Høsten er høsttid! I vår egen hage eller på det nærliggende frukt- og grønnsaksmarkedet, beundrer vi alt naturen gir oss denne sesongen. Gulrøtter, epler og pærer frister utseendet, plommer, druer og bær smigrer ganen. Du kan også se gresskar i forskjellige størrelser og forskjellige farger overalt. Disse jordfrukter er nå i høysesongen om høsten. Visste du at det er over 800 typer gresskar over hele verden? På den ene siden brukes de også som høstdekorasjoner for innendørs og utendørs, på den andre siden kan de brukes til å lage forskjellige deilige desserter. Men har du hørt om gresskar smoothie? Eller har du allerede prøvd denne deilige og sunne drikken? Du kan også tilberede en gresskar smoothie hjemme og starte dagen full av energi og godt humør. Vi gir deg gjerne grunnoppskriften på denne høst- / vinterdrinken! Ja, du kan drikke det kaldt, men også varmt og nyte det til fulle!

 Supermatdrikken til høst og vinter!

Gresskar smoothie supermat drink med kanel deilig sunt

 • Hvilke ingredienser trenger du for en gresskar smoothie??

Hvis det er en gresskar smoothie, så er gresskar den viktigste ingrediensen. Men hvilken variant er best egnet for en sunn smoothie? De mest populære typer gresskar for oss er utvilsomt butternøtten – og Hakkaido -gresskaret.

Den første sorten har få frø, men mye fruktkjøtt og er en allsidig på kjøkkenet. Hakkaido -gresskaret er spesielt velsmakende, og det er derfor det er så populært. Det er også spaghetti gresskar og patissons, som gir mer eksotisme til spisebordet. For en sunn smoothie anbefaler vi muskatnøtten, som smaker spesielt saftig og aromatisk. Denne typen gresskar har også et viktig plusspunkt: du kan spise muskatnøttgraskaret rått! Det gjør den ideell for en høst / vinter drink!

Du kan drikke gresskar smoothie kald eller varm.

Gresskar smoothie perfekt for kalde dager, drikk varm eller kald

I tillegg til et stykke av det saftige muskatnøttgresskaret trenger du også en stor banan, et glass mandelmelk og eventuelle krydder du liker. For eksempel kanel, ingefær og nellik, men også kardemomme, muskat og vanilje kan brukes her. Du kan tilberede gresskarpuréen på forhånd, til og med fryse den ned slik at du alltid har noe på lager. Ikke glem å legge til nøtter som gir deg mye energi. For eksempel gir hakkede valnøtter og mandler smoothien en jordsmak. Du kan også bruke chiafrø og gresskarfrø til oppskriften. De siste må du kutte i små biter, selv om de er rå.

Mandler og frø er en del av gresskar smoothie -oppskriften.

Forbered gresskar smoothie mandel kjerner muskatnøtt gresskar skåret i biter en skive eple

Mange smoothie -fans finjusterer listen over nødvendige ingredienser for en gresskar -smoothie, avhengig av din personlige smak eller hvilke frukttyper de allerede har hjemme. Den sunne drikken smaker selvfølgelig også deilig med et stykke eple eller pære. Hvis du vil ha en mettet oransje farge, legg til litt gulrot i grunnoppskriften. De som liker å drikke grønne smoothies og setter pris på sine sunne egenskaper, bør ta spinat og blande det med gresskar, pære og banan. Du trenger ikke melk for å lage denne drikken, så den inneholder færre kalorier og vil sikkert gå ned noen kilo. Som du kan se, har du stor frihet til å velge de riktige ingrediensene til gresskar -smoothien din. Derfor varierer oppskriften fra region til region.

Oppskrifter på gresskar smoothies varierer avhengig av utvalg av produkter som brukes.

Gresskar smoothie oppskrifter varierer avhengig av produktene som brukes

 • En gresskar smoothie er rask og enkel å tilberede

Vi gir deg en populær oppskrift på gresskar smoothie med eple, pære og krydder. Den ferske drikken tilberedes raskt og enkelt i løpet av 5 til 10 minutter. Du får en mengde på 1200 mg.

Du trenger følgende ingredienser:

 • 100 g muskatnøtt squash, rå
 • 1 banan, skrelt
 • Lite eple (kan også skrelles)
 • Liten pære, ikke skrelt
 • 2 dadler pitted
 • Saften av to appelsiner
 • 1 tynn sitronskive med skall, ca 1 cm tykk
 • 300 ml vann

  Forberedelse;

 1. Vask pære, eple og dadler godt og skjær i små biter;
 2. Skrell gresskaret og bananen, fjern gresskarfrøene og ha i blenderen;
 3. Tilsett krydder etter ønske og personlig smak. Tilsett deretter ferskpresset appelsinjuice;
 4. Bland på maksimalt nivå til en jevn, kremaktig konsistens oppnås, ca. 1 minutt;
 5. Din gresskar smoothie er klar! Nå kan du finpusse og nyte den friske drikken med hakkede nøtter i henhold til din personlige smak!

Nå kan du nyte den ferske drikken fullt ut.

Tilbered gresskar smoothie raskt og enkelt og nyt det til fulle

En gresskar smoothie er den perfekte høst- og vinterdrinken. Det smaker søtt og litt krydret, er velsmakende og sunt. Karbohydratene den inneholder er en god energikilde på kalde dager og forbedrer humøret. Gresskar -smoothies nytes ikke bare av aktive idrettsutøvere, men også av alle som ønsker å holde seg friske og i godt humør høst og vinter. Du er en av dem?

 En gresskar smoothie smaker deilig og er sunn.

Tilbered en gresskar smoothie raskt og enkelt, nyt den til fulle, deilig og sunn

Denne smoothien er raffinert med mynteblader og ser spesielt fristende ut!

Gresskar smoothie deilig og sunn raffinert med mynteblader

Gresskar smoothie deilig og sunn med mynteblader raffinerte ideer

Gresskar smoothie ideer deilig og sunn raffinert med mynteblader

En kraftdrikk med nøtter!

Gresskar smoothie deilig og sunt med nøtter en power drink

Gresskar smoothie deilig og sunn med nøtter en power drink ideer

Denne smoothien smaker deilig med kanel og lukter jul!

Gresskar -smoothie med kanel smaker godt og lukter jul

Du kan til og med spise smoothien med nøtter, bær og chiafrø.

Gresskar smoothie nøtter bær chia frø tykke du kan spise

 Hver gresskar smoothie er den perfekte energikilden for deg om høsten og vinteren!

Gresskar smoothie perfekt energikilde om høsten og vinteren deilig sunt