Dagene blir lengre, det blir varmere og varmere, vinterstrøkene ligger stuet i skapet og kommer ikke ut på en stund. Men mens vi ikke kan vente på flotte grillfester og den etterlengtede strandferien, kan det være mange utfordringer å handle klær til sommeren. Kanskje virker det som om resten av verden går rundt i korte shorts, t-skjorter og badedrakter mens de ikke finner de riktige sommerantrekkene for deg selv. Eller har du ikke lyst til å handle sommerkjoler? Vi kan endre det og vil derfor gi deg noen ideer om hvordan du enkelt kan finne vakre, passende og morsomme klær for sommeren. Shopping kan faktisk være veldig gøy! Tror du ikke Les videre og få friske ideer fra tipsene våre nedenfor…

Dedoles Summer Collection Sommerantrekk Strandhåndklær Dedoles Summer Collection Sommerantrekk Badetøy

Handle sommerantrekk – 7 nyttige tips

  1. Velg sommerkjoler i lyse og / eller fargerike nyanser

Kjoler i lyse farger er perfekte for sommeren. Som du vet, absorberer svarte og mørke nyanser mer varme, mens hvite og lyse nyanser holder kroppen kjøligere og legger til letthet og en luftig følelse. Så nyt den varme sommertid ved å velge lyse og / eller fargerike klær og tilbehør. Morsomme motiver, fargerike tekstiltrykk og friske fargekombinasjoner letter automatisk stemningen og skaper en lykkelig sommerfølelse. Med dette i bakhodet kan du trygt velge sommerkjolene dine for å løfte humøret. Men du kan forstå det mye bedre hvis du ser på Sommerkolleksjon fra Dedoles se på. Morsomme og fargerike flip-flops, muldyr, badehåndklær og vesker også Badedrakt venter bare på å bli oppdaget av deg. Disse løfter ikke bare den generelle sommerstemningen, men også shoppingstemningen du kanskje har savnet før.

Dedoles Summer Collection Sommerantrekk Flip Flops

  1. Med brede sommerkjoler føles kroppen fri og fleksibel

Sommeren krever lyse stoffer som flagrer i vinden. Velg flytende sommerkjoler i stedet for hudtette sommerkjoler. Se etter klær av lett bomull, silke, lin eller chiffon. Dette gjelder alle klesplagg: kjoler, skjørt, topper, truser og til og med shorts. Et annet alternativ som er alt raseri akkurat nå er Skjortekjoler å ha på seg. Disse er brede, komfortable og tilbyr komforten til både en skjorte og en sommerkjole.

Dedoles Summer Collection Summer Outfits Socks Summer Dress

  1. Du trenger alltid en klassisk stripet skjorte om sommeren

En stripet skjorte er det perfekte sommerstykket. Den nautiske stemningen og den klassiske stilen gjør den lett å ha på med en rekke sommerantrekk.

Hvis du bare har en stripet skjorte, velger du en klassisk skjorte med båthals og trekvarters ermer i hvitt og mørkeblått. Imidlertid bør stripene ikke være for tykke og selvfølgelig horisontale.

Du kan kombinere en stripet skjorte med praktisk talt alt: shorts, skjørt, bukser, denim, etc..

Dedoles Summer Collection Sommerantrekk Skjortekjole

  1. Chinos kan brukes hele året

Chinoshorts for kvinner kommer i en rekke farger og lengder, og de er ikke bare gode for båtturer eller helger. Chinos er et flott alternativ til denimshorts og er ekstremt komfortable og trendy.

  1. Hatter er et must om sommeren

Alle burde ha en sommerhatt! Hvis du ikke har en, er det sannsynligvis fordi du ikke har funnet den perfekte hatten for deg enda! Disse er ikke bare et stilig sommertilbehør, men beskytter også ansiktet ditt mot de skadelige solstrålene.

I tillegg til stråhatter med bred brem, er det også mange andre modeller du kan velge mellom. Denne sommeren, for eksempel, er bøttehatter alt raseri. Men hvis du ikke vet hvilken type lue som ser best ut på deg, kan du gå til en lokal hattebutikk og søke råd fra butikkinnehaveren.

Dedoles Summer Collection Summer Outfits Bucket Hat

  1. Du kan aldri gå galt med aviator solbriller

Leter du etter de perfekte solbrillene for sommeren? Kanskje du vil ha en trendy modell som ikke går av moten neste sommer. Det er akkurat det som er aviatorbrillene. De har alltid vært på mote og vil alltid være på mote. Formen er tidløs og ser bra ut på både menn og kvinner.

  1. Smykker i naturlige og jordfarger passer godt til de fleste sommerantrekk

Sommermote krever smykker i jordfarger. Se etter armbånd, halskjeder og øredobber i blått, gull, turkis, rosa, brunt, grønt eller til og med lyst mønstrede bomullsarmbånd. De nøytrale fargene passer til de fleste, om ikke alle, sommerantrekkene.

Dedoles Summer Collection Sommerantrekk Badedrakt

Med disse tipsene er du allerede godt bevæpnet og kan velge sommerantrekk bevisst og uanstrengt. Bare kos deg og nyt sommeren! Kjoler med morsomme motiver og i friske farger, samt noen klassiske modeller, vil hjelpe deg mye.

Dedoles Sommerkolleksjon Sommerantrekk Flip Flops and Mules Dedoles sommersamling sommerantrekk morsomme motiver Dedoles Summer Collection Summer Outfits Mules Dedoles Summer Collection Sommerantrekk Sommerkjoler Dedoles Summer Collection Sommerantrekk