To er de helt spesielle høydepunktene i den nye Zac Posen -kolleksjonen for 2020. På den ene siden er det retrospektivet på 1940 -tallet i forrige århundre, som vi opplever her i utrolig mange varianter. I tillegg ble presentasjonen av “Resort 2020” -kolleksjonen forbedret av modellen Lindsey Wixson til en super positiv overraskelse. I følge designeren deltok hun veldig aktivt i utvalget av de presenterte klærne. Så hun har formet karakteren til denne samlingen veldig sterkt.

Retro design kombineres med asymmetriske elementer

grå idé motetrender

Zac Posen 2020 – klare linjer og inspirerende detaljer

Førtiårene var inspirert av klassisisme, og du kan til og med si – av klassisisme. Mange av de utrolig moderne kjolene fra denne samlingen får kvinnene til å fremstå som en levende skulptur. De klassiske brettene, belter og ermer tjener til å understreke kvinners personlige fordeler.

Dette gjelder også med full styrke de originale nyansene i de klassiske fargene. I tillegg har du følelsen av at du har jobbet med stor presisjon på intensiteten og karakteren, slik at den personlige karismaen blir vist med fordel på en spesielt unik og positiv måte. På grunn av dette var Lindsey Wixson i stand til å finne kjoler og kombinasjoner av dem som ble laget for henne. Enhver kvinne kan gjøre det samme. Det er det geniale med denne samlingen.

En super moderne nyanse av klassisk grønt

grønn idé - flotte motetrender

Lindsey Wixson – et spesielt utseende for Zac Posen

Som jeg sa før, er utseendet til Lindsey Wixson en sensasjon i seg selv. Årsaken er ikke bare deres aktive og intensive deltakelse i valg av klær og hjelpen for deres vellykkede presentasjon. Lindsey hadde et fysisk traume, og mange trodde at modellkarrieren allerede lå bak henne. Så hun skrev det selv i 2017. På grunn av en skade klarte hun ikke å gå på høye hæler. Hun har ikke vært på motepallen siden 2017. De elegante, langstrakte klassiske linjene i den nye samlingen av Zac Posen i forbindelse med hennes flotte figur, gjorde det imidlertid mulig å presentere den uten høye hæler..

Svart -hvitt fotografering fremhever best sjarmen til noen kjoler

Motetrender bredt

Modellen ser ut til å ha brakt hennes følelsesmessige natur inn i utseendet. Fordi du opplever et utrolig unikt drama her – gjennom bretter, asymmetriske ermer og andre funksjonelle og samtidig dekorative elementer, spres en egen dynamikk. I dette tilfellet blir samlingen en lengre fortelling om spennende opplevelser, hvis fokus er femininitet i klassisk og moderne forstand.

Interessante fakta om Zac Posen

Denne samlingen av Zac Posen er ikke bare et høydepunkt, men en logisk konsekvens av hans faglige utvikling. Hvordan dette oppskalere og samtidig veldig spennende resultatet ble til kan forklares i sammenheng med hans generelle karriereutvikling. Her er noen spennende fakta om denne som er så viktig for motepersonligheten.

Eksklusiv eleganse med dyremønstre

Mote trender gylden idé

Han ble født 24. oktober 1980 i et nabolag i New York med mange motebutikker. Faren er en talentfull kunstner og moren – en advokat. Så fra dag én var han på rett sted for sin utrolige karriere. Det er ingen signifikant person i moteverdenen i disse dager som ikke vil ha noe fra hans kreative design. Så karrieren hans begynte veldig bra, men det var også noen ting han slet med. Han led av disleksi og hadde problemer med å vise sin kreative side gjennom språk.

Sennepsfargen med en moderne glans

Motetrender gullkjole

Det er sannsynligvis derfor han brukte mote og design som uttrykksmiddel. Kanskje det er her affiniteten for mennesker som er talentfulle, men har alvorlige vanskeligheter i livet å overvinne kommer fra. Som tilfellet er med Lindsey Wixson. Han designet sin første kjente kjole for Naomi Campbell, som er en veldig god venn av ham. Den nåværende samlingen har også retro -linjer i kombinasjon med detaljer som understreker utøvernes personlige fordeler. I løpet av sin karriere har motedesigneren hovedsakelig fokusert på dameklær. Områdene der han forskjønner verden din er veldig varierte. De spenner fra brudekjoler til samlinger for spesifikke personligheter til antrekket for noen av de store amerikanske flyselskapene. Med alle disse utfordringene lærte han å designe klassiske klær som også understreker individuell skjønnhet.

Zac Rosen kjoler har brettene på akkurat det rette stedet

Mote trender svart dress

Hva forutsier Zac Posen -kolleksjonen om de kommende motetrendene i 2020?

Selvfølgelig kan vi se denne kolleksjonen av Zac Posen som en prediktor for motetrendene i det kommende året. Klassiske og også retro design er å se på som en stabil base hvor man kan eksperimentere med de andre aspektene av klær. I denne forbindelse er spesielt fargene et spennende eventyr – her ser vi stor mystisk inspirasjon fra skogen av varme dager med soloppgang og solnedgang og generelt fra de følelsesmessige øyeblikkene som naturen har å tilby oss … Så vi kan nesten ikke vente på dette kommende motesesong!

Designet av dameklær er kjernen i Zen Posens arbeid

Mote trender brun kjole

Lindsey Wixson har valgt hvilke klær hun skal ha på seg

Prinsesser kler motetrender

motetrender i retrolook

edle rosa motetrender

strammere snitt motetrender

Blomsterelementer understreker femininitet

gylden prakt motetrender

lyseblå kjole motetrender

Klassiske idé motetrender

Posen understreker de klassiske og moderne aspektene av femininitet med klærne

kombinasjon med genser motetrender

Mote trender hverdagsklær

Mote trender Fargede trykk

Motetrender provoserende rød

Kvinnen med alle sine særegenheter som en perfekt skulptur …

Mote trender veldig edel grønn

Mote trender flotte blå ideer

Mote trender flott dress med mønstre

Mote trender flotte belter

Foldene på Resort 2020 -kjoler er dramatiske!

super flotte mørkeblå kjoler motetrender

flotte brede kjole motetrender

forskjellige Lilas motetrender