Magnetvipper er definitivt den siste mani i skjønnhetsscenen når det gjelder falske vipper. De varierer i lengde og tetthet og passer for både det daglige og det glamorøse klubbutseendet. Det som gjør disse øyevippene så populære og populære er deres unike magnetiske klikksystem. I motsetning til konvensjonelle øyenvippeutvidelser skjer dette her ved hjelp av magneter. Det irriterende å stikke og tørke ut hører fortiden til. Du kan finne ut mer om denne nye skjønnhetstrenden nedenfor. Hvordan du kan feste magnetiske øyenvipper selv og hvilke fordeler og ulemper de har.

Magnetiske øyenvipper av høy kvalitet ser ut som ekte

magnet øyenvipper for et perfekt utseende

Hva er magnetiske øyenvipper?

Som du allerede kan gjette, kommer den varme trenden fra USA. Men det erobret raskt også kosmetikkbutikker, salonger og apotek her i landet. Avhengig av produsenten kan du se forskjellige priser på magnetiske øyenvipper – fra rundt 5 til 50 euro. Når du kjøper, er det tilrådelig å lese gjennom flere anmeldelser og kundekommentarer og deretter prøve ut favorittprodukter selv.

Og hvordan fungerer egentlig magnetiske øyenvipper? Superenkelt. Disse består av to øyenvippebånd per øye, som klippes på dine egne øyenvipper takket være magneter. En slags “øyenvippesmørbrød” dannes så å si, der øyevippene er fyllet. I de billigere versjonene er magnetiske øyenvipper laget av syntetisk hår. Produkter av høy kvalitet er ofte laget av ekte dyrehår, for eksempel fra mink. Du bør definitivt vurdere dette når du kjøper. Spesielt dyreelskere og veganere ville definitivt ikke ha slike øyevipper.

Øyevipper med tre magneter ligger mye bedre mot din egen vippekant

magnet øyenvippe tips og triks

Fest magnetiske øyenvipper, går slik:

Mange øyevippesett har nå en spesiell applikator for enklere påføring. Hvis du følger instruksjonene, blir det enda enklere for deg. Men hvis dette verktøyet ikke er inkludert i produktet ditt, kan du installere det trinnvis som beskrevet nedenfor.

Første trinn: Påfør ønsket øyesminke, inkludert mascara. Det er også lurt å bruke en eyeliner på den øvre vippekanten. Kanten av de magnetiske øyevippene smelter senere sammen optisk med det og ser mye mer naturlig ut. Når du er helt tørr, går du til trinn 2.

2. trinn: Fjern det øvre vippebåndet fra emballasjen. Det betyr, legg dette der magnetene er på undersiden. Legg deretter denne øvre delen forsiktig på de øvre øyevippene dine ved hjelp av plastpincetten, så nær vippekanten som mulig.

Ekstra tips: Bøy de magnetiske øyevippene litt med fingrene før du fester dem, slik at de får en mer naturlig form og er mer behagelige å ha på.

Under ingen omstendigheter bør du bruke metallpincett når du fester dine magnetiske øyenvipper

magnet øyenvippe festeverktøy

3. trinn: Ta deretter det nedre vippebåndet for hånd og påfør det på undersiden av vippene. Start med ytterkanten først. Det er vanligvis mye lettere på den måten. Med en myk klaff tiltrekker magnetene til de to øyevippebåndene hverandre og øyevippene er allerede godt på plass.

Mange magnetiske øyenvipper kan også blekkes etter ønske

magnet øyevipper skjønnhetshype

Når du fester dine magnetiske øyenvipper, trenger du litt mer tid og tålmodighet i begynnelsen. Her, som med mange andre skjønnhetsmetoder, gjelder følgende: Øvelse gjør mester! Derfor, ikke fortvil hvis det ikke fungerer optimalt fra første gang.

Den spesielle applikatoren gjør det mye enklere å påføre

Det er enkelt å feste magnetiske øyenvipper

Det er enda enklere å fjerne de magnetiske øyevippene fordi magnetlåsen kan åpnes super raskt. Du bør bare gripe vippene litt strammere med fingrene og gni dem lett horisontalt. Etter at du har fjernet øyevippene, kan du legge dem i en oppbevaringsboks, som du vanligvis kan kjøpe med produktet eller få det i gave.

Magnetiske øyenvipper kan brukes flere ganger. Imidlertid bør du rengjøre dem regelmessig med en forsiktig øyesminkefjerner og en lofri bomullspute for å holde dem i god stand og se fantastiske ut lenger.

Få forskjellige modeller av øyenvipper og endre dem avhengig av anledningen

lære å feste magnetiske øyenvipper

Hva er fordelene med magnetiske øyevipper?

Magnetvipper er en virkelig velsignelse, spesielt for følsomme øyne og mennesker med allergi. Fordi her er lim og oppløsningsmidler fullstendig eliminert. I tillegg er det ikke lenger nødvendig å observere eventuelle tørketider. Alt skjer på en eller annen måte rent og ukomplisert. Her er alle de viktigste fordelene på et øyeblikk:

  • ingen lim og venter
  • Fest bare med en pinsett av plast
  • egnet for sensitive øyne og allergikere
  • skal brukes flere ganger, derfor miljøvennlig og billig

Få den perfekte vippen med magnetiske øyevipper

magnet øyenvippe feste tips

Det er også ulemper?

Dessverre har selv de største produktene noen ganger ulemper. Når det gjelder magnetiske øyenvipper, rapporterer noen kunder følgende ulemper:

  • Spesielt billigere øyevipper er ikke så enkle å feste fra første gang
  • noen ganger er magnetene i synsfeltet og oppfattes av mange som irriterende
  • Magnetiske øyenvipper kan virke unaturlige eller litt stive
  • magnetiske øyenvipper av høy kvalitet er ofte laget av mink og er derfor ikke egnet for veganere eller dyreelskere
  • Øyevippene kan skli under trening eller andre aktive bevegelser

Til tross for sine ulemper, er magnetiske øyevipper et flott skjønnhetsprodukt som ofte foretrekkes

Kjøp øyevipper med 3d magnet

Prøv de trendy falske vippene med magneter som du vil, og gjør din egen opplevelse med dem. Ha det gøy med å forskjønne og feire!

Hvis du blir vant til det, kan du feste det på noen få sekunder

fest magnetiske øyenvipper

Så mystisk og sensuell … med magnetiske øyevipper!

fest magnetiske øyevipper raskt og enkelt