Her er 10 tips til originale julegaver i den vakre blåfargen

10 ideer til originale julegaver i blått

Leter du etter originale julegaver som ikke er helt typiske? Blått er fargen på velvære, åndelighet, håp og kjærlighet til Gud. Det er fargen på det immaterielle, horisontene og det uendelige. Blått symboliserer renhet, skjønnhet, lojalitet, sjenerøsitet, sannhet, tillit … Blått akkumulerer energifelt som gjør oss sterkere, roligere og mer selvsikre.

Det provoserer kreativiteten i personen slik at de blir kreative og åpne for nye utfordringer. Ifølge populær tro beskytter blått mot onde øyne, banneord og fornærmelser. Det er alltid godt å ha med seg noe blått.

Blå smarttelefon

ideer til originale julegaver i blå tips juleferie gaveideer

En blå smarttelefon passer som en flott julegave til begge kjønn. Velg en mobiltelefon med et godt frontkamera slik at selfiene ser kvalitative og imponerende ut. Julen er en festival hvor vi beholder de vakre minnene i tankene våre ved hjelp av fotografering. Det intelligente stykket vil bringe mye glede til dine nærmeste.

Blå økologisk pels

ideer til originale julegaver i blå tips juleferie blå farge

Med en kort økologisk pels i gave, vil du ikke bare bidra til dyrevelferd, men også se moderne ut. Dette plagget kan kombineres med nesten alt. Også blåtonene, som ligner et stormfullt hav eller en stormfull himmel, er blant toppfargene for 2017. Disse fargene gir tillit og en liten dose mystikk.

Blå edelsten

10 ideer til originale julegaver i blå tips juleferie blå edelsten

Det er ikke noe mer aristokratisk enn et smykke med en blå juvel. Den blå topasen, for eksempel, er en klassiker som er en relativt billig edelsten. Dette er kjent som en lykke -sjarm og talisman for det kinesiske nyttåret for brannhanen, som begynner 28. januar 2017. Topas fremmer kreativitet og har kraftige helbredende egenskaper, det stimulerer stoffskiftet og fordøyelsen. Det beroliger nervene, regulerer blodsirkulasjonen og balanserer sinnet.

Bilder i blå farger

originale julegaver blå juleferie

Et blått maleri er vanligvis et flott blikkfang og passer til nesten hver vegg. Det kan være et perfekt tillegg til interiøret. I tillegg kan et verdifullt bilde være en gave for livet. Hvis det også er et kunstverk, øker verdien hver dag. Hvis du har venner som liker hjemmet sitt, kan du også velge andre blå gaver. For eksempel blått tilbehør som ville bringe et snev av kunst inn i leiligheten.

Originale julegaver – blå solbriller

originale julegaver i blå jul

Solbrillene med blå linser kan brukes av både kvinner og menn. Det er for tiden kaldt ute, men de blåfargede linsene er egnet for sol og overskyet vær. I begge tilfeller garanteres bærekomfort med utførelse av høy kvalitet. Det får også verden til å se ut som et rolig og bekymringsløst blått sted.

Blå og hvit stripete klær 

originale julegaver tips juleferie blå

En annen klassiker som aldri går av moten er de stripete klærne. Du har et stort utvalg av gensere, skjorter, skjørt, etc. Stripes er enkle å kombinere og ser alltid bra ut med andre klær, for eksempel jeans, shorts eller til og med dresser. Så stripete klær er en god idé til originale julegaver. Begge kjønn vil sikkert være begeistret for dette.

Originale julegaver – blå joggesko

10 ideer originale julegaver blå jul

Hver motebevisste person bør eie minst ett par høykvalitets joggesko. Disse blir ikke lenger bare sett på som sportssko. De har oppnådd kultstatus og er en uunnværlig del av bykulturen. Indigo blå og mørk blå er passende og veldig populære farger for dette.

Blått skjerf

originale julegaver i blå tips jul vinterferie

Skjerfet er uten tvil det mest populære og mest brukte tilbehøret. Den kan kombineres med flere antrekk og regnes som et tegn på stil, eleganse og individualitet. Du kan ikke bare bruke den i den kalde årstiden, og det gjør det til et passende valg for originale julegaver.

Blå sigarettkasse

originale julegaver tips julegave ideer

Sigarettkassen er ikke så populær i disse dager, men den ser fortsatt elegant ut. Hvis du leter etter en gave til røykere, er dette et passende alternativ. Denne lille varen gir eleganse til kvinner og kan forvandle en enkel mann til en gentleman.

Ferie i blått

10 ideer til originale julegaver i tips juleferie vinterferie

Snøen er en del av den magiske julestemningen og alle håper på det i løpet av ferien. Mange av oss drømmer om akkurat det motsatte! Du ønsker sol, sjø og palmer! Det finnes ingen bedre gave enn minner som deles med din kjære på et romantisk sted for vinterferier. Hvis du ikke har nok budsjett for en eksotisk ferie, kan du bare besøke et nærliggende solfylt land.

God jul og et stort utvalg av gaver!