Folk skriver og leser mye om aloe vera -planten. Deres sunne egenskaper er spesielt rapportert. Mange bloggere lover bedre hud og hår etter bruk av urtegel. I dag forbereder flere og flere mennesker sin egen naturlige kosmetikk hjemme. Det er også moderne og sunt å spise eller drikke produkter med aloe vera. Du kan selvfølgelig også lage din egen aloe vera gel. Og selv om den gode aloe vera -effekten høres veldig fristende ut, bør du vite noen ting om planten på forhånd:

Det er viktig å nevne at ikke all aloe er skapt like. Det er over 300 kjente underarter av denne planten. Aloe Vera Barbadensis Miller regnes for å være den med de beste helseegenskapene.

Den forfriskende effekten av aloe vera kan demonstreres både internt og eksternt. Over 200 effektive stoffer pleier og skjemmer bort kroppen. Noen av de aktive ingrediensene er vitaliserende, andre avgiftende. En hel rekke bioaktive stoffer finnes i plantens blader, fra vitamin A til sink.

Lag aloe vera gel selv og dra nytte av de utrolige helbredende effektene

Aloe vera juice, gel, fuktighetskrem, såpe og pulverpulver

Historien forteller at frem til første verdenskrig var det aloe vera i nesten alle husholdninger i Tyskland. Anlegget ble brukt til kutt eller brannskader. Anlegget kom ikke tilbake før på 1980 -tallet og regnes for tiden mer som et husplante.

Vær oppmerksom på riktig sekvens når du lager aloe vera gel selv

aloe vera effekt av aloe vera hud

Aloe Vera -effekt – helbredende og foryngende

Aloe vera-planten skylder sine anti-aging egenskaper til den aktive ingrediensen acermannan. Det er medisinsk bevist at denne aktive ingrediensen regenererer kroppens celler og dermed også forynger dem. I tillegg styrkes og beskyttes kroppens immunsystem av den aktive ingrediensen. Styrking av immunsystemet gjennom aloe vera -preparater er selvfølgelig ekstremt bra for en syk kropp. Aloe vera -saften har en effekt på stoffskiftet og avgifter dermed kroppen.

Aloe Vera Gel- mirakelvåpenet for alle hudtyper

aloe vera effekt lag aloe vera såpe selv

Lag aloe vera gel selv

Så enkelt som produksjonen av aloe vera gel virker, kan det også være farlig. Aloe vera -gelen får plantens blader til å se så fyldige ut. Jo saftigere blad, jo mer gel finner vi i det. Man bør være ekstremt forsiktig og vite at de plukkede bladene skal vaskes nøye. Barken inneholder et toksin som kalles aloin. Det bør fjernes så fullstendig som mulig før inntak!

Og slik kan du lage din aloe vera gel selv:

Så, kutt først av bladene du vil ha og del dem i to. Hvis bladene er for store, kutt dem gjennom igjen! Ha bitene i vannet i ca 30 minutter. Etter denne tiden fjerner du forsiktig kantene! Deretter skreller du av barken med en potetskreller og vasker gelen igjen i rent vann. Nå har du grunnlaget for kosmetikk og sunn mat og drikke.

Jo fyldigere aloe vera bladet er, jo mer aloe vera gel finner du i det

aloe vera effekter spiser aloe vera

En fuktighetsgivende oase kalt aloe vera

aloe vera effekt aloe vera hudhår

Aloe Vera Gel pleier og beskytter hud og hår

Aloe vera -planten har mange sunne aktive ingredienser. Blant dem kan du finne det viktige kalsium, magnesium, kalium, sink og til og med hele vitaminområdet. Aloe vera gel fungerer perfekt mot tørr hud og hår.

Hvis du pleier håret og huden din regelmessig med aloe vera -masker, vil du snart merke at huden din ser mye yngre ut og at håret får tilbake glansen og kvaliteten. Her er noen enkle og veldig sunne oppskrifter for å lage din egen ansiktsmaske eller hårbehandling:

Aloe vera -gelen utfyller selvfølgelig også hjemmelaget kosmetikk 

aloe vera effektbutikk aloe vera kosmetikk

Aloe vera gel er egnet for alle hudtyper

aloe vera effekt aloe vera hud øyne

Ansiktsmaske for skinnende hud: Bland de samme mengdene aloe vera gel, organisk blomstring honning og kokosolje sammen! Påfør et tynt lag på huden, og snart vil du se den positive forandringen selv.

Ansiktsmaske for tørr hud: 1 ss olivenolje, 1 ss aloe vera gel, 1 ts honning. Følg trinnene ovenfor!

Ansiktsmaske for fet hud: 1 ss naturlig yoghurt, 1 ss aloe vera gel, 1 ts sitronsaft. Følg trinnene ovenfor!

Vitaliserende hårbehandling: Bland 1 ss jomfruolivenolje i ca. 100 ml aloe vera gel! Påfør pastaen på håret og vikle et håndkle rundt hodet ditt. Vask av som normalt etter en time.

Du kan legge noen dråper av din favoritt aromaolje til masken!

Få håret i gang igjen ved regelmessig å påføre en balsam med aloe vera gel 

aloe vera effekt aloe vera gel vaske hår

Håret blir levende igjen og er så lett å gre 

aloe vera effekt aloe vera gel kam hår

Drikk eller spis aloe vera

Av de 22 aminosyrene vi kjenner, finner vi 20 i et aloe vera blad alene. De deltar i mange metabolske prosesser som er viktige for livene våre. Kroppen vår kan ikke produsere noen av aminosyrene selv. Av denne grunn er det tilrådelig å supplere kostholdet vårt med aloe vera -produkter. Det sies at hvis du drikker et glass aloe vera juice tre ganger om dagen, gjør du deg godt og fremmer skjønnhet og helse.

Det vanlige inntaket av aloe vera juice vekker kroppens forsvar 

aloe vera effekter spiser aloe vera

Aloe vera -gelen avgifter og revitaliserer kroppscellene 

aloe vera effekt spiser aloe vera slankemiddel

Oppbevar aloe vera gel riktig og la den vare lenger

Aloe vera -gelen holder seg frisk i opptil 24 timer ved romtemperatur. Men hvis du vil dra nytte av gelen litt lenger, legg den i kjøleskapet. Bruk lufttette beholdere og beskytt gelen mot lys.

Et veldig praktisk og praktisk alternativ er å fylle aloe vera -gelen i isbitformer. Så du kan alltid bruke noe av det i porsjoner.

Bland aloe vera -gelen med honning og kokosolje og skjem bort huden og håret 

aloe vera effekt lag aloe vera krem ​​selv

Lag dine egne ansiktskremer eller masker, prøv å bruke dem så raskt som mulig.

Aloe vera gel kan ikke bare brukes til ansiktshud eller hår. I tillegg til å være skånsom og nærende, har aloe vera gel også regenererende og helbredende egenskaper. Det bekjemper psoriasis eller nevrodermatitt uten problemer.

Igjen, aloe vera gel hjelper mot flass og hudirritasjon 

aloe vera effekt aloe vera gel vokse hår

De antiseptiske og beroligende egenskapene lover også sunt tannkjøtt. Du kan blande gelen med kokosolje og bruke den i stedet for tannkrem.

Sist men ikke minst vil vi legge til at denne sunne eliksiren også kan brukes forebyggende og kurativt på kjæledyr.

Forsiktighet! Aloe vera utfyller konservative terapier, det erstatter dem ikke!

Hvis den er lagret på et kjølig sted og beskyttet mot lys, kan aloe vera -gelen få en lengre levetid 

aloe vera effekt lag aloe vera gel selv 2

Samle den helbredende aloe vera gel og behold den godt 

aloe vera effekt lag aloe vera gel selv kosmetikk

Fyll på rene flasker og bruk innen få dager 

aloe vera effekt lag aloe vera olje selv

aloe vera effekt aloe vera hudolje