i Kultfilm “Titanic” spiller Leonardo DiCaprio Jack Dawson, som drukner i det kalde vannet i Atlanterhavet. Men i virkeligheten ser det ut til at han er en veldig god svømmer. Han ble en helt i ferien han var sammen med Camilla Moroni Tilbrakte nyttårsaften i Santa Barbara. Han og flere andre personer deltok i en redningsaksjon. En mann hadde forsvunnet og de lette etter ham. Dramaet begynte 30. desember og Hollywood -stjernen innså umiddelbart at båten hans var den eneste i området. Han tenkte ikke på det i et minutt og gikk på jakt etter personen som var i livsfare. Leonardo DiCaprio var den første som så denne personen, og han hoppet i vannet for å redde ham.

Leonardo diCaprio overbeviser i økende grad verden om at han er en veldig god person

Leonardo diCaprio - Redning av dyr

Hvordan skjedde ulykken i utgangspunktet??

Ifølge avisen Sun jobbet denne personen på et cruiseskip og var sannsynligvis full. Som et resultat av denne tilstanden kom han i en nødssituasjon. Vel, det kalles flaks! På den ene siden ble livet hans reddet, og på den andre ble det gjort ved hjelp av en veldig fremtredende person.

Bare en uke etter denne bragden dukket Leonardo DiCaprio opp ved Golden Globes Awards -seremonien. Der mottok hans kollega Brad Pitt en pris for filmen “Once upon A Time .. in Hollywood”, der begge deltok.

Leonardo var den som hjalp til med båten sin i ulykken

Et portrettbilde - Leonardo diCaprio

Det ble et heroisk minne fra Leonardos siste ferie

Leonardo diCaprio - flott landskap

En av de mest kjente scenene fra Titanic -filmen 

Leonardo diCaprio - flott scene fra Titanic

Jada, etter denne hendelsen er Leonardo en enda større helt for sine kvinnelige fans

Scene fra Titanic - Leonardo diCaprio

Leonardo ser ut til å være en veldig god svømmer!

flott båt - Leonardo diCaprio