Rafael Nadal og Mary Perello har vært sammen i 14 år og sist lørdag giftet de seg på et slott på Mallorca. Mer enn 350 gjester var der, og en del av seremonien består av minner fra gamle dager. Bryllupet var på et slott på Mallorca, La Fortaleza.

Rafael Nadal giftet seg med kjæresten sin

Et vakkert par - Rafael Nadal

Stedet

La Fortaleza Castle har vært eid av Lord Lupton siden 2011. Han kjøpte denne luksuseiendommen for mer enn $ 30 millioner, selv om prisen som opprinnelig ble bedt om var $ 75 millioner. Dette er det dyreste eiendomsstykket i Spania og et historisk syn. Festningen ble bygget i 1628 og var ment å beskytte mot inntrengere.

Fotballspiller Gareth Bale og hans nåværende Emma Rhys Jones giftet seg på samme sted i juli. Traileren “The Night Manager” med Tom Hiddlestone og Olivia Hollmann ble også filmet her.

Bryllupet fant sted på slottet “La Fortaleza” på Mallorca

Landskap - flott tid - Rafael Nadal

Mer om selve bryllupet til Rafael Nadal

Rafael Nadal så fantastisk ut i sin skreddersydde marineblå drakt. Marias brudekjole, også kjent som Xisca Francisca, hadde vakre lange ermer og var generelt et mesterverk av motedesigner Rosa Clará. Xiscas krøller var bundet i en klassisk frisyre, og hun hadde på seg et langt slør. Halsen hennes var prydet med en fantastisk juvelkjede. Stilen til dette ble påvirket av den franske Art Deco. Den var preget av subtile mønstre i form av blomstermotiver.

I løpet av bryllupet var det mange fine øyeblikk der bryllupsparet viste mye ømhet for hverandre. Det var også en veldig åpen, kjærlig stemning blant alle vennene som var til stede.

Xisca -kjolen er fra designeren Rosa Clará

Rafael Nadal Hichzeit - grønne omgivelser

Instagram -innlegget fra Rosa Clará

Rosa Clará delte flere detaljer om bryllupet på Instagram. Det har vært et nydelig bryllupsdag for oss alle. Vi føler oss utrolig stolte over at vi fikk lov til å være en del av det. Vi hilser dette unike og søte paret og ønsker dem det beste for alltid.

Nadal var kledd i en marineblå drakt

Rafael Nadal - et flott bilde

Rafael og Xisca for noen år siden

Rafael Nadal med kjæresten

Rafael og Xisca – veldig unge

Xisca og Rafael Nadal sammen