Snart er det tid igjen. Årets shoppingarrangement par excellence kan nytes fullt ut 23. november 2018 også av alle kjøpsjegere i dette landet. Black Friday har sin opprinnelse i USA, og har vært ganske populær blant de fleste tyskere i noen år nå. Rundt 91% av befolkningen er kjent med det nye handelsfenomenet, og 57,06% av dem planlegger for tiden å dra fordel av de beste tilbudene.

Black Friday tilbud

Black Friday shoppingfeber

Den såkalte Black Friday i USA finner tradisjonelt alltid sted dagen etter Thanksgiving og er samtidig begynnelsen på den lange familiehelgen for alle amerikanere. Det store shoppingarrangementet er ikke bare et ekte paradis for lidenskapelige kjøpsjegere, det er også en slags forberedelse til julevirksomheten.

Det samme gjelder selvfølgelig Black Friday her i Tyskland så vel som i mange andre land rundt om i verden. Selv om hovedarrangementet i utgangspunktet bare varer 24 timer, får kjøpere fortsatt store rabatter og gode tilbud en stund etterpå. I tillegg blir Black Friday fulgt av såkalt Cyber ​​Monday, som også lover fristende tilbud. Noen forhandlere, for eksempel den største postordreportalen Amazon med sin Cyber ​​Monday -uke eller Saturn med sin “Black Week”, forlenger kjøpetiden og sikrer enda mer shoppingglede for forbrukerne.

svart fredag ​​salg online

Black Friday i Tyskland og generelt foregår hovedsakelig på Internett i disse dager. Mange nettbutikker deltar ivrig hvert år, og lover gode tilbud til kunder og store tilbud for seg selv. Med dette digitale overskuddet er det egentlig ikke lett for kjøpere å holde styr på tingene. Hvor skal du begynne, hvilke forhandlere har de beste tilbudene og hva er den sikreste måten å gå frem på?

Heldigvis finnes det nettportaler hvor du kan få pålitelig hjelp til de høyeste prisrabatter fra kjente forhandlere på nettet. Hvis du ser etter det for øyeblikket, kan du gå til f.eks Black Friday globale rabatter se på.

Spar og få økonomien i gang

Med høye rabatter og mange interessante tilbud, kan du noen ganger til og med spare opptil 80-90% hvis du er heldig. I fjor var gjennomsnittlig rabatt for hele verden på Black Friday rundt 55%, og en gjennomsnittlig tysker vil spare rundt € 248 på denne spesielle dagen i år. Men det handler ikke bare om å spare. Den enorme økningen i kjøp kommer handel til gode og stimulerer økonomien. Ifølge statistikk er november måneden med det største antallet transaksjoner i de fleste land – rundt 20% av det årlige salget genereres i løpet av denne tiden.

Black Friday rabatter

Hva kjøper folk oftest på Black Friday? Fremfor alt foretrekkes klær, sko og elektronikk av forbrukerne, men kosmetikk, gaver, husholdningsapparater og sportstilbehør er også veldig populære. Noen av de beste tilbudene for sistnevnte finner du blant NIKE Black Friday Global Tips og de beste kuppene når det gjelder elektronikk og husholdningsapparater er definitivt inkludert Saturn Black Friday Global å finne.

De viktigste tipsene for forbrukerne på Black Friday

  • Hold deg unna kjøp av forskuddsbetaling eller direkte overføringer! Det er bedre å betale gjennom den sikre kassen, som med Amazon, for eksempel med faktura eller direkte belastning.
  • Ikke la deg presse og ta deg tid til å sammenligne prisene. Rådgjøre forbrukerrådgivere, å bruke minst to prissøkemotorer og sammenligningsportaler før selve kjøpet.
  • Finn ut markedsføringstriks raskt og ikke bli forvirret. Mangel på varer opprettes ofte kunstig på nettet av forhandleren for å vekke kjøperens tradisjonelle jaktinstinkt. Forbrukeren ser en klokke gå bakover eller synke stenger som bare står på siden for å skape kjøpepress.
  • I tvilstilfeller er det bedre å se på forhånd om kjøpet fra en bestemt forhandler kan kanselleres gratis. Dette gir deg større frihet til å ta en kjøpsbeslutning.
  • Ikke glem din angrerett! For Tyskland er dette vanligvis tillatt for online kjøp opptil 14 dager etter levering av produktet uten å oppgi grunner.
  • Finn ut på forhånd om dine forventede rabatter og tilbud på favorittbutikkene dine, eller abonner på deres online nyhetsbrev.

svart fredag ​​salg

Konklusjon:

Ikke bare sanne prutejegere elsker Black Friday. Sporadiske kjøpere har lenge vært overbevist om besparelsespotensialet til dette verdensberømte shoppingarrangementet og er glade for å dra nytte av det. Forhandlerne er selvfølgelig også glade for at kassaapparatet ringer så hardt den dagen.

Så vakkert og spennende som det hele er, kan du fortsatt holde hodet kaldt når du handler. Sammenlign gjerne tilbudsprisene ved hjelp av sammenligningsportaler for å sikre at de virkelig er gode kjøp. Ikke la falske markedsføringstriks og svarte sauer forvirre deg.

Freshideen -redaksjonen ønsker deg masse Black Friday -moro og lykke til på kuppjakten!

    svart fredag ​​shopping