Moderne frisyre og trendy hårklipp for høsten

Finn din moderne frisyre for høsten

Mest sannsynlig vil mange ikke si farvel til denne fantastiske sommeren, men…. høsten er snart her. Vårt tips: ikke ignorere denne tanken! Du bør heller gjøre en innsats for å bruke det sunt, se frem til det og forberede deg skikkelig på den nye sesongen.

Stilige hårklipp for høsten som kommer

Moderne frisyrtrender og livsstilshårklipp

Du forstår ikke hvordan du gjør det! Vel, kanskje er dette akkurat det rette tidspunktet for en ny frisyre! Det kan da matche ditt helt nye høst-vinter-antrekk. Når gleden over å kunne vise dette ikke er en god grunn til å glede seg?

Kan du bruke noen tips om styling? Ja? Vel: Vi har ideer til moderne frisyrer klare for deg!

Moderne frisyrer

Moderne frisyrtrender og livsstilshårklipp høst

Overgang fra sommer til høst

Da vi snakket om sommerfrisyrene, understreket vi flere ganger at det naturlige utseendet er helt inne. Denne tendensen vil også bli tatt opp til høsten. Likevel bør frisyrene se litt mer formelle og strenge ut. Dette har å gjøre med sesongens karakter! Feriestemning og sol, så vel som den generelle lykken som følger av det, spiller ikke lenger en så sterk rolle. Så du må legge inn litt mer innsats i alle aspekter for å få det perfekte inntrykket.

Det naturlige utseendet er trendy

Moderne frisyre blondt hår hårklipp høst

Olivia Palermo

Moderne frisyre lang bob olivia palermo hårklipp høst

Med andre ord: om sommeren kunne du godta alt som virket naturlig. Inkludert frisyrene! Du kan hente inspirasjon fra hele forrige århundre til i dag. Men nå er dette ikke lenger tilfelle. Du bør velge de frisyrene som ser litt mer formelle, seriøse og velstelte ut. Likevel burde de ha noe av den uformelle sommerflauren 2015.

Uformell sommerstemning fra 2015

Moderne frisyre lang bob side parting hårklipp høst

Forførende og romantisk

Moderne frisyre lang bob hårklipp høst

Lang bob

Har du rett hår der du kan få godt volum? Din nye moderne frisyre for høsten kan være den lange bobben. La håret nå skulderen din. En ponni kan også være akkurat noe for deg!

Lang bob med smell

Moderne frisyre lang bob med smell høstklipp

La krøllene vise sin styrke

Har du vakre sterke krøller? Vis denne fordelen med din moderne frisyre. Stil etter form og lengde, men la også den ene eller den andre tråden vise sin egen karakter!

Krøllens kraft

Moderne frisyre naturlige krøller som temmer hårklipp høst

Hvordan temme naturlige krøller …

Moderne frisyre naturlige krøller hårklipp høst

Naturlig skjønnhet som inspirasjon

Moderne frisyre med krøller hårklipp høst

Oppnå en fantastisk effekt gjennom høydepunktene

Langt, rett hår med smell? Det høres bare kjedelig ut! Men det trenger ikke å være det. Din moderne frisyre for høsten kan være den samme. Løsne enkelt karakteren din med noen få uformelle høydepunkter som blandes inn i det monokrome utseendet her og der.

Uformelle høydepunkter

Moderne frisyre blonde høydepunkter hårklipp høst

Kort og romantisk

Forbedre humøret og menneskene rundt deg! Velg en kort, men rett og slett romantisk frisyre. Den er egnet for et stort utvalg av ansiktstyper, kan lett transformeres og pleies. Krøller, tråder, forskjellige fargenyanser kan løsne utseendet ditt enda mer.

Romantiske korte hårklipp

Moderne frisyre romantiske korte hårklipp

Marion Cotillard – den franske perlen 

Moderne frisyre romantiske korte hårklipp høst

Trendy frisyrer med smell

Moderne frisyre romantiske korte hårklipp med smell