Vi har allerede vist deg 20 Halloween -skrekkfilmer. Imidlertid vil mange av dere også ha skumle spill for PC og plattform. Mange spillere er av den oppfatning at spill kan være mye mer forferdelige enn filmer, fordi spillerne har rett i handlingen og veileder trinnene til helten eller vel, ofrene selv i stedet for bare å se på. Det er allerede hundrevis på markedet som regnes som skumle spill med temaer som zombier, spøkelser, romvesener, etc. Vi har listet opp og oppsummert ti av de beste for deg, uten spoilere. Du vil helst ikke gamble det alene om natten uten lys. Selv om det meste av det som foregår i det er fullstendig gjort opp, kan du forvente mareritt etter hver kamp.

Skremmende spill som får deg til å skjelve

skumle spill gamer tegneserie

Five Nights at Freddy’s

Denne spillserien har blitt spesielt kjent blant spillmiljøet for sin komplekse historie siden den første utgivelsen i 2014. Tallrike teorier kretser rundt utvikleren Scott Cawthon og ideene hans den dag i dag. Nye deler og bøker dukker stadig opp. I de tre første kampene handler historien om den fiktive restauranten “Freddy Fazbear’s Pizza”, og spilleren blir satt i rollen som en nattevakt.

Det blir imidlertid raskt klart at pizzeriaet og dets “beboere” ikke er så ufarlige og dyre om natten som de først ser ut.

Ikke så farlig ved første blikk?

skumle spill 5 netter

Gjett feil!

skumle spill fem netter

fredag ​​den 13

Dette skrekkspillet er selvfølgelig basert på filmen med samme navn. Det er et flerspillerspill og er derfor perfekt for Halloween -festen med venner. Opptil 8 personer kan spille. 7 av dem er i rollen som foreldre som må overleve fra morderen Jason. Du kan velge mellom 14 foreldre og 9 Jasons, hver med sine egne styrker og svakheter. Morderen velges tilfeldig av systemet og jager de andre spillerne gjennom områdene fra de fem første filmene i en begrenset periode. Så koordinering og samarbeid er dagens orden, ellers blir du raskt et offer.

Dette spillet er basert på den berømte filmen

skumle spill 13 fredag

Ta rollen som offeret eller jegeren

skumle spill fredag ​​13

Alan Wake

Alan Wake, som navnet antyder, er hovedpersonen i dette spillet. Det er en vellykket romanforfatter som prøver å løse mysteriet bak konas forsvinning. Handlingen foregår i 6 episoder i den fiktive byen Bright Falls og området rundt. I løpet av dagen virker alt ganske rolig, men om natten blir skyggemonstre, også fra hans egne romaner, levende. Survival horror har fått mange positive anmeldelser, en TV -episode “Bright Falls” har også blitt skutt, slik at du kan kombinere skumle spill med TV.

Alan Wake CD -omslag

skumle spill alan wake

Farene lurer om natten

skumle spill alan wake

Biosjokk

Bioshock er et rollespill i første person-skytespill med skrekk- og fantasyelementer. Hovedpersonen din Jack oppdager den isolerte undervannsbyen Rapture etter at flyet hans krasjet. Byen er plaget av ADAM, en arv som gir overnaturlige krefter. Jack prøver å unnslippe byen og dens besatte innbyggere. Mange moralske avgjørelser påvirker handlingen. Spillet er vurdert som et av de beste på markedet og er et must for enhver ivrig spiller.

En klassiker med gode anmeldelser

skummelt spill biosjokk

skummelt spill bioshock gameplay

Mørke sjeler

Dark Souls regnes for å være et av de vanskeligste og mest nådeløse spillene noensinne og er utelukkende rettet mot hardcore -spillere. Det er et åpent verdensspill, så utforsk det gjerne med forsiktighet. Men monstre blir mer og mer vanskelige og aggressive, på alle områder er det også en sjefskamp. I visse aspekter kan Dark Souls også betraktes som et flerspillerspill, da det er PVP (spiller vs spiller), men også co-op (samarbeid) for å bekjempe spesielt vanskelige sjefer.

Her blir sjelden tilgitt feil

skumle spill mørke sjeler

Vanskelige siste sjefer for hver sone

skumle spill dark souls gameplay

Død plass

Dead Space -spillene regnes som tredjepersons overlevelse. Filmer og tegneserier har også dukket opp. Hovedpersonen er ingeniøren Isaac, som må kjempe seg igjennom mot groteske zombielignende monstre ombord på et interstellært romskip og trosse de naturlige farene i rommet. De fleste våpnene og gadgetene er improvisert lokalt laget av Isaac. Langsomt blir historien om skipet og transformasjonen av mannskapet avslørt. Nå må Isaac ikke bare kjempe for livet, men også forhindre utbrudd av sykdommen.

Skumle spill i verdensrommet

skumle spill død plass

Du kan forvente groteske motstandere her

skummelt spill dead space gameplay

De siste av oss

The Last of Us er et action-eventyr-rollespill som overlever skrekk. Spillet mottar positiv kritikk spesielt for den følelsesladede, uforglemmelige historien som følger de to hovedpersonene Joel og Ellie og den detaljerte verden. Handlingen foregår i post-apokalypsen, og spilleren må improvisere med våpen, snike seg og bruke miljøet selv for å overleve fra fiender som zombie-kannibalistiske skapninger. Spillet har et flerspillersystem for opptil 8 personer.

The Last of Us -spillet er best kjent for sin historie

skumle spill sist av oss

Spillet er imidlertid ikke langt bak

skumle spill den siste av oss gameplay

Metro 2033

Metro 2033 er basert på romanen av den russiske forfatteren Glukhovsky. Spillet er et FPS førstepersonsskytespill med mange skrekkelementer. De mørke post-apokalyptiske metrotunnelene er menneskehetens siste overlevelsessoner etter en atomkrig. Utenfor er det farer som giftige gasser og monstre mutert av stråling. Slutten bestemmes av de mange spilleravgjørelsene om hovedpersonen Artyom.

Basert på Glukhovskys roman

skummelt spill metro 2033

Forhåpentligvis vil ikke metroen i Moskva se slik ut i 2033

skummelt spill metro 2033 gameplay

Ut sist

Outlast regnes som den store klassikeren når det kommer til skumle spill. Det er en førstepersons overlevelsesskrekk. Hovedpersonen Miles er en frilansjournalist som undersøker den fjerntliggende psykiatriske klinikken Mount Massive for å skrive materialer. Imidlertid har galhuset blitt overtatt av morderiske pasienter. Spilleren kan ikke forsvare seg, bare bruke sin ekspertise til å gjemme seg for motstandere. Rommene og gangene er tynt opplyst, og spilleren må se gjennom nattkameraet sitt, batteriet du må bytte ut regelmessig.

Dette skrekkspillet vil slå deg ut av setet med frykt

skumle spill som varer lenger

skumle spill overlever gameplay

Vampyr

Skumle spill med en forskjell. I stedet for å rømme fra monstre, er du i rollen som en. Vampyr ble utgitt i sommer og har allerede fått svært blandede anmeldelser. Det er et actionspill med visse skrekkelementer og utmerket grafikk. Hovedpersonen er den verdensberømte kirurgen Jonathan, som ironisk nok har blitt omgjort til en vampyr. Revet mellom den hippokratiske eden og dens blodtørstige natur, er det gjennom handlingene du bestemmer Londons skjebne i løpet av den spanske influensaen. En interessant kombinasjon av historisk faktologi og fantasi.

Fremstå som en vampyr til Halloween -festen, og spill deretter som sådan

skumle spill vampyr

skummelt spill vampyrspill

Konklusjon: Enten FPS, RPG eller ren overlevelsesskrekk, det finnes mange skumle spill og er tilpasset enhver smak. Vi ønsker deg en veldig fryktelig Halloween -kveld.

skumle spill