de CES 2019 er ikke akkurat stedet å forvente banebrytende stoffer beregnet for bruk i utendørs klær og utstyr. Men det var akkurat det vi fikk se. Midt i alt det nye høyteknologiske utstyret avduket The North Face sitt revolusjonerende materiale som faktisk kunne snu spillet. Produsenten lover at det nye materialet Futurelight ikke bare er det mest vanntette og pustende materialet noensinne, men også det mest miljøvennlige. Vi tar dette innovative materialet under regelen!

Fremtiden kommer nærmere og nærmere oss med Futurelight

Futurelight - verdens mest progressive stoff fra The North Face fremtiden kommer innovativ sci -fi

Futurelight – revolusjon innen utendørs klær og utstyr

Vanntette stoffer har vært en integrert del av utendørs kles- og utstyrsindustrien i mange år. Mange funksjoner sørger for at brukerne holder seg tørre selv i kraftig regn eller snø. Imidlertid, hvor disse plaggene har en tendens til å mislykkes, er det pusteevne.

Dette er fordi vanntette stoffer er gode til å holde fuktigheten ute, men ikke alltid er i stand til å rømme lett. Når en friluftsentusiast svetter, dannes kondens på innsiden av klær som ikke kan luftes ordentlig. Så hvorfor de vanntette klærne når du føler deg like våt og ubehagelig i den? Futurelight eliminerer visstnok dette problemet ved å la kondensen rømme.

For å oppnå dette lille miraklet brukte The North Face innovativ nanospinning-teknologi for å veve på det sub-mikroskopiske nivået. Denne teknikken gjør det mulig å feste tynne membraner til en rekke eksisterende vev, slik at vekt, strekk og holdbarhet kan justeres nøyaktig. Prosessen lar også små nano-hull bygges inn i materialet for større porøsitet. Kort sagt: The North Face laget et stoff som lar luft bevege seg fritt gjennom fibrene mens det forblir vanntett.

Nanospinning -teknologien beskytter deg mot vind og regn, og får deg fortsatt ikke til å svette

Futurelight - verdens mest avanserte stoff som brukes av The North Face nanospinningteknologi

Vanntett, pustende og laget av resirkulerte materialer!

Men det er ikke alt! The North Face sier også at dette nye stoffet er laget av helt resirkulerte materialer. Det inkluderer også en PFC (per- og polyfluorerte kjemikalier) gratis vannavvisende belegg. Alt dette gjør Futurelight til det mest miljøvennlige materialet selskapet noensinne har produsert. Det samme gjelder produksjonsprosessen, der selskapet bruker bærekraftig praksis for å redusere avfall og vannavfall.

Med andre ord sikrer Futurelight ikke bare at brukerne er komfortable under aktivitetene sine, men også at de reduserer påvirkningen på planeten.

Helt fantastisk!

Futurelight - verdens mest avanserte stoff fra The North Face -klatrere på fjelltoppene

Futurelight er testet i praksis i samarbeid med eventyridrettsutøvere

North Face -teamet med eventyridrettsutøvere har testet Futurelight i mer enn et år. Fjellklatreren Jim Morrison og hans klatrepartner Hilaree Nelson brukte utstyr laget av materialet for å bestige tre topper som er omtrent 8 000 m høye, inkludert Mount Everest. Så igjen på den historiske skioppstigningen fra Lhotse Couilor, det fjerde høyeste fjellet i verden.

Morrison og Nelson like før den legendariske nedrykkingen

Futurelight - verdens mest avanserte stoff fra The North Face stiger ned fra fjellet med ski

I en pressemelding som kunngjorde Futurelight, sa Nelson, lagets kaptein: “I de siste to årene har vårt team av fjellklatrere, skiløpere, fjellklatrere, snowboardere og løypeløpere grundig testet Futurelight overalt og i alle disipliner for denne demonstrere teknologi under forskjellige værforhold og klima rundt om i verden. »Hun la til:« I alle mine år på fjellet har jeg aldri sett et produkt som fungerer like godt som Futurelight. Det skaper et nytt paradigme for det jeg forventer av et vanntett materiale. “

Teamleder og talsperson Hilaree Nelson testet materialet i ekstreme situasjoner

Futurelight - verdens mest avanserte stoff fra The North Face teamleder med oransje jakke

I utgangspunktet vil Futurelight vises på markedet som en oppdatering av høykvalitets Summit, Steep and Flight-serien høsten 2019. På grunn av sin allsidighet vil materialet til slutt spre seg til andre produktlinjer, inkludert fottøy og telt. Mer informasjon finner du på det offisielle Futurelight The North Face nettsted.

Futurelight - verdens mest avanserte stoff fra The North Face klær for fjellklatrere

Futurelight - verdens mest avanserte stoff fra The North Face, fremtiden for utendørs utstyr