Foretrekker et profesjonelt rettetang!

Det våte ute er nesten borte og sommeren er allerede her. Med den varme sesongen får kvinner enda mer lyst på vakkert hår, ikke sant? Nå er de irriterende hattene og skjerfene endelig tilbake i skapet og håret kan vise sin prakt. I hvert fall i teorien. Dessverre ser det litt annerledes ut i praksis. Svært ofte er håret kjedelig og svakt, spesielt etter den lange vinteren. Med irrepressibelt hår er styling enda vanskeligere, og med mange av produktene som annonserer for å gi håret vårt glans og styrke, oppnås dessverre ikke ønsket effekt. Gudskelov er det en universell hjelper i en slik situasjon, og navnet hans er – glatt jern.

Sikkert har det skjedd med deg, etter å ha besøkt frisøren, å bare elske håret ditt. Frisyren passer perfekt og det er denne glansen … galskap! Så det er ikke rart at de fleste av oss lengter etter å ha sånn hår igjen hver dag. En relativt enkel og rimelig måte å gjøre dette på er å skaffe seg en rettetang. Og ikke en billig! For til slutt blir billige enheter også dyrere. Disse retter seg ikke like godt, er ikke spesielt langvarige og beskytter i de fleste tilfeller ikke håret.

Style håret ditt som proffene!

flat iron test hair straightener tips hairstyling

Det er definitivt verdt å investere litt mer penger i rettetangen. Vi anbefaler deg derfor – velg en profesjonell hårretting! Det er dyrere, men flott! Det er viktig å ta hensyn til noen viktige aspekter og funksjoner når du kjøper – belegg av platene av høy kvalitet, ioneteknologi, overopphetingsbeskyttelse, hurtig oppvarmingsfunksjon og temperaturregulator.

Vi anbefaler helkeramikk som det beste belegget. Turmalin, titan og nano-sølv er selvfølgelig ikke dårlige valg heller.

Under vår forskning kom vi over en nåværende test sammenligning av de siste rettetangene på markedet. Finn ut mer her. Ta en titt på våre 10 favoritter hele tiden!

De ubestridte høydepunktene i det høyere prissegmentet er definitivt GHD Gold Classic Styler og selvfølgelig Cloud Nine – The Touch. Men hvis du ikke vil bruke for mye og fortsatt vil ha profesjonalitet, toppglans og smidighet, så er Braun Satin Hair 7 ST 780 Senso Care rett og slett det beste valget. Så la oss overbevise deg!

Ha det gøy med å style håret ditt og lykke til!

Braun Satin Hair 7 ST 780 Senso Care

flat iron test hår rettetang brunt satenghår 7 st 780 senso care

Cloud Nine – The Touch

flat iron test hår rettetang sky ni touch

GHD Gold Classic Styler

flat iron test hair straightener ghd gold classic styler

   Glampalm GP 201AS

straight iron test hair straightener glampalm gp 201as

Grundig HS 5030 keramisk frisør lilla

straight iron test hair straightener grunnig hs 5030 keramisk frisør syrin

Grundig HS 5734 frisør

flat iron test hair straightener grunnig hs 5734 hair styler

Philips HPS 930 titanplater

flatjernstesttangjern philips hps 930 titanplater

Remington s5525 Pro Ceramic Extra

straight iron test hårretting remington s5525 pro keramisk ekstra

Remington S9500 Pearl

flat iron test hårretting remington s9500 perle

Babyliss ST387E iPro

flat iron test hårretting babyliss st387e ipro