Det står allerede godt i rekordbøkene – “Avengers: Endgame” er den mest opptjente fiktive filmen noensinne, over hele verden. Det overtok til og med James Camerons andre superpopulære produksjon, “Avatar”. Marvel Studios-sjef Kevin Feige holdt en tale på Comic-Con-arrangementet sist lørdag. “Avengers: Endgame” forventes å nå summen av 2,7,879 milliarder dollar i fortjeneste veldig snart. Dette er Avatars seier for 2009 og 2010, som ble vist mer enn 14 000 ganger på storskjerm. På lørdag, da denne nyheten ble utgitt, lå filmen fortsatt på rundt 500 000 dollar.

Annonse i den mest populære spillefilmen for tiden 

Avengers - Familiar Faces

Eies av Disney

Disney eier for tiden begge franchisetakene takket være hjelp fra 20th Century Fox, som kom ut i mars i år. Så han er ansvarlig for de offisielle karakterene fra de to produksjonene. Forleden booket Disney en ekstra fortjeneste gjennom Avatar, takket være nyutgivelser av spillefilmen de siste 10 årene.

I mellomtiden har “Avengers: Endgame” også dukket opp på kinoer. 28. juni ble det gjort noen endringer og en slettet, fremdeles uferdig scene med Hulk ble vist. Men det var godt nok til å legge til noen få fans og sikre fremtiden for denne produksjonen.

Gjenkjenne alle filmheltene? 

Flott scene fra Avengers

Avengers: Endgame – På toppen av nesten alle klassifiseringer

Avengers: Endgame er den raskeste filmen som har nådd 1 milliard dollar. Før det var Titanic på toppen av denne klassifiseringen. Det er imidlertid fortsatt på andreplass i den interne klassifiseringen i USA. På toppen er det fortsatt “Star Wars: The Force Awakens”. Denne spillefilmen eies også nå av Disney. I begynnelsen av mai kunngjorde Disney planer for følgende 3 franchiser: Marvel, Star Wars og Avatar.

Dusinvis av filmer står på venteliste mellom 2020 og 2027. “Avengers: Endgame” vil bli vist på digitale medier om noen dager 30. juli.

Avengers kombinerer fantasi og drama

Avengers - en soldat

Liker du også denne filmen? 

Avengers - en krigergruppe

Kjente skuespillere i rollene som superhelter

Good and Evil - Avengers

Heltene er dyr, mennesker og fantasifigurer

Flotte personligheter fra Avengers

Har du en favoritt superhelt fra denne filmen?

Mange personligheter i Avengers