen måte mangler begge kvaliteter, kan du eksperimentere med uvanlige hårfarger. Mullet går fantastisk med den opprørske rock’n’roll, punk og gotisk kultur og estetikk.

Kan ikke bestemme deg for en bestemt hårfarge?

Vokuhila -frisyre - retro -frisyren vil forbli veldig trendy også i 2021, turkis hårpunk

Prøv deretter med vaskbare produkter

Mullet -frisyre - retro -frisyren vil forbli veldig trendy i villrosa farge i 2021

Style mulletfrisyren ordentlig etter kuttet

Selvfølgelig kan du ikke kutte en mulle alene hjemme. Slik at denne frisyren virkelig blir en “moderne multe” og ikke en latterlig multe, bør du bestille time hos en frisør som virkelig har erfaring med retroklipp. Vær spesifikk i dine ønsker og avgjør på forhånd om du vil ha en klassisk mullet eller kanskje en moderne variant som pullet eller shullet. I beste fall får du noen profesjonelle tips om hvordan du skal passe på den nye frisyren din i salongen.

Style spisse smell med sterk hårgel

Mullet -frisyre - retro -frisyren vil også forbli veldig trendy i 2021, pullet pixie mullet

Ikke glem at smellet ditt må trimmes tilbake med jevne mellomrom

Mullet -frisyre - retro -frisyren vil forbli veldig trendy i 2021

Mullet trenger litt oppmerksomhet fra deg, til tross for det uformelle og raggete utseendet. Avhengig av hvilket utseende du prøver å oppnå, vil stylingsteknikkene imidlertid variere mye. På den ene siden kan du bruke volumsjampo og balsam i dusjen, deretter gre gjennom det fuktige håret med volummousse og føntørke det med en rund børste.

For et surferlook, derimot, spray håret med litt saltspray og puss det med fingrene. Du kan til og med oppnå et vått utseende med multen ved å style den fuktige manen din med gel og deretter skinne spray. På noen gode hårdager er det til og med tilstrekkelig å bare la mullet lufttørke.

Den rustikke multefrisyren opplever en velfortjent gjenfødelse. Det gir kvinner og menn mange fordeler, allsidighet og potensial for kreativt utseende samtidig. Så hvis du leter etter en fin avveksling fra klassiske snitt, er multen perfekt for deg.

Årlig finner sted i Kurri Kurri, Australia Mulletfest i stedet for

Mullet -frisyre - retro -frisyren vil også forbli veldig trendy i 2021, og stilige utseende stjerner

Mullet -frisyre - retro -frisyren vil forbli veldig trendy også i 2021, billie eilish mullet green

Uvanlig frisyre og sminkekombinasjon inspirert av David Bowie

Vokuhila -frisyre - retro -frisyren vil forbli veldig trendy i edgy punk -utseende også i 2021

Hullet er en kortere og spiss mulle, som ligner på nisse -kuttet

Vokuhila -frisyre - retro -frisyren vil også forbli høy i trenden med Hollywood stars mullet i 2021

Eventyrlige pastellfarger er også populære i år og har en veldig foryngende effekt

Mullet -frisyre - retro -frisyren vil forbli veldig trendy i 2021, lilla hårpunk moderne

Mullet -frisyre - retro -frisyren vil også forbli veldig trendy i 2021, pullet short mullet moderne

Mullet frisyre - retro frisyren vil også forbli veldig trendy i 2021 pullet pixie kort hår

Lang multe med korte smell og fade på sidene

Mullet -frisyre - retro -frisyren vil forbli veldig trendy også i 2021, shullet shag mullet long

Shullet er rik på volum og ligner en shag med smell

Vokuhila frisyre - retro frisyren vil forbli trendy i 2021 når det gjelder volum, vakkert moderne

Grått og hvitt hår er ekte iøynefallende, men krever hyppig bleking

Mullet -frisyre - retro -frisyren vil også forbli veldig trendy i 2021, hvit hårfarge