Ren Afrika -fascinasjon midt i havnen i Hamburg! Den tyske iscenesettelsen av den suksessrike musikalen har vært inspirerende i 16 år "Løvenes Konge" Stort og smått og får hjertene til publikum til å slå raskere. En perfekt fremstilling av den fargerike verdenen til Serengeti, fullpakket med varme afrikanske rytmer og tidløs visdom – bare flott! Et storslått mesterverk basert på Disney -tegneserien med samme navn fra 1994 og som har blitt et av de mest elskede og besøkte scenespillene verden over takket være kreativiteten og talentet til den amerikanske regissøren Julie Taymor. Siden premieren på Broadway i 1997 har musikalen blitt spilt i mer enn 17 land, inkludert Londons West End og Hamburg, Tokyo, Madrid og Sao Paulo. Det er en makeløs audiovisuell opplevelse som er vanskelig å beskrive. En magisk og vakker verden som oppleves best selv.

The Lion King – The Musical i Hamburg

Musikalsk scenen til Løvenes Konge

En hyllest til evig liv

Allerede med den storslåtte begynnelsen og de første strofer av det fenomenale Sanger av Elton John og Tim Rice " Den endeløse sirkelen" kommer de uunngåelige gåsehudene. Og du blir kidnappet inn i det varme, solrike landskapet i Afrika, hvor mange praktfulle dyr viser seg etter hverandre. Musikalsk utbredt og unik, vekker umiddelbart rustikke følelser og dyp takknemlighet for den mest dyrebare gaven for oss alle – livet.

I løpet av de neste 2,5 timene er du i en magisk verden som føles så sann og nær på samme tid, som om den var helt ekte og eksisterte parallelt. Mesterlig komponert popsanger, lyse farger, brennende rytmer, fantasifulle kostymer og karakterer, presentert av et førsteklasses, internasjonalt ensemble – virkelig flott kino på scenen!

"Den endeløse sirkelen" – komponert og skrevet av Sir Elton John og Tim Rice

rafiki shamanin the lion king musical

Selv reisen til dette ekstraordinære teaterstedet på sørsiden av Elben overfor Landungsbrücken er en spennende opplevelse. Du kan kjøre til spillestedets gigantiske gule telt på gratis skyttelbåter dekorert i et løve -utseende med tema. Reisen til Afrika begynner og spenningen øker for hvert minutt…

Den gripende historien om oppvåkning

Nesten alle kjenner allerede den fascinerende historien om den lille løveungen og prins Simba, som blir fortalt her i musikalen, i motsetning til i filmen, av sjamanen Rafiki. Den lille løven vokser opp i den kjærlige kongefamilien, og er bekymringsløs og glad. Han er utålmodig etter å bli like stor og sterk som sin far, kong Mufasa, som styrer sitt rike med forståelse og kjærlighet. Sammen med den unge løvinnen Nala utforsker Simba barndommens spennende eventyr.

Dessverre har han en avskyelig erkefiende – onkelen Scar. Siden fødselen til den fremtidige Lion King, har skurken lengtet etter å ødelegge den lille. For bare på denne måten kan han bli konge selv. Og så starter han en pakt med de spottende hyener og, etter noen forsøk, klarer han ikke bare å drepe sin egen bror Mufasa, men også å forvise lille Simba fra løveriket ved å klandre ham for farens død.

Simba og Nala har endelig funnet hverandre igjen

nala og simba i lion king -musikalen

Ensom og ødelagt flykter Simba inn i jungelen, hvor han heldigvis møter to nye, uvanlige venner – surikaten Timon og vortesvinet Pumbaa. Takket være deres lojale vennskap og deres positive livssyn "Hakuna Matata" ("lykkelig er den som glemmer det som tross alt ikke kan endres") Simba vokser opp og forvandler seg til en ung, sterk løve. Han møter Nala igjen ganske uventet, og de to forelsker seg. Den unge løven er nå sakte klar til å dra hjem og jage bort tyrannen Scar, som har gjort riket til et øde sted, for alltid.

En spennende historie om oppvåkning og selvoppdagelse – tidløs og universell.

For å bli anbefalt igjen og igjen!

The Lion King musikalske simba

Den nye filmproduksjonen er ventet

Gode ​​nyheter nådde oss alle nylig. Den nye produksjonen fra "Løvenes Konge" skulle komme på kino i 2019. Det blir en blanding av ekte rotasjon og datateknologi. Og sangeren Beyoncé vil snakke løvinnen Nala. Så, vi gleder oss.

Mens du venter spent på den nye filmproduksjonen, kan du se den uforglemmelige musikalen i Hamburg eller gi en kjær en flott julegave. Ytterligere informasjon samt ønskede musikalske billetter til "Løvenes Konge" tror du …? Finn her. Disse starter fra så lite som 60 euro, med de dyreste pakkene som koster rundt 160 euro. Hver cent lønner seg hundre prosent, for denne musikalen er like sterk som en løve! En virkelig suksess i verden!

La deg bli revet med til Afrika og fordyp deg i den mystiske verden av Løvenes Konge full av eventyr, visdom og magi. Føl, gråt og gled deg sammen med karakterene og utøverne. Nyt de 2,5 uforglemmelige timene i musikalen og bare la deg gå.

Garantert gåsehud!

Fantastiske kostymer og sterke karakterer

dukkeverksted musikalsk løvekongen