Heidi Klum viser seg veldig sjelden på bilder med barna sine. Desto sjeldnere er det at de alle er sammen og det med sin nye partner. Av denne grunn har en serie med bilder som dette sannsynligvis blitt en skikkelig sensasjon de siste ukene. Her er de – fra forskjellige byer og land. Selvfølgelig bruker vi dette som en god mulighet til å ta mer hensyn til stjernens liv.

På dette bildet fra USA er alle med skjult ansikt

heidi klumm tom kaulitz usa

Gode ​​ideer til bilder

Heidi Klums bilder med familien ble veldig populære av flere grunner. Ikke bare fordi noe slikt er sjeldent. Men samtidig gir de oss informasjon om de pågående turene til familien. I tillegg er dette en forpliktelse til å stifte familie med Tom Kaulitz i seg selv. Dette vil sannsynligvis skje snart.

Men sist, men ikke minst, er disse bildene et godt eksempel på hvordan du tar flotte familiebilder for sosiale nettverk. Hvordan kan du kombinere beskyttelsen av personvern med ønsket om å holde kontakten med fansen? I dette tilfellet løste Heidi problemet ved å la barna snu med ryggen til kameraet. Flott ikke sant? Hvem tenkte du at det var? Kanskje fra Heidi Klum selv, kanskje fra Tom, kanskje fra barna eller fra bildemakerne? Det vil sannsynligvis forbli tapt for oss, men ideen er fantastisk, og mange vil sikkert stjele den for seg selv. På andre bilder ser familien på kameraet, men barna er skjult av morsomme emojis. Ikke dårlig det heller, ikke sant? Du kan også dekke ansiktene med forskjellige typer emojis.

Her ser bare Heidi og Tom på kameraet

heidi med hele familien

Utseendet til Heidi Klum og Tom

Siden de to har vært sammen, har de likt å opptre sammen, og de viser alltid sin egen stil. Tom Kaulitz blir nesten aldri fotografert alene, og Heidi prøver å tilstå ham ved alle offentlige arrangementer. Utseendet har alltid en veldig individuell, umiskjennelig karakter. De siste månedene har det blitt lagt ut like mange bilder med barna, for det meste fra idylliske familiesammenkomster.

Flott bilde sammen ved Brandenburger Tor

heidis nye familie i berlin

Et av de nye bildene av de to kjærlighetsfuglene

tom kaulitz med heidi

Heidi Klum dukker alltid opp profesjonelt

heidi klumm alene

Tom ga et stort bidrag til de flotte bildene av de to 

tom kaulitz alene