Det sies ofte at tiden flyr. Og likevel skjer det med oss ​​av og til å sitte på sofaen helt sløv og lei og egentlig ikke vite hva vi kan gjøre. Høres det kjent ut for deg? Noen ganger kan det selvfølgelig være fordi du er for sliten og utslitt og bare trenger en lur for å bygge opp dine egne energireserver. Men hvis det ikke er tilfelle, har vi noen ganske effektive tips mot kjedsomhet for deg. Kanskje er ikke alle disse egnede for deg. Men du kan bare eksperimentere med det og se hvilke tips som er de beste for å fjerne kjedsomheten din.

Tips mot kjedsomhet fra Freshideen -redaksjonen

å lytte til musikk hodetelefoner tips mot kjedsomhet

Lytt, les, diskuter ….

Faktisk både på Internett og i virkeligheten. I tillegg til spennende diskusjonsfora og morsomme ansiktsbytte -apper, er det en rekke alternativer. Kanskje du kan starte din egen blogg eller få ny inspirasjon på Instagram. I dag er verden så nettverkstilt at noe nytt og spennende alltid kan bli funnet på nettet.

Du kan sjelden kjede deg med en aromatisk kaffekopp og en bærbar datamaskin

online shopping tips mot kjedsomhet drikke kaffe

Og hva med en god, ekte bok som du virkelig kan føle med fingrene. Det høres kanskje gammeldags ut for noen, men trykte bøker gjør fortsatt et comeback og nyter fortsatt stor popularitet og popularitet. For hvis alt annet mislykkes og batteriene er tomme eller det ikke er mottak, er det rett og slett ikke mer internett … Den gode, gamle boken forblir trofast ved vår side og holder oss alltid med selskap.

Å lese bøker er inne igjen

å lese en bok tips mot kjedsomhet

Og hva med å skrive og tenke? Du kan for eksempel skrive tankene dine eller lage en huskeliste digitalt eller på gammeldags måte på papir. Så du kan lese dem igjen senere og reflektere over dem eller liste opp viktige oppgaver i henhold til prioritet. I tillegg til favorittmusikk og lydbøker, er krysspuslespill selvfølgelig en fin måte å tilbringe tid på og spennende aktiviteter, som å spille med Playstation 3 eller X-Box 360, har vært i overflod en stund.

Bare organiser dine daglige oppgaver i fred!

tips mot kjedsomhet skriv til huskeliste

Myk ut og rydd opp

I stedet for å sitte lei, kan det være på tide å gjøre en grundig rengjøring av dine fire vegger eller bare rydde ut skapet. Fordi du føler deg lettere og mer fornøyd etterpå. Gamle og ubrukelige ting må bare gå. Dette er en bedre måte å holde oversikten over og unngå å legge ting rundt som bare samler støv eller unødvendig opptar verdifull lagringsplass. Forresten, har du allerede hørt om “Konmari -metoden“hørt?

Bare å tørke av møbler kan hjelpe oss til å føle oss bedre

å rydde opp i rengjøring med et system tips mot kjedsomhet

Du trenger definitivt noen tips for å rydde opp …

tips mot kjedsomhet rydde opp i garderoben din

Realiser DIY -prosjekter

Noen av de beste tipsene mot kjedsomhet er vanligvis de som tenner vår kreativitet og inspirasjon. På Freshideen finner du mange håndverksideer med instruksjoner og bilder som er veldig enkle å kopiere. Uansett om du liker kunsthåndverk med tre, papir eller plast eller foretrekker upcycling, vil alle sikkert finne noe som passer for deg selv. Du kan også lage mange gaver til nesten enhver anledning. Vi har et helt utvalg av gaveideer til jul, bursdager, påske og bryllup, samt romantiske overraskelsesideer for mennesker som er nye og evige i kjærlighet.

Originale håndverksprosjekter for å etterligne vil forvise all kjedsomhet

diy prosjekter lage ideer tips mot kjedsomhet

Bli involvert på frivillig basis

For de av dere som egentlig ikke er hobbytypen, kan en mer utadvendt, sosial aktivitet være det riktige å gjøre. Hva med for eksempel frivillig arbeid? Heldigvis er det mange av dem i dette landet. Caritas, Røde Kors, Oxfam, Greenpeace, Weltladen – alle gode muligheter til å drive en meningsfylt yrke som ikke bare driver bort kjedsomhet, men også vil gi deg mer indre tilfredshet og interessante kontakter.

Som frivillig på Weltladen kan du lære mye og ha det bra

weltladen frivillig arbeidstips mot kjedsomhet

La deg gå og…. meditere!

Og vet du hva? Kanskje du bør se på problemet med kjedsomhet annerledes. Ikke sett deg selv under stress og bare la deg gå. Ta først det kjedelige øyeblikket og prøv å slappe av, kjenne retardasjonen og nyte den. Dette fungerer best med veletablerte avslapningsteknikker som mindfulness eller autogen trening eller med meditasjon og yoga – avhengig av din egen tilstand og personlige preferanser.

Du kan praktisere meditasjon praktisk talt når som helst og hvor som helst

meditasjon avslapping teknikk tips mot kjedsomhet

Joggende fans kan selvfølgelig også ha nytte av det når de kjeder seg

jogge sportstips mot kjedsomhet

Så ikke gi ditt svakere jeg en sjanse, og finn ut hvilke aktiviteter som er morsomste for deg. Bruk den spesielt når kjedsomhet prøver å krype inn på deg.

Livet er bare for kort til å kjede seg. Vi håper du liker å prøve tipsene våre mot kjedsomhet!

Se etter morsomme eller nyttige tilbud på nettet

tips mot kjedsomhet ved å skrive en bærbar datamaskin

Hva med en kul skjønnhetsapp, for eksempel?

app skjønnhetstips mot kjedsomhet

Eller med en ny ansiktsbytteapp?

ansikt bytt app -tips mot kjedsomhet for to

Eller kanskje du allerede har gode ideer til din egen blogg?

tips mot kjedsomhet skriv en blogg