The Dark Knight har en lang og vellykket historie innen film og TV og er nå klar til å komme tilbake via The Batman. Prosjektet for den nye DC -filmen utvikler seg for tiden bare sakte. Men vi vet allerede mye om det. For eksempel regisserer og skriver filmskaperen Matt Reeves, best kjent for Cloverfield og Dawn of the Planet of the Apes. Robert Pattinson tar rollen som The Dark Knight. Filmen slippes på kino 25. juni 2021. Vi ser også en rekke andre kjente ansikter i dekke av noen av våre mest elskede og fryktede borgere i Gotham. Bli med på å oppdage alt du bør vite om The Batman!

Matt Reeves erstatter Ben Affleck

The Batman Alt vi vet om den nye DC -filmen matt reeves regissur

Hvem ser vi i The Batman?

Da de første ryktene om en splitter ny Batman-film dukket opp i juli 2015, trodde alle umiddelbart at Ben Affleck skulle regissere og spille hovedrollen igjen, med Geoff Johns som skrev manuset. Da Affleck mislyktes kort tid etterpå, endret prosjektet seg imidlertid fundamentalt. Matt Reeves ses nå som regissør av The Batman.

Reeves skriver og jobber som produsent sammen med kollegaen Dylan Clark.

Valget om å kaste Robert Pattinson som Bruce Wayne er enkelt, ifølge en innsider fra Warner Bros., da hans eneste virkelige konkurranse angivelig var Nicholas Hoult. Det antas at Jeffrey Wright spiller kommissær James Gordon, Batmans klassiske allierte. Andy Serkis vil også spille rollen som butler Alfred Pennyworth. Selv om han er mest kjent for sin filmopptak i Planet of the Apes, har Serkis levert noen anerkjente forestillinger på kamera de siste årene, inkludert en minneverdig birolle i Black Panther.

Robert Pattinson som den yngre Bruce Wayne

The Batman Alt vi vet om den nye DC -filmen batman robert pattinson

Andy Serkis er den nye Alfred

The Batman Alt vi vet om den nye DC -filmen Andy Serkis Alfred

Jeffrey Wright som kommissær Gordon

The Batman Alt vi vet om den nye DC -filmen Jeffrey Wright Commisioner Gordon

Skurkene

Det ryktes at Batman har mellom to og seks skurker. Zoe Kravitz er imidlertid fortsatt den eneste offisielt bekreftet. Kravitz spiller Selina Kyle. Som fansen altfor godt vet, er Selina det sivile alter egoet til Catwoman, den beryktede Gotham -tyven som har vært Batmans allierte, fiende og romantiske partner gjennom årene.

Zoe Kravitz tar rollen som Catwoman

The Batman Alt vi vet om den nye DC -filmen zoe kravitz catwoman

Paul Dano skal ha hovedrollen som skurken Edward Nashton, The Riddler, mens Colin Farrell tar på seg rollen som den beryktede pingvinen. Mad Hatter og Two-Face kan også være der, men ingenting er bekreftet ennå. Joe Manganiello burde ha spilt Deathstroke i Afflecks film og til og med dukket opp i en kort scene i Justice League. Nå som det er en ny regissør, er det ukjent om Manganiello vil beholde rollen.

Colin Farrell er pingvinen

The Batman Alt vi vet om den nye DC -filmen Colin Farrell the Penguin

Paul Dano som The Riddler

The Batman Alt vi vet om den nye DC -filmen paul dano the riddler

Joe Manganiello vil bli med det som Deathstroke?

The Batman Alt vi vet om den nye DC -filmen deathstroke joe manganiello

Hva handler The Batman om?

The Batman sies å være satt på 90 -tallet, rundt begynnelsen av Bruce Waynes heroiske karriere. Dette kan tyde på at Pattinson spiller en yngre versjon av Afflecks Batman. Batman mot Superman bekreftet at Waynes ble myrdet i 1981, noe som betyr at Bruce ville ha late som om han var Batman for første gang på begynnelsen eller midten av 1990-tallet.

Vi vet sikkert at den nye DC -filmen ikke vil være en annen opprinnelseshistorie. Batman vil utforske den mørke ridderens verden på en ganske ukjent og mystisk måte, og understreke hans detektivferdigheter mer enn i tidligere filmer og hente inspirasjon fra arbeidet til Alfred Hitchcock. Imidlertid sies det at Reeves nylig har revidert manuset for å tilby mer action og en mer balansert versjon Superheltopplevelse å tilby.

Flere rapporter tyder på at The Batman er starten på en helt ny trilogi. Reeves kunngjorde tilbake i 2017 at han hadde ideer til en flerfilmshistorie. “Jeg har ideer til en historiebue, men det er veldig viktig å bare begynne … du må begynne med en.”

Batman var verdens beste detektiv først før han ble Dark Knight

The Batman Alt vi vet om den nye Batman -detektiven fra DC -filmen med Sherlock Holmes