Vakre flettede frisyrer går aldri av moten. Fremfor alt, litt løst flettet og kombinert med delikate blomster, fengsler de med et umiskjennelig romantisk preg. Tidløse, fantasifulle fletter er et absolutt blikkfang ikke bare ved bryllup i boho-stil, men også ved andre arrangementer. På Oktoberfest eller rett og slett i hverdagen, mens du går eller spiser middag i restauranten, er en flettet frisyre alltid en klassiker. Enten det er en enkel, uformell flette, et fiskebein eller en Gretchen -fletning, utvalget er stort og implementeringen kan variere avhengig av humøret ditt.

Den unge svensken Elvira Jonsson har også en uttalt svakhet for flettet hår, og hennes fabelaktige frisyrkreasjoner vekker stor beundring blant hennes følgere på Instagram. I profilen hennes @inspobyelvirall bruker hun bilder og korte videoinstruksjoner for å vise hvordan du kan flette håret ditt selv og lage vakre flettede frisyrer. La deg inspirere av det og ta en titt på de gode eksemplene i vårt bildegalleri.

Sommerflettet frisyre med delikate blomster

elegant flette frisyrer pigtail

Løse sommerflettede frisyrer gjort enkelt

Ved hjelp av de riktige videoene og tipsene kan du lage forskjellige flettede frisyrer selv med den enkle trestrengte teknikken og litt tilbehør som bandana, hårtilbehør eller blomster. Selvfølgelig ville det være ideelt hvis en venn med erfaring hjelper deg med dette, det er ikke for ingenting at hårfletting var en populær sosial aktivitet tidligere, hvor du kunne utveksle ideer i fred.

Med litt tålmodighet og øvelse kan du absolutt gjøre det på egen hånd.

Et godt tips på forhånd: Det er bedre å ikke se i et speil når du fletter, da dette er mer sannsynlig å irritere deg. Det fungerer best når du konsentrerer deg om hendene mens du beveger deg.

Som nybegynner kan du for eksempel starte med en flettet krans og halvåpent hår

flette frisyrer sommer langt hår

For å få fletten til å se løsere ut, ta den litt etter at den allerede er flettet og festet med hårbåndet. Med noen flettede frisyrer, som for eksempel den franske eller nederlandske flettet, begynner du å løsne det flettede håret før du faktisk knytter det. Gjør dette jevnt og forsiktig slik at du får et tilfredsstillende resultat. Deretter kan du fikse flettet så vel som hele frisyren med en ikke-fet hårspray.

Vakker havfrueflett med delikate, himmelblå blomster

flette frisyrer blå blomster

Det flotte med å flette frisyrer er at du ikke trenger mye annet enn den riktige fletteteknikken. Små, gjennomsiktige hårbånd, en god hårbørste, bobby pins og bobby pins bør gjøre det fint i de fleste tilfeller. Det er også lurt å ha en enkel stilkam for hånden for å dele håret mer presist noen steder eller for å løsne frisyren litt på slutten.

Ekstra tips: Den flettede frisyren fungerer best med hår som ble vasket dagen før. I dette tilfellet favoriserer et høyere grep fletting.

Kunstig havfrueflett å bli forelsket i

elegante flettefrisyrer sommer

En veldig effektiv idé når du fletter håret ditt er å legge en bandana eller et tynt, langt sommerhåndkle til en av trådene. Så du fletter som normalt, men på denne måten blir frisyren mye mer original. Det fungerer også med andre elementer som friske blomster og silkeblomster eller delikate kvister. Her kan du la fantasien løpe vilt og prøve forskjellige tilbehør.

Integrer din favorittbandana i sommerflettet ditt

bandana flette frisyrer sommer

Friske blomster gir enda flere sommerstemninger til det flettede håret ditt

nydelig pigtail frisyre langt hår flettet frisyrer

Romantiske flettede frisyrer for bryllupet i boho-stil

Bryllup i bohemsk stil har vært veldig populært i årevis og er fortsatt veldig i trend. Og flettede frisyrer, både festet og løst falt ned, er helt perfekt for dette. Litt løsnet og utsmykket med delikate blomster, perler eller fjær, disse passer godt til filigran blonderkjoler til brudene. Boho flettet frisyrer har også en klar fordel. Selv om noen få tråder faller ut under hele seremonien eller når du danser gjennom eller håret løsner enda mer, ser frisyren enda mer utsøkt ut.

Romantisk flettet frisyre med løs rotete flette og delikate blomster

flette brude frisyre langt hår flettet frisyrer

Frisk jasmin er en av de mest populære bryllupsblomstene

bryllup frisyrer langt hår flette frisyrer

Dobbelt flettet krans og halvåpent hår

fiskebein grisehale updo sommer flette frisyrer

En bemerkelsesverdig sildebensflettet frisyre for det spesielle brudeutseendet

bryllup frisyre flette blomster flettet frisyrer

Prøv også noen av disse utrolig vakre flettede frisyrene for deg selv. Eller få dem laget av en profesjonell for den store dagen eller andre viktige anledninger. Øv tålmodig fletting og ikke glem: øvelse gjør mester! Snart nok vil du sikkert kunne flette drømmeflettet selv.

Selv enkle fletter på begge sider utgjør en perfekt Oktoberfest -frisyre

klassiske fletter flette frisyrer

Gjør den uformelle oppdateringen sommerlig

wiesn frisyre updo flette frisyrer

En frodig flette dekorert med blomster og perler

flette frisyrer blomster langt hår flette

blomster flette langt hår flettet frisyrer

Kombiner sildebensflettet med en krans på en kunstnerisk måte

romantisk flettet frisyrer sommer

gjør flettefrisyre med blomster flette deg selv

Selv uten blomster er flettede frisyrer fantastisk vakre og har en magisk tiltrekning      

fabelaktig halv flette frisyrer lang flette      løs frisyre langt hår

Enkelt og likevel så spesielt

løs fiskebeinsflette

løs bølget frisyre langt hår

romantisk sildbein flettet frisyre langt hår

Elegant updo med en rotete bolle

rosa blomster updo flette frisyrer