Gode ​​sommerfestideer starter med å tenke på den beste måten å dekorere hagen din på. Med det i tankene, velg et tema eller hovedfarge for ditt neste sommerfest og vær tro mot din egen stil. For eksempel kan du matche hovedfargen til de blomstrende blomstene og plantene i hagen din. Legg til duker, pute puter og servietter for å fremheve fargepaletten du har valgt. Draperte stoffer ser elegante ut og gir ekstra beskyttelse mot solen om sommeren.

Dekorasjonsideer til en spektakulær sommerfest

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest ballonger vannmelon

Utvid temaet ditt ved å henge opp store, fargerike papirpomponger eller andre sommerfestdekorasjoner som flagg og kranser. Blomster i samme farge gir gjennomtenkte aksenter. Et formelt arrangement gir et hagefest et sofistikert preg, og noen uformelle detaljer som blomster i beholdere og kanner harmonerer med naturen rundt.

Blomster og farger bør ikke mangle på en sommerfest

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest drikke bar

1. Lag en feststemning på kort tid

Ballonger og flagg gir hver hendelse en spesiell feststemning. Bare heng opp flagg og ballonger for å friske opp sommerfesten din. Du kan også tilpasse disse ved å lage dine egne flagg.

Festdekorasjon fra fargerike ballonger og flagg

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest flagg ballonger

2. Pynt med papirbobler

Dekorer sommerfesten din med pom-poms som du har laget selv, og skap en ukomplisert feststemning. Bruk mønstret papir for å legge til et livlig preg på innredningen. Med monokromatisk papir vil du oppnå en sofistikert raffinement. Og papirpomponger i hvitt eller helt i svart gir en iøynefallende skjerm. Hvis du er tidsbegrenset, kan du også kjøpe ferdige pom poms fra festbutikken.

Heng papirpomponger i livlige fargenyanser over bordet

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest papir pomponger

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest bord dekorasjon papir pomponger

3. Gjør bordet stilig

Hvis du skal holde en formell utendørs sommerfest, så dekk bordet som om du var inne i stua. Fortsett med oppmerksomhet på detaljer og dekk bordet med stilig bestikk, glass og servietter. En blomsterbukett på midten av bordet og tente lys er rett og slett et must.

Vis stil og raffinement! 

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest borddekning

Å dekke bordet er imidlertid en kunst

innendørs hage tema bryllup dekorasjoner Elegant berømt meksikansk tema bryllup dekorasjoner Picture Collection Sommerfest dekorasjon ideer hagefest bord sittepute

4. En varm velkomst

Gi dine kjære gjester en varm velkomst ved å plassere et oppslagstavle ved inngangen. Eller fortell gjestene dine om anledningen din til å feire. Skriv en bursdagsmelding eller et jubileum for alle å se for å sette tonen for hagefesten.

Lag et innbydende inngangsparti

Sommerfest Dekorasjonsideer Hagefestinngang VelkommenSommerfest dekorasjon ideer hagefest bord inngangsparti

5. Spill hagespill

Hagefestspill er en fantastisk isbryter og vil bli en stor hit blant gjester i alle aldre. Hold deg til klassikerne som hoopla og kegler og invester i tresett av høy kvalitet. Klassiske trehagefestspill ser mer sofistikerte ut og kan brukes i årevis. En god idé er å plassere komfortable lenestoler utenfor for tilskuerne.

Unge og gamle gleder seg til utendørs spill

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest hagespill treleker

6. Start festen med en pinata

Barn, og faktisk ikke bare barn, vil elske dette morsomme hagefestspillet. Fyll pinataen med godteri og heng den på en gren. Angi forskjellige områder i hagen din for forskjellige aktiviteter, og alle dine gjester vil bli fornøyd.

I følge en spansk tradisjon

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest pinataSommerfest dekorasjon ideer hagefest pinata blomster

7. Praktiske pyntegjenstander på temaet i hagen

Hvis sommerfesten din finner sted i hagen uansett, kan du bruke tematilbehør som praktiske pyntegjenstander. Blomsterpotter er en smart måte å kreativt presentere bestikk, servietter, sugerør, etc..

Tenk praktisk!

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest tema dekorasjon varer blomsterpotter bestikk

8. Buffet for kaker og søtsaker

En fest uten kake eller kake er imidlertid ikke en ekte fest. Det er best å designe et bord som er beregnet på søtsaker. Du kan til og med arrangere en morsom konkurranse for gjestene dine. Alle bør ha med hjemmelaget kake. Vinneren er den hvis kake blir spist først.

Alle liker å bite i kaker og terter, ikke sant??

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest buffet søtsaker

I shabby chic stil

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest bord buffet søtsaker skap

Du spiser også med øynene

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest bord buffet søtsaker

De enorme dekorative blomstene av papir passer perfekt til det

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest bord buffet godteri papir blomster dekorasjon Sommerfest dekorasjon ideer hagefest bord buffet godteri rosa kake

9. En improvisert fotoboks

Ingen fest er komplett uten flotte bilder! Forbered et kamera og noen morsomme rekvisitter for å oppmuntre gjestene til å ta bildene sine. Hagen gir det ideelle bakteppet for vakre bilder.

Bilder er en viktig del av enhver sommerfest og er veldig morsomme

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest ta bilderSommerfest dekorasjon ideer hagefest bilder lage bakgrunnSommerfest dekorasjon ideer hagefest ta bilder

10. Gjør det personlig

Juster aldri glasset igjen! Originale glassunderlegg, som du kan sette navnet ditt på, kan være løsningen på problemet. Det ville vært enda smartere hvis du designer festinvitasjoner som kan brukes som coasters på festdagen. Bare be gjestene dine om å ta disse med på festen.

Orden er viktig! Navnet på glassbanen

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest glass coaster invitasjon

11. Lys opp hagen

Utendørs lykt og lys er et must hvis hagefesten fortsetter etter solnedgang. Kombinasjonen av forskjellige lyskilder skaper en magisk atmosfære. Hvis du ikke har en plen for lanternene dine, kan du oppnå en lignende effekt ved å “plante” dem i store, robuste potter på terrassen eller balkongen. Velg solcelledrevne lamper, slik at du ikke trenger å lete etter skjøteledninger eller batterier. Hvis du er så heldig å ha en stor hage, er det verdt å belyse hagestier, slik at du kan guide gjestene til forskjellige steder. Du kan bruke papirlanter for å markere ujevne overflater eller trinn.

Tenk også på belysningen

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest hage belysning ideer lys

Nå kan festen fortsette …

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest hage belysning papir lanterner

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest hundrevis av hengende lys

Taklampe er også en god idé

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest design hagebelysning

Sørg for at du har et skyggefullt sted i hagen

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest lysthus skygge solbeskyttelse

Jungelfesten kan begynne!

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest ballonger jungel fest tema

Implementer gamle bilderammer som hagedekorasjoner

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest bilderamme buffet

Bygg et lavt bord selv fra paller

Sommerfest dekorasjonsideer hagefestbord laget av paller

Spiselige dekorasjonsideer med jordbær

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest bord buffet søtsaker jordbær Sommerfest dekorasjon ideer hagefest bord dekorasjon jordbær

Organiser sommerfest dekorasjon ideer hagefest

Mos som en naturlig borddekorasjon

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest bord dekorere mos dekorasjon skygge treet Sommerfest dekorere ideer hagefest bord dekorere Sommerfest dekorasjon ideer hagefest dekk bordets farge aksenter Sommerfest dekorasjon ideer hagefest dekk bordlys Sommerfest dekorasjon ideer hagefest bord farge aksenter

Sommerfest dekorasjon ideer hagefest dekk bordet dekorere gul