Jennifer Lopez kunngjorde bryllupet sitt med Alex Rodriguez for noen uker siden. Siden den gang har folk vært nysgjerrige på den eksakte datoen for arrangementet og forventer å se JLo i en flott hvit kjole. Dette er akkurat det som skjedde for noen dager siden, men denne gangen ved en litt annen anledning. Jennifer Lopez ble oppdaget iført en fantastisk brudekjole fra Zuhair Murad. Dette har hun på premieren på den nye filmen “Gift deg med meg” kledd. Kanskje det er litt av en skuffelse for fansen av den 50 år gamle stjernen. Du er utålmodig og vil se opptak av JLos virkelige store dag. Men det kommer snart også!

Jennifer Lopez går ut av bilen for å skyte filmen “Marry me”

komme seg ut av kjendisnyhetene i bilen

Brudekjolen fra JLO minner veldig om den fra Sofia Vergara

Mange har sammenlignet brudekjolen til Jennifer Lopez med Sofia Vergaras. For noen dager siden ble det også lagt ut bilder av den på Internett. JLO ble sett iført denne brudekjolen på settet til hennes nye film “Marry me”.

Jennifer Lopez jobbet med produksjonen av en romantisk komedie i New York som også inneholdt andre flotte stjerner Owen Wilson og Maluma. Filmen handler om en popstjerne like før bryllupet. Overraskende skiller hun seg fra forloveden kort tid før bryllupet. Den latinske popstjernen som JLO spiller, gifter seg ganske enkelt med en nesten fremmed hun nettopp har møtt.

Kjolen blir i media sammenlignet med Sofia Vaergara

pomi news kjendis nyheter brudekjole

Sammenlign brudekjoler av Sofia Vergara og Jennifer Lopez

Det kan sies at brudekjolene til Sofia Vergara og Jennifer Lopez er til forveksling like. De har et klassisk snitt som skiller seg fra tradisjonelle kongelige bryllup ble ignorert. Skuldrene hennes ble understreket og nederst har du et bredt og flytende skjørt. De ser ut som ekte prinsesser fra eventyrene. Imidlertid var kjolen til Jennifer Lopez prydet med mye mer glamorøse elementer. Hun hadde veldig iøynefallende juveler og hele kjolen var preget av en sølvfarget metallisk farge.

 For snart 20 år siden hadde J Lo på seg en kjole av samme designer 

kjendisnyheter - flott på den røde løperen

Hodeplagget var ikke mindre edelt

kjendisnyheter jlo flott ansikt

JLo og Owen Wilson spiller sammen i Marry Me

kjendisnyheter med en kollega kjendisnyheter

Igjen den vakre kjolen fra et annet perspektiv

kjendisnyheter med brudekjole på vei