Snart skal vi telle de siste timene og minuttene i året igjen og ønske den nye velkommen. Ønsker og drømmer, nye resolusjoner og kjærlighetserklæringer skulle virkelig gå i oppfyllelse denne gangen. Vi vil gjøre alt mye bedre igjen. Måtte det fungere for alle! Men før vi glir inn i nyttår, er det godt å ha en vill nyttårsaften, ikke sant? Hvis du leter etter ny inspirasjon til morsomme festspill, har du kommet til rett sted. I dag skal vi fortelle deg våre 5 favoritter som gir deg en ekstra porsjon festglede. I tillegg til nyttårsaften kan disse også spilles på en bursdagsfest, i julen eller bare for moro skyld når du møter venner. Ha det gøy å prøve og feire!

Lær og bruk morsomme festspill til nyttårsaften

morsomme festspill nyttårsaften festideer

# 1 “Hvem er jeg” – en ekte klassiker blant festspill

Mange av dere er kanskje allerede kjent med spillet. Det er mer egnet for voksne som ønsker morsom underholdning uten å bevege seg mye. Alle tar en Post-it og skriver navnet på en kjent eller sminket person fra et eventyr eller en tegneserie på den.

Papiret sitter fast i pannen på personen som sitter ved siden av uten at de kan lese hva som står på det. Med ja og nei spørsmål begynner alle å gjette en etter en hvilken person han eller hun er. Spillet avsluttes når alle allerede har funnet ut hva som er på hvert enkelt stykke papir.

Morsomme festspill gir deg et ekstra godt humør

hvem er jeg morsomme festspill ideer til nyttårsaften

# 2 “Aldri har jeg noen gang” – ren kommunikasjonsmoro !

På engelsk finner du spillet under: “Never have I ever”. Ganske morsomt kommunikasjonsspill som spilles med mange spørsmål. Det kommer nemlig en frekk eller morsom uttalelse, for eksempel: Jeg har aldri badet i sjøen om natten uten klær eller jeg har aldri stjålet noe. Da må alle godta eller nekte den ene etter den andre. Spillet kan endres ved å ta en slurk vin eller spise en kjeks for alle – “Nei, jeg har virkelig ikke fått det enda”, avhengig av alder, smak og type fest.

Spillet minner noe om “Truth or Dare”

Jeg har ikke en morsom festspill ide ennå

# 3 farge til kroppsdel ​​- kort festspill for store og små

Dette spillet kan spilles så lenge du vil, og er ideelt for grupper på 5-6 personer. Det er imidlertid forbundet med litt trening, noe som gir enda mer energi og godt humør. Det er ikke for ingenting at spillet også spilles som en energizer eller isbryter på seminarer og workshops samt i lagbygninger. En person / verten navngir en farge og også en del av kroppen. Alle deltakerne bør nå sette den tilsvarende kroppsdelen på denne fargen, uansett hvor den er i rommet. Det kan være andres klær eller en dekorasjon på veggen. Alle står fritt til å improvisere, og kreativitet og latter er alt-i-en-alt her.

Oppfunn din helt egen variant av spillet

morsomme festspill nyttårsaften ideer

# 4 Gummy Bear Oracle – hva du kan forvente på nyåret?

Selv om dette spillet høres barnslig ut, er det mer rettet mot voksne. Det er mer en hyllest til barndommen vår og går ganske bra med de fleste. Alt du trenger er en dypere bolle og en pose med gummibjørner i forskjellige farger. Alle kan trekke en bjørn med lukkede øyne. Deretter, avhengig av fargen, blir det tolket hva som venter deg i det nye året. Fargene er skrevet ned på forhånd, for eksempel: rød står for kjærlighet og hengivenhet eller grønt for frihet og natur, etc..

Et fargerikt orakel for det nye året

gummy bears oracle morsomme festspill til nyttårsaften

# 5 En annen tilnærming til stille post – bevegelse løfter stemningen

Kjenner du fremdeles det populære barnespillet? Alle hvisker et ord eller en uttalelse i øret på den andre ved siden av ham, og dette gjentas deretter mykt i øret til den andre. På slutten sammenligner du hva den første sa og hva den siste forsto. Men hva om vi trener litt? Ideelt sett med denne morsomme versjonen fra Stiller Post. Det utføres som følger. Alle står på rad etter hverandre. Den siste personen, som faktisk står med ansiktet til alles rygg, viser den nest siste en bevegelse, helst en kort aktivitet, for eksempel å kjøre en motor eller noe lignende show foran ham, etc. På slutten, den siste og første person viser sin versjon av bevegelsen foran alle involverte. Det er mye moro hver gang. Lovet!

Få champagne- og konfettikononene til å dukke opp snart!

morsomme festspill nyttårsaften isbryterideer

Ler og feirer pent!

morsomme festspill nyttårsaften festideer

Sparklers er tidløse og universelle

morsomme festspillideer til nyttårsaften

Akkurat som det fantastiske fyrverkeriet ved midnatt!

morsomme festspill nyttårsaften ideer fyrverkeri